Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Iyi geceler kizlar. Fikrinize ihtiyacim var. Ben 6 aylik evliyim ve esimden bisey gizlemedim. Ondan önce konustugum birisi olmustu. Önemsiz biseydi. O kisinin ablasi beni az önce sosyal paylasim sitesinde arkadas olarak eklemis. Esimle birlikte kullaniyoruz üyeligimizi. Ablasiyla hic muhatabligim olmadi kendisi evli cocuklu bi bayan. Ne yapayim kizlar eklemelimiyim yoksa hic orali olmasam dahami iyi? Biryerden huzursuzluk cikarmi bilemedim? Ekleme taraftari degilim ama ayni köydeniz tanisiyoruz yani ilerde tatilde falan görürsem ayip olmazmi eklememem. Ya belki sacma gelicek size ama fikir danismak istedim.[ne gerek varki eklemeye ekleyipte eşinizle kötü olacağınıza eklemeyipte onlarla görüşmemek daha normal bence en fazla görürseniz selam verirsiniz kaldıki ona bile gerek yok nihayetinde ama öyle ama böyle bir hikaye var geçmişte