Ne yapmalıyım?

hayatarkadasm

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
5
0
16
Manisa
Biz 15 mayısta nişanlandık.ekımde ayrıldk ve 2hafta geçmeden tekrar barıstık çok zor günler geçirdim ailem istemiyordu çünkü.yazarken bile kötü oluyorum neyse.benim ailem benim ıçn kabul etti ama onun ailesı beni ıstemiyo artık.konuşmyorum artık bende ailesiyle yolda görsem bile.ama elbet evlenince bi zaman sonra barışılcak.mayısta evlenicez.evli bi çift gibiyiz maddi manevi herşeyimzi birbirimize anlatirız.napmalıyım ailesiyle yol gösterin ablalarım ya

Biz sorunları bilmeden nasıl yardım edelim ki?
Seni neden istemiyorlarsa onu düzelt,ondan sonra kabul ederler sanırım...

Evlendikten sonra mecbur görüşmek zorunda kaldığın durumlar olucak...
Ama önemli olan arana mesafeyi koymak ve ne olursa olsun saygısızlık yapmamak çünkü en ufak bi saygısızlığında atmaca gibi üstüne atlıcaklarına emin ol bu yüzden mesafe ve saygı konusunda çok dikkatli olmalısın.
Diğer önemli olan bi konu ise nişanlının ailesi ile senin aranda güzel bi denge kurması...
Seni onlara ezdirmemesi önemli..

Niye ayrıldın nişanlınla?
Nişanlının bu konudaki tutumu ne?
Ailesi seni niye istemiyor ki?

vs, bunlara açıklık getirebilirsen, aklımız erdiğince yardımcı oluruz elbet,

Canım yolda bile görsek konuşmuyoruz diyorsun,
bu durumda nasıl evlenip yuva kuracaksınız.
Nasıl nikah yapacaksınız, gelmeyecekler mi?
Nedir olayları bu noktaya getiren.
Sakın biz iki kişi evleniyoruz diye düşünme.

aileler evlilikte çok önemlidir bizim ülkemizde iki kişi evlenmiyor maalesef mutlaka evliliğini bu küslük etkileyecektir
seni istememe sebepleri ne bilmiyorum ama onlarında rızasıyla evlenmenizi öneririm

Biz anlaşamadğmızı düsündük ve ayrıldık.sonra halledilebilir sorunlar olduğunu anladık ayrı kalamadık barıştık.ailesi değişik bi yapıda.ama düşündümde kendleri utansın iki yüzlülüklerinden ben zamanı gelnce konuşayım yine diye dùşündüm.nikaha falan gelmicekler zaten kesnlikle istemyorum bende.

Ama bu böyle baslarsa, nasil devam edicekki?

Abla ya Allah yardım eder ben sevyorum oda seviyo benı.amacımz mutlu huzurlu olmak.belki buraya yazmamam lazmdı bunları herkez sorunumu öğrendi dye değsik hissediyorum kendimi. ;(

Böyle düşünme , burada kimse birbirini gerçek hayatta tanımıyor.
Diğer yandan kimimiz evli, bazımız bekar, çeşitli illerde, farklı meslek ve yaşlarda kadınlarız.
Bir konuda o kadar değişik bakış açısı ve çözüm öneriliyor ki şaşar kalırsın.
İnan tecrübe çok önemli bir yol gösterici.
Yinede konunu kapattırabilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…