ne yapmalıyım

Valla çok zor bir durum canım. Evliliğin bitmiş gibi görünüyor ama ortada çocuklar da var. Senin bu durumda üzülmeme gibi bir ihtimalin yok gibi görünüyor :( bence herşeye hazırlıklı ol ve asla güçlü olmaktan vazgeçme.

evliliğinizde mutlu değilsiniz ki evlilik diye birşey kalmamış zaten neden halen eşinizin sizi boşayacagı günü bekliyosunuz ki ??
çalışan her kadın güçlüdür bence yeterki isteyin üzülmeyin eşiniz çocuklarla tehdit ediyor olsa bile mahkeme çocuklarınızı size verecektir eşini ne kadar onlarla tehdit edip sizi eve bağlamak istesede gerçek bu..
sizi aldattığına dair kanıtınız falan varsa onları saklayın yada bulmaya çalışın mahkemede işinize yarayacaktır...
bu süreç içerisinde eşinizde kalacak kayıtlı birşey göndermeyin aleyhinize bunları kullanabilir artık bu erkeklerden herşeyi bekliyorum ben...
benim ikizlerim var çok küçükler ben bu durumda boşanma davamı açtıysam ki yaşadığım ilçede yanlızım, siz haydi haydi boşanırsınız lütfen kendinizi daha fazla ezdirip üzmesine izin vermeyin.
mutlu olmak sizinde hakkınız bu hayat sizin eşinizin değil unutmayın....

arkadaşlar çok güzel yazmış, söylediklerinin ciddi olduğunu düşünüyorsanız ayrılmak konusunda siz ondan daha önce davranın hayatınıza yön verme zamanı gelmiş panik yapmayın sakin olun çocuklarınız var ailenizle konuşun bu konuyu kendi ailenizle siz destek olabiliyorlarsa olsunnlar bi an önce ter edin o adamı üzülen o olsun

16 yıllık evliyim 15 ve 11 yaşlarında 2 kızım var eşimle 5 yıldır devam eden sorunlarımız var eşim 1,5 yıl önce yatağını ayırdı boşanalım diyorum ben biliyom boşancağım zamanı diyor sizce ne yapmalıyım teşekkür ederim

çok üzülmüşssünüz ama çocuklarda varken evlilik bitirmek zor fakat adam yatağı bile ayırmış hayrlısı olsun

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim içim o kadar rahat ki bu yaşta ilk kez kendimi bu kadar rahat ve huzurlu hissediyorum sayenizde

ben olsaam beklemede kalırdım.eşinizin kanıtlanmış bi aldatma filan olayı yok.beklerdim.en azından içim rahat olurdu o boşandı derdim hem kendime hem çocuklarıma.uzun yıllar aynı ystığa baş koyulmuş şans vermek lazım.bu arada eğer beklemeyi düşünüyorsanız arkadaşın dediği gibi eline koz vermeyin ilerde mahkemede kullanabileceği bişey.diikatli olun.allahım hayırlısını versin hakkıınızda.bol şans.

"Kadinlari hakkinda îlâ yapanlar/yaklaşmamaya yemin edenler için dört ay bekleme vardir. Eger o süre içinde eslerine dönerlerse Allah bagislayan, merhamet edendir.
Eğer boşanmaya kesin karar vermişlerse, şüphesiz Allah çok iyi isiten çok iyi bilendir." (Bakara Suresi 226-227.ayetler)

Sadece, sizden uzak durması açıkça boşanma nedenidir,aldatılmayı beklemek sizin kararınızdır :ssz:

Allah yardımcınız olsun. Kocanızın hareketleri hiç hoş değil. Ayrıca ben bilirim boşanacağım zamanı ne demek? Neye dayanarak böyle bir şey söylüyorki? Çocuklarınız küçük sayılmazlar akılları ericek yaştalar sorunlar içinde kalmayı haketmiyorlar. Benim babam daha da fenasıydı. Annemi ben ikna ettim boşanmaya ve hala ona hayatta yaptığım en büyük iyiliğin bu olduğunu düşünüyorum.

Back
X