Ne yapmalıyım?

Evrem1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
84
5
48
35
Merhabaa :) benim 8 aylık bir ilişkim var. Allah bozmasın herşey iyi güzel gidiyo, iyi hoş... Erkek arkadaşım benden 11 yaş büyük hatta bununla ilgili daha önce konu da açmıştım. Benim giyim tarzım genelde kot tişört tayttan oluşur, rahat giyinirim yani. Erkek arkadaşım da öyledir ve benim rahat giyinmem doğal olmam hoşuna gider hatta zaman zaman dile de getirir bunu. Ama her ne kadar böyle dese de arada sırada da olsa farklı giyinmek istiyorum ya da mesela makyaj yaparım ama çok fazla değil. Bazen uğraşırım özenirim ama genelde yaptığım tarz aynıdır. Ama ben daha gözalıcı, ne biliyim onun beni daha önce gördüğünden daha farklı olmak istiyorum. Ben 23 yaşındayım, erkek arkadaşım 34 yaşında o da ben de yaşımızı göstermiyoruz pek ama yine de aramızda yaş farkı var onun yanında daha feminen olmak istiyorum çünkü mesela geçenlerde normalde giyindiğimden daha farklı giyinmiştim baya hoşuna gitmişti o yüzden, demek istediğim şey, bu konuda biraz yardımcı olmanızı fikirlerinizi istiyorum makyaj konusunda giyim konusunda filan.. :)

elbise ve etek alabilirsin bir bayanı daha çekici gösterir.

Oncelikle masallah iliskiniz icin. Cok gencsin istedigin gibi giyinebilirsin ve tabiki guzelligini oncelikle erkek arkadasina gostermelisin. Dar elbiseler tercih etmelisin daginik bir sac ve hafif kiraz rengi bir ruj gercekten cok iyi !

Canim benim tavsiyem topuklu ayakkabi tabi guzel yuruyorsan kirmizi oje yada ruj bu adamlarda acayip etki yapiyor bogayla ilgisi oldugunu dusunurduk ama :))) bide arada saclarinj simsiki bir at kuyrugu ve ceket giyebilirdin siyah goz makyaji ve buyuk halka kupeler her erkegin vazgecilmezi :) ha bide arada ic camasiri giyme

Öncelikle yorumlarınız, fikirleriniz için teşekkürler :) ya topuklu ayakkabı konusunda, kaç gündür topuklu bot arayışı içersindeyim güzel ve uygun fiyata bulabileceğim bi yer var mı önerebileceğiniz? Kırmızı yakışmıyo bana yaa dudaklarım dolgun biraz koyu gitmiyo bana :) amadar giyinme konusunda daha dikkatli olucm :)
iç çamaşırı giyme ne yok artık ozyyy! :)

Öncelikle yorumlarınız, fikirleriniz için teşekkürler :) ya topuklu ayakkabı konusunda, kaç gündür topuklu bot arayışı içersindeyim güzel ve uygun fiyata bulabileceğim bi yer var mı önerebileceğiniz? Kırmızı yakışmıyo bana yaa dudaklarım dolgun biraz koyu gitmiyo bana :) amadar giyinme konusunda daha dikkatli olucm :)
iç çamaşırı giyme ne yok artık ozyyy! :)

Hehehe :) farklılık demişsin arkadaşım farklılık yarattım kendini daha seksi hissedecek ve hissettirecekain dene gör arkadaşım denedim biliyorum :)) deneyende çok hihihi :) bir gün makyajını abart kıyafetin sade olsun bir gün kuyafetin sexy makyajın hafif olsun yani hergün başka biri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…