Eşinize durumu bildiği halde şimdiki ısrarının mantıksız olduğunu söyleseniz...
merhaba arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var,ben 27 yaşındayımm ve erken menopozdayım,çocuğumun olması mucizelerle ancak,evelnirken eşime söylemiştim oda sen ol yanımda yeter dedi.ama şimdi 2 yıl oldu evleneli çocuk istedini söylüyo zaman zaman tartışıyoruz,biliyorum bugün olmazsa bi kaç yıla kadar kopucaz onu çok seviyorum ama bende çaresizim ki doğal olarak bende anne olmak istiyorum,yumurta nakli çare benim için ama eşim kabul etmiyor,sizden istediğim yorum eşimin haberi olmadan bu nakli gerçekleştirebiiicem bi hastane buldum benim yumurtam gibi olucak napiyim ben boşanıcamız günü mü bekliyim yoksa böyle bi yanlış mı hata mı bilimiyorum giriyim mii? doktor asla kimse anlamaz dedii....
merhaba arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var,ben 27 yaşındayımm ve erken menopozdayım,çocuğumun olması mucizelerle ancak,evelnirken eşime söylemiştim oda sen ol yanımda yeter dedi.ama şimdi 2 yıl oldu evleneli çocuk istedini söylüyo zaman zaman tartışıyoruz,biliyorum bugün olmazsa bi kaç yıla kadar kopucaz onu çok seviyorum ama bende çaresizim ki doğal olarak bende anne olmak istiyorum,yumurta nakli çare benim için ama eşim kabul etmiyor,sizden istediğim yorum eşimin haberi olmadan bu nakli gerçekleştirebiiicem bi hastane buldum benim yumurtam gibi olucak napiyim ben boşanıcamız günü mü bekliyim yoksa böyle bi yanlış mı hata mı bilimiyorum giriyim mii? doktor asla kimse anlamaz dedii....
eşin çocuğun olmuyo diye uzaklaşıyo mu senden
aramız kötü değil ama zaman zaman laf sokuyo tam anlamıyla uzaklaştı söylnemez ama ben durumu biliyorum ya üzerime alınıyom heralde ama şu da bi gerçek evlendimiz den 6. ayımızda giititk doktora ondan sonra hiçbişey 6 ay önceki gibi olmuyorrr
eşin senin anne olma ihtimalinin çok az olduğunu ya da belki de hiç olmadığını bile bile evlenip üstüne çocuk diye tutturuyor hem de senin tek çaresi yumurta nakli olan tedavini istemiyor. Peki onun önerisi neymiş bi alternatif sunuyor mu?
aramız kötü değil ama zaman zaman laf sokuyo tam anlamıyla uzaklaştı söylnemez ama ben durumu biliyorum ya üzerime alınıyom heralde ama şu da bi gerçek evlendimiz den 6. ayımızda giititk doktora ondan sonra hiçbişey 6 ay önceki gibi olmuyorrr
bu eşinin ayıbı bence kmseye çocuğu olmuyo diye laf sokulmaz heleki senn gibi zor bir durumda olan birine sanki kendin istemiosun ya çocuğun olduğunda da koparsa ipler
öncelikle geçmiş olsun menepoz için çokk erken bir yaş sanırım ırsi çekim yada bir hastalık sonucudur.
öncelikle eşinin neden buna soğuk baktığını belirtmemişsin.
bu takım adımları eşinden gizli atmak pek kolay birşey değil
kararı bizler sana söyleyemeyiz.
canım ya ama sen durust davranmışsın soylemissin esin kabul etmiş çaresini aramışsın bulmuşsun..eger esin gerçekten istiyorsa bir sekilde sana destek olmasını sağlamalısın..bnce habersiz yapma..bugun al karsına konuş sakince ama kavga etmeden usul usul konuş..benim seninde yardımına ve desteğine ihtiyacım var de hatta sensiz bunu başaramam de elinden geldiğince yere göğe sıgrıma gerekirse pohpohla..sen karısısın bir sekilde otur ikna et canım imkansız deme huyuna suyuna git basbasa kal sna ve desteğine ihtiyacım var falan de..ben senden yardım istiyorum beni geri çevirme nolur de..ne yap ne et ikna et..ve asla kimsenin bilmeyeceğini sadece ikinizin bileceğini anlat.
bu eşinin ayıbı bence kmseye çocuğu olmuyo diye laf sokulmaz heleki senn gibi zor bir durumda olan birine sanki kendin istemiosun ya çocuğun olduğunda da koparsa ipler
onu da düşünmüyo değilim nakli yaptırırmm çocum olur ozaman da ayrılırsak o kadar zor ki ruh sağlığım bozuldu, çaılşmasam atlamam heralde
canım ya ama sen durust davranmışsın soylemissin esin kabul etmiş çaresini aramışsın bulmuşsun..eger esin gerçekten istiyorsa bir sekilde sana destek olmasını sağlamalısın..bnce habersiz yapma..bugun al karsına konuş sakince ama kavga etmeden usul usul konuş..benim seninde yardımına ve desteğine ihtiyacım var de hatta sensiz bunu başaramam de elinden geldiğince yere göğe sıgrıma gerekirse pohpohla..sen karısısın bir sekilde otur ikna et canım imkansız deme huyuna suyuna git basbasa kal sna ve desteğine ihtiyacım var falan de..ben senden yardım istiyorum beni geri çevirme nolur de..ne yap ne et ikna et..ve asla kimsenin bilmeyeceğini sadece ikinizin bileceğini anlat.
ohhh derin bi çektimm şuan inan bana canım lafını bile açtırtmıyoo yumurta nakli deim ann konuşma sonlanıyo zatenn
soy karışımı olucak diyo bende senin çocuğun olucak diyorum senin olmayacak diyor belki de haklı belkide bi mucize olur kendiliğimden olur çocuğum ytabii ayrıulmazsak
çok zor bi karar bu.bide işin içine yalan giricek.Allah yardımcın olsun
onu da düşünmüyo değilim nakli yaptırırmm çocum olur ozaman da ayrılırsak o kadar zor ki ruh sağlığım bozuldu, çaılşmasam atlamam heralde
cocuk olmuyo 5 yıla boşanırız diyen adama yalanla dolanla çocuk yapsan ne olur yapmasan ne olur
Geçmiş olsun zor bi durum gerçekten. Eşiniz neden kabul etmiyor peki yumurta naklini ? Birde nakil yapılırken eşiniZin sperm örneğide gerekiyormuş onu nasıl halletceksiniz haberi olmadan çok problem yaşarsınız doktorlar işi tücarete dökmüş durumda bu konularda. Birde genetik açıdan çocuk yumurtası alınan kadının genlerinimi taşıyo? Belki bu yüZden kabul etmemiştir eşiniz. Sonra eşin öğrenirse ilerde daha çok problem yaşarsın bence hamile kaldığında nasıl olduğunu sorgulayacaktır heraldemerhaba arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var,ben 27 yaşındayımm ve erken menopozdayım,çocuğumun olması mucizelerle ancak,evelnirken eşime söylemiştim oda sen ol yanımda yeter dedi.ama şimdi 2 yıl oldu evleneli çocuk istedini söylüyo zaman zaman tartışıyoruz,biliyorum bugün olmazsa bi kaç yıla kadar kopucaz onu çok seviyorum ama bende çaresizim ki doğal olarak bende anne olmak istiyorum,yumurta nakli çare benim için ama eşim kabul etmiyor,sizden istediğim yorum eşimin haberi olmadan bu nakli gerçekleştirebiiicem bi hastane buldum benim yumurtam gibi olucak napiyim ben boşanıcamız günü mü bekliyim yoksa böyle bi yanlış mı hata mı bilimiyorum giriyim mii? doktor asla kimse anlamaz dedii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?