ne yapmalıyım

samimiyet dereceniz ne bilmiyorum ama ne fesatsın derken şaka yapmıştır belki, bu zmnda dostluklar kolay kurulmuyor, oturun konuşun pire için yorgan yakmaya değmez

Konumuzun özünde yine bir FESAT kelimesi var :)

Çok yakın arkadaşınız o sizin, gerçekten o anlamda kullanmak istememiştir.

samimiyet dereceniz ne bilmiyorum ama ne fesatsın derken şaka yapmıştır belki, bu zmnda dostluklar kolay kurulmuyor, oturun konuşun pire için yorgan yakmaya değmez

kısa sürede kurulmuş çok candan bir dostlugumuz var (1 yıl )

ne fesatsın kelımesını evet gulerek soylese o durumda elbet bırsey demem ...

ama gergın ve sınırlı bır sekılde soyleyınce olay patlak verdi ....

mesaj atmıyacaktım yuzyuze konusucaktım ama agır konusurum dıye o gunun aksamı mesaj attım .mesajlastık ...

yaptıgının yanlıs oldugunu soyledım vs vs ...

ılımlı konusmaya calısıyor.ama bır yandanda o kelımeye o kadar takılmıs olmamdan yakınıyordu ... bende o kelımenın soylenme tarzı ve ortamından bahsettım vs vs ...

bız cok yuzgoz olduk sanırım dedım ... arada mesafe olması sart dedım ... ertesı gunu hersey normaldı suandada ıyı olmaya konusmaya calısıyor ...

ama ıcım buruk benım ve ofkelıyım atamıyorum bu durumu ...

Konumuzun özünde yine bir FESAT kelimesi var :)

Çok yakın arkadaşınız o sizin, gerçekten o anlamda kullanmak istememiştir.

işte bunuda bılıyorum ama kabugumu kırıpta yuzune bakamıyorum aşırı sogukluk var ....

ve bız bu ınsanla hafta ıcı 12 saat bırlıkteyız hafta sonuda sabah 08:00 -19:00 arası aynı ortamda hatta aynı sıradayız ( dersane )

atlatamıyorum bu durumu .........................

benımlede bu saatten sonra bırdaha muhattap olma dedım... öyle mi ? senınde arkadaslıgın buymus dedı 2.şok

Sizde fazla ileri gitmişsiniz.Muhatap olma dedikten sonra ne bekliyordunuz ki.Önünde diz çökecek hali yok.
Bende olsam aynı cevabı verirdim.Bence arkadaşınızın gönlünü alın.Dostluklar kolay kurulmuyor.

Olayı Allahlık boyutuna kadar getırdı hak hukuk meselesıne cevırdı .... o kadar bagırmasına ve hakaret ıceren fesat kelımesıne karsı soylenmıs cok agır bırsoz oldugunu dusunmuyorum .......

evet agırdı soyledıgım haklısınız ama onu bagırırken bastırmak neredeyse ımkansızdı ... ve bende bunu sınırden soyledım fesat kelımesı bagırıp cagırmasıda cabası bende kendımı tutamadım .. lakin özür dilemesı gerek kısı ben degılım ...

once onun bırsey yapması lazım konusması lazım ozur dılemesı lazım kı ... bende ardından soyledıgım cumle ıcın ozur dıleyım

bu zamana kadar kımseyle bu derece tartısma ıcerısınde olmadım ben agırıma gıttı bagırılması .... ve ben genede sesımı cıkarmadım

Yılların arkadaşlığı.... Sürekli de bir aradasınız... Bazen konuşmak gelmez insanın icinden ama belki bir süre sonra kendiliğinden hersey yoluna girer.

Yılların arkadaşlığı.... Sürekli de bir aradasınız... Bazen konuşmak gelmez insanın icinden ama belki bir süre sonra kendiliğinden hersey yoluna girer.

haklısın ... şuanda halen sınırlıyım ... hazmedemıyorum ...

tam karsı masamda oturuyor bakınca neler hıssedıyorsun dıye sorsanız öfke derım ..... ( ve sankı kötüleşiyorum ona karşı )

ama kendımı telkın edıcem zaten bu olaydan sonra oyle ani ataklar yapacagını sanmıyorum ....

kırgınlıgımın farkında zamana bırakalım umarım çabuk atlatırım motıvasyonum bıle dagınık durumda ...

tesekkurler yorumlar ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…