Değerli arkadaşlar fikirleriniz için teşekkürler.Şu an evet konuşmayı düşünmüyorum arkadaşımla ancak benim haftada bir kere o insanlarla ve hocamızla beraber bir kitap okuma durumu başlattık.Sonra hep beraber oturup o yerde buluşup kitaplar üzerinde konuşmak amaçlı.Kendimizi geliştirmek için.Ancak böyle bir durumda siz olsanız katılmaktan vazgeçermiydiniz.Yoksa hocanın hatırına ve saygınızdan dolayı onlarla aynı ortamda bulunurmuydunuz? Şu an ki sorum da bu sizlerden cevap bekliyorum.
O toplantılardan fayda göreceğine inanıyorsan ki bence kesin göreceksindir,
asla gitmekten vazgeçme. Zaten okuduklarının sende işe yaradığı ve seni
'birey' yaptığı ortada. Asıl faydayı alamayanlar gelmesin. Bu çağda hala başkası
ne der gibi sorularla, uydurma ergen sorunlarıyla başedemeyen insanlar olduğuna
inanamıyorum.
Saçmalamışlar... ne alaka ilkokul öğrencisi gibi?? gelicek tabi çocuğunun öğretmenini görücek konuşucak bundan daha doğal ne var bunda...Benim annem lisedeyken gelirdi bazen öğretmenlerimle görüşürdü beni izlerdi bahçede lise en deli çağ dır çünkü....o zaman da hoşuma giderdi annemin davranışı ..üni ye başladığım sene ilk sınavımda babam benden heyecanlıydı sınavım bitene kadr beni kampüste beklemişti ..dışarıda onun olduğunu bilmek bana güç vermişti...Ben hiçte süt kuzusu değilim gayet cadıyımdır (bunu niye belirttiysem)
Değerli arkadaşlar fikirleriniz için teşekkürler.Şu an evet konuşmayı düşünmüyorum arkadaşımla ancak benim haftada bir kere o insanlarla ve hocamızla beraber bir kitap okuma durumu başlattık.Sonra hep beraber oturup o yerde buluşup kitaplar üzerinde konuşmak amaçlı.Kendimizi geliştirmek için.Ancak böyle bir durumda siz olsanız katılmaktan vazgeçermiydiniz.Yoksa hocanın hatırına ve saygınızdan dolayı onlarla aynı ortamda bulunurmuydunuz? Şu an ki sorum da bu sizlerden cevap bekliyorum.
Ben olsam katılmaya devam ederdim onlar var diye neden mahrum kalayım ,ayrıca bu durumdan hocanı bilgilendirebilirsin şikayet manasında değil ama en azından sana bi çözüm sunabilir
Ben olsam katılmaya devam ederdim onlar var diye neden mahrum kalayım ,ayrıca bu durumdan hocanı bilgilendirebilirsin şikayet manasında değil ama en azından sana bi çözüm sunabilir