• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım???

fbfbfb53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
485
5
26
Ankara
çok lanet bir nişanlılık dönemi yaşıyorum. evlenmek benim harcım değilmiş,herkes bu şekilde evleniyorsa... lanet adam bana sormadan balayı otelimizi değiştirmiş neymiş çok pahalıymış. ama senin anan 3binlik damatlık bakıyor oğlmun canı sağolsun diye. benimki can değilmi? hayatımda 1 kez gitmeyecekmiyim balayına... çok kararsızım çok mutsuzum.. nikahım bile kıyıldı ama hiç umrumda değil. ben bu şekilde yapamam. bir kişi çıkıp ayrıl dese düşünmeden ayrılacağımmmmm.

canım ya senin adına çok üzüldüm valla...nişanlılık döneminde herşey insana toz pembe görünür ama senin ki öyle değil acaba nişanlını sevmiyormusun? görücü usulü ile mi nişanlandın???

görücü usülü sayılır. aileler vesilesiyle tanıştık ama görüşüp evlendik. sevmiyorum diyemem ama aşkından ölmüyorumda.

Çok düşüncesizce davranmış,ben olsam bende çok bozulurdum açıkçası.. Sonuçta bir kere evleniyorsun ve o balayına bir kere gideceksin.. Hemen bu sinirle hareket etme derim,yüz yüze konuş, bu durumun hiç hoşuna gitmediğini söyle.. Hemen ayrılırım diye düşünüyorsun içindeki sevgi mi bitti? Yoksa bu sebepten dolayı kimse ömrünü adayacağı kişiyi bırakamaz çünkü :26:

Son düzenleme:
eğer nişanlını sevmediysen bence yol yakınken dön...
evlenip ayrılırsan daha büyük bi tranva yaşayabilirsin veya sevmediğin bi insan ile ömür boyu evli kalmak zorunda olabilirsin
umarım ilerki yıllarda pişamnlıklar yaşamazsın.

çok lanet bir nişanlılık dönemi yaşıyorum. evlenmek benim harcım değilmiş,herkes bu şekilde evleniyorsa... lanet adam bana sormadan balayı otelimizi değiştirmiş neymiş çok pahalıymış. ama senin anan 3binlik damatlık bakıyor oğlmun canı sağolsun diye. benimki can değilmi? hayatımda 1 kez gitmeyecekmiyim balayına... çok kararsızım çok mutsuzum.. nikahım bile kıyıldı ama hiç umrumda değil. ben bu şekilde yapamam. bir kişi çıkıp ayrıl dese düşünmeden ayrılacağımmmmm.

balayı yüzünden evleneceğiniz kişiye lanet diyorsanız ayrılın gitsin..
hayatı paylaştığınızda ne fedakarlıklar yapmak zorunda kalacaksınız biliyorsunuz dimi

o zaman o kişiyi görmek bile istemezsiniz siz..

Mumkun olsada nisanlilik olmadan sevgililikten drek evlilige gecilse.
Nisanlilik cok yipratici bir surec.
Balayi otelinizi size sormadan degistirmesi ciddi bir bencillik bene gore.
En azindan size danisabilir, rizanizi almaya calisabilirdi.
Umarim evlendikten sonra boyle emirvakilerle karsiniza gelmez.

Son düzenleme:
Evlilik hazırlığı herkesi gerer siz de belli ki çok gerilmişsiniz. Yukarıdaki yazıyı bu psikoloji ile yazdığınızı düşünüyorum.
Şahsen hiç kimsenin yukarıdaki sebepten dolayı ayrılmanızı tavsiye edeceğini sanmam ama evlilikte bu tip sorunlarla sıkça karşılaşacaksınız. Böyle durumlarda savaşmak veya sineye çekmek zorunda kalacaksınız. Yok ikisi de bana gelmez derseniz evliliğe hazır olup olmadığınız konusunu tekrar değerlendirmeniz lazım. Ama önce sakinleşmelisiniz...

çok farklı karakterlerdeyiz. ben bana sorsa bir kere dese maddi durumum el vermiyor diye balayı falan istemem. ama pahalı başka otel demesi zoruma giden rezervasyon bile yaptırmış :) gülüyorum ama sinirden. kaynanamada kızdım bu ne ya bana sormadan karar değiştiriliyor diye o da oğlumunda haberi yok o otel kötüymüş falan diyo. konuşup ortak yalan söyleseler bari

canım şimdiden böyleyse sana sormadan iş yapıyorsa biraz zor.

hiç olmazsa bir haber verseydi.

Anlamadımki ne demek " oğlumunda haberi yok o otel kötüymüş. " Ozaman dışardan biri bu otel kötü demiş oğluna o da hemen sana sormadan değiştirmiş.Sanada o otel pahalı demiş.Yok artık başkasının lafıyla hareket ediyorsa kötü.Ayrıca en basta ekonomisini bilmiyomuyus ona göre bulsaymıssınız otel.ama Hey en azından ii yalan söyleyemiyolar .Ayrıca anne -oğul ağız birliğinin sağlamamışlar.

bu otelide ben beğenmedim ki. ben kapadokya da otel beğendim ne yaptılar ne ettiler vazgeçirdiler beni. sonra ankarada bir otel gösterdiler beğendim. bu olsun bunu değiştirmeyin dedim. bana sormadan değiştirmişler. nişanlım pahalı annesi güzel değil diyor. kaynanam çok iyidir severim ama böyle çok karışıyor. el altından

cnm lütfen kendin karar ver herşeyiyle düşün sonra pişman olcağın şeyler yapma
nişanllık güzel ama düğün yaklaştıkça sitres çok oluyo oda olabilir

çok stres yapıyorum. sonra kendi aileme patlıyorum. önümde 4 aydan fazla var. iyice düşüneceğim. ailem arkamda en azından hep pozitif düşünselerde. annem bana balayına hiç gitmeyenleri düşün diyor. benim amacımı anlamıyorlar

düğüne 4 ay kala evlenmen hata olmuş arkadaşım.2 veya 3 hafta kala olması daha saglıklı olurmus..

Back
X