Ne yapmaliyim?

Duygus57

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2010
818
22
118
Iyi geceler kizlar. Fikrinize ihtiyacim var. Ben 6 aylik evliyim ve esimden bisey gizlemedim. Ondan önce konustugum birisi olmustu. Önemsiz biseydi. O kisinin ablasi beni az önce sosyal paylasim sitesinde arkadas olarak eklemis. Esimle birlikte kullaniyoruz üyeligimizi. Ablasiyla hic muhatabligim olmadi kendisi evli cocuklu bi bayan. Ne yapayim kizlar eklemelimiyim yoksa hic orali olmasam dahami iyi? Biryerden huzursuzluk cikarmi bilemedim? Ekleme taraftari degilim ama ayni köydeniz tanisiyoruz yani ilerde tatilde falan görürsem ayip olmazmi eklememem. Ya belki sacma gelicek size ama fikir danismak istedim.

Iyi geceler kizlar. Fikrinize ihtiyacim var. Ben 6 aylik evliyim ve esimden bisey gizlemedim. Ondan önce konustugum birisi olmustu. Önemsiz biseydi. O kisinin ablasi beni az önce sosyal paylasim sitesinde arkadas olarak eklemis. Esimle birlikte kullaniyoruz üyeligimizi. Ablasiyla hic muhatabligim olmadi kendisi evli cocuklu bi bayan. Ne yapayim kizlar eklemelimiyim yoksa hic orali olmasam dahami iyi? Biryerden huzursuzluk cikarmi bilemedim? Ekleme taraftari degilim ama ayni köydeniz tanisiyoruz yani ilerde tatilde falan görürsem ayip olmazmi eklememem. Ya belki sacma gelicek size ama fikir danismak istedim.

hiç gerek yok bence ekleme neden ayıp olsun herkesi eklemek zorunda deilsin hiç kafanı yorma bence

görüşme ihtimaliniz düşük birini ayıp olmasın die ekleyip orun mı çıkarır diye huzursuz olmaya gerek yok bence :44:

Bu arada esim biliyo yani o kisiyle daha önce konustugumu. Ablasiinin ekledigini bilmiyo ama henüz

Bence hiç ekleme ayıpta olmaz ..sonuçta eşinizle ortak kullanıyorsunuz hesabı o sorarsada görmedim eşim görmüştür tanımadığı için eklememiştir diyebilirsinizz...(ayıp olcak diye dusunuyorsanız)

Konuya hemen cevap verdiginiz icin tsk ederim. Kararsiz kalmistim ama simdi eminim😃bazen fikirlere ihtiyac duyuyorum sagolun

Boşver canım ya niye ekleyeceksin.
Ona ayıp olup olmaması mı önemli yoksa senin evinin huzuru mu.
De ki darılmış kırılmış emaaan kimin umurunda, o insan senin hayatında olsa ne olmasa ne di mi?

Boşver canım ya niye ekleyeceksin.
Ona ayıp olup olmaması mı önemli yoksa senin evinin huzuru mu.
De ki darılmış kırılmış emaaan kimin umurunda, o insan senin hayatında olsa ne olmasa ne di mi?

Dogru söze ne hacet. Icim rahatladi vallah bi positiflik geldi yorumunuzdan sonra allah razi olsun😃

şahsen ben eşim olsa onunla aramı bozacak bir durum olsa ne olursa olsun yapamzdım bu da böyle bir drum olduğuna göre ister ayıp olsun olmasın herşeyden önemlisi sizin evliliğiniz mutlululğunuz huzurunuz önemli o yüzden eklemeyin..

ekleme tabıkı !!!
neden durduk yere senı eklıyorkı ?
esın acık olur sen zanneder , eskılerden fılan konusur
hatta engelle gıtsın muhattap olma hıc

bence hiç kafanı bile yorma eklemende doğru olmaz diye düşünüyorum kimden ne geliceğini bilmiyoruz çünkü

Bencede ekleme. kocan eski kız arkadaşının kardeşini eklese sende kızarsın. tatsızlığa hiç gerek yok

sakın öyle bir hata yapma. ekleyip başımna iş mi açacaksın.o da aplasının hesabından sana bişeyler yazarsa eşin farkederse napacaksın.bırak köyden tanıdığı yakın akraban bile olsa evliliğini riske atmaya değmez.

hiç gereksiz yere ekleyip boşuna eşini huylandırma ben olsam eklemezdim. Bırak ona ayıp olsun eşin huylanıp senin huzurun kaçacağına.

Tsk ederim kizlar eklemedim bende hakliyiniz. Hayir hangi mantikla ekledi bilmiyorum.

Cnm ekleme sakın..
Çünkü hiç belli olmaz neden seni eklediği
mutluluğunuza gölge düşmesin Allah korusun.
Ne gerek var ki boşver ekleme

bence önce esine söyle böyle böyle biri vardi önceden önemsizdi onun ablasi eklemis ayni köylüyüz istemezsen kabul etmem arkadasligi filan de bence :)

Back
X