Ne yapmalıyım?

Evrem1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
84
5
48
35
Merhabaa :) benim 8 aylık bir ilişkim var. Allah bozmasın herşey iyi güzel gidiyo, iyi hoş... Erkek arkadaşım benden 11 yaş büyük hatta bununla ilgili daha önce konu da açmıştım. Benim giyim tarzım genelde kot tişört tayttan oluşur, rahat giyinirim yani. Erkek arkadaşım da öyledir ve benim rahat giyinmem doğal olmam hoşuna gider hatta zaman zaman dile de getirir bunu. Ama her ne kadar böyle dese de arada sırada da olsa farklı giyinmek istiyorum ya da mesela makyaj yaparım ama çok fazla değil. Bazen uğraşırım özenirim ama genelde yaptığım tarz aynıdır. Ama ben daha gözalıcı, ne biliyim onun beni daha önce gördüğünden daha farklı olmak istiyorum. Ben 23 yaşındayım, erkek arkadaşım 34 yaşında o da ben de yaşımızı göstermiyoruz pek ama yine de aramızda yaş farkı var onun yanında daha feminen olmak istiyorum çünkü mesela geçenlerde normalde giyindiğimden daha farklı giyinmiştim baya hoşuna gitmişti o yüzden, demek istediğim şey, bu konuda biraz yardımcı olmanızı fikirlerinizi istiyorum makyaj konusunda giyim konusunda filan.. :)

Merhaba

Bak arkadaşım,sen bir kadınsın,elbette giyim tarzına ve makyajına özen göstermen gerek. Fakat bunları yaparken yaşını unutmadan ona göre hareket etmen şart. Benim de 18 yaşında kızım var,aynı senin gibi,senin tarzda giyinen birisi,ancak erkek arkadaşıyla görüştüğü zamanlarda daha dikkat eder giyim ve makyajına. Her ne kadar günlük,rahat ve sportif bir tarzınız olsa da,sevdiğiniz şahısın yanında daha kadındı ve alımı olmanız gerek. Kullandığınız parfüme kadar onu baştan çıkaran siz olun :) (unutmayın ki,güzelin de güzeli vardır)
Allah tüm genc kızlarımız mutlu ve mesut eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…