- 9 Ağustos 2011
- 718
- 6
- 33
Merhaba arkadaşlar.Dün üiversite hocamızla beraber bir cafe de arkadaşlarla beraber buluştuk.İşte okuduğumuz kitapları birbirimize anlatmak için.Asıl konu şöyle.Giderken annemle beraber çıktık.Annemde "hocanızı göreyim merak ettim oradan da markete giderim" dedi.Bende tamam dedim.Sonra annemle içeri girdik arkadaşlar masada hocayı bekliyorlar.Bir anda annemi gördüklerinde şok oldular sanki.Birbirlerine mesaj atmalar falan.Sonra hoca geldi tanıştı annem gitti.O gün yedik içtik evlere dağıldık.Akşam annem bana sordu" neden bana şaşkın gibi baktılar" diye.Bende geçiştirdim beklemiyorlardır diye.Kızlara mesaj attım neden böyle yaptınız diye.İçlerinden biri ;"anneni oraya getirmen yanlıştı.Ben olsam annemle geleceğime hiç gelmezdim.Hocaya resmen ilkokuldaymış gibi senin durumunu sordu".diye Mesajlar yazdı.Ben de anneme gelme mi deseydim dedim o benim annem dedim sana soracak halim yoktu dedim.Hem ben utanmıyorum bu durumdan sen niye rahatsız oluyorsun dedim.Annem nerden bilsin öyle sorulmayacağını.Hocayı görmek istedi merak etti ne varmış dedim.Sonrada yine sinir edici mesajlara devam etti.Bende madem benden utanıyorsun o zaman arkadaşlığı bitirelim dedim.O da sen bilirsin dedi,resmen.Benim 2 senelik arkadaşım bana bunu dedi.Kızlar ben ne yapacağım ya.Bundan öncede onlarla sorunum var diye yazmıştım ama düzelirler diye bekledim bu çok zoruma gitti.Ağarıma gitti sizce ne yapmalıyım??Arkadaşımın bu durumu normal mi değil mi ben mi abartıyorum bilemedim.Yorumlarınızı bekliyorum.