• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım???

Arkadasım buradaki kadınlar boğazına kadar DOLU:)) Gık diyene BOŞAN YAW yazıyoruz.Biliyoruz ki kimse BOŞANMAZ:)))

Evliye koca boşamak sevap:)) bekara evlenmek azap:))

Al karşına konuş...Balayı dedigin en fazla gün belki de otel gerçekten pahallıdır.

3 bin tl lik damatlığı merak ettim acaba nasıldır?İçinde Bred Pittt i de sarıp veriyorlar acep...

Otelin degiştirilmesi degil,yapılan büyük sıkıntı.Çek restini ,gelemem ben böyle emrivakilere dee..Evlenmeden diyecem resmen evlisiniz,dünya evine girmeden rest çektin çektin yoksa geçmiş olsun,

Son dönemeç al karşına hak ,hukuk,eşitlik,paylaşım kelimeleriyle donatılmış bir tirat oku.Yerse tadından yenmez:)yanına yatarsın...

Yemez se ısıtıp ısıtıp sen yersin artık:))

Anladık sen de boşanmıyacaksın:)))

MUTLULUKLAR...

burda kimse boşanmıyo hoş boşanmasında zaten.önce sinirle kocalarını nişanlılarını topa tutuyor.ağzına geleni sayıyorlar.biz bi kaç kelime edince amaaaa benim kocam yapmazki o çok iyi biri oluyo.:52::52::52::52::52:

kayılıyorum sana bende balayımı erdek ocaklarda bi pansiyonda yaptım otel bile deildi ama hayatımın en güzel 5 gününü geçirdim çok saçma bence böle bişeye kızman bene hiç evlenme sen çünkü sewseydn heryerde mutlu olurdun onunla

bende erdek ocaklarda bi apartta kaldım.benimde en güzel tatilim oydu.belki balayı pansiyonumuzda bi yaz karşılaşırız:)

ben orada ayrılacağım derken sizin beni rahatlatmanızı bu sebepden ayrılınırmı falan demenizi bekledim. ben salakmıyım ki 2 günlük balayı için ayrılıyım sevdiceğimden... Allah büyük problem vermesin. verse de buraya konu açmam ağzımın payını aldım zaten.

daha şimdiden üçün beşin hesabını yapmaya başladıysa ömür geçmez.
eğer sevmiyorsan yol ver gitsin kimse bulunmaz hint kumaşı değil, çekilmeyecek erkek tipleri:
cimriler
kız gibi küsenler
aşırı kıskançlar :22:

Son düzenleme:
cimri olmasından bende çok korkuyorum. ama balayı olayına kadar hiç böyle birşeyini görmedim. kıskanç değil hatta hiç kıskanç değil. birazcık olsaydı iyi olurdu:16:

Back
X