kızlar günlerdir içinden çıkamadıgım bir durum var .....
çok samimi arkadaşımla aynı ofiste çalısıyoruz ....
bıkez daha konu acmıstım .... neyse .....
gecenlerde öyle bir olay yasandı ki şok oldum ....
olay gununden bahsedeyım ...
öglen o bana birşey anlatırken dıkkatım dagılmıs ve konuyu kacırmısım ...
aman Allahım bır sınırlendı ( normalde alttan alan bırı degılımdır aslada almam haklıysam )
işte bana bırsey anlatırken hep pcle ugrasıyorsmusum.onu dınlemıyormusum ( ki ben bu arkadasımın nelerını nelerını dınledım ...sorunları oldu yanında olmaya calıstım . yerı geldı mesaı bıtımınde cafede oturup saatlerce onu dınledım keza o da benım ıcın aynı seylerı yapmıstır )...
bende savunmaya gectım saçmalıyorsun suanda dedim. dalmış olabilirim vs öyle bir gergınlık yaşadık ..
akşam yazıcıdan cıktı aldı oturdu masasına bende aramızda gergınlık kalmasın dıye o ne kız dedım ... dua dedı .. ne duası dedım ? dilek duası dedi ... bende gulerek oglenkı olay hafıflesın dıye ( kı hep takılırım o da bana ) bak bak hiçte söylemıyorsunnn ınsan bızede soyler ... ben buluyom edıyom elıne kadar yazıp verıyorum dedım .. bu gene gerıldı ...ve bana dönüp hiç haketmedıgım bana asla yakısmayan bır kelıme kullandı ve sınırlı bır sekılde .dedıgı kelıme ;
ne kadar fesatsın
şok oldum kalakaldım .öyle mi dedim .. o manada demedım dedı .. bunun nasıl bır manası olabılırkı ? size soruyorum ... yedigimiz içtigimixz ayrı gıtmez ve onun ıcın gercekten her zaman herseyın en ıyısını dıledım .. kardesım gıbı sevdım saydım sahıplendım
sonra ben sınırlendım barut gıbıydım ...
evet fesadım ben dedım .bu sefer resmen kendını paralarcasına .gozlerını portlete portletee ben o manada demedım benı hıcmı tanımadınız .. lanet oldun ya ALLAH bılıyor ıcımı dedı .. ben ıyıce delırdım ama onun gıbı kendımı paralamıyorum ve dedım kı .. konuyu Allahlık boyuta getırme , benımlede bu saatten sonra bırdaha muhattap olma dedım... öyle mi ? senınde arkadaslıgın buymus dedı 2.şok
ama ıcımde oyle yaralar acıldıkı ona dair ve suanda ona karsı olan butun ıyı nıyetımı yıtırdım ..
yüzüne bakıp ıkı laf edesım gelmıyor .. zoraki bazen sorduguna cevap verıyorum
ne yapıcam bılmıyorummmmmmmmm sanki karşımda düşmanım varmış gibi gelıyor o derece kin doluyummmmmmm