burada bir sürü doğal kürlerle hamile kalan arkadaşlar var.
hiç böyle deneyimlerin oldu mu?
senin gibi imkansız halde olanlar,
çok basit kür ve yöntemlerle hamile kalmışlar..
denesen bir şey kaybetmezsin
İnşallah bir mucize olur
Size şunu yapın bunu yapın diyemeyiz ama ben olsaydım eşimle bu durumu net olarak konuşurdum. Baştan biliyor olmana rağmen içindeki tereddütleri anlıyorum ama benim durumum budur, ben ikimiz için nakil olmayı bile düşündüm ki kabul edersin bu benim için senin başına gelenden daha büyük bir travma. Kararını ver. Önümüzde benim için 3 seçenek var 1.si nakil olmam 2.si durumumu kabullenmen 3.sü de boşanmak. Bu soruma vereceği cevaba da bağlı olarak kararımı verirdim ama gizli hiçbir şeye kalkışmazdım.
ohhh derin bi çektimm şuan inan bana canım lafını bile açtırtmıyoo yumurta nakli deim ann konuşma sonlanıyo zatenn
sana cok büyük bi görev düşüyor ozaman canım..bi çaresi olmalı senin yanınnda olmalı o durumda..gizli yapman biraz sorun olur belki o yüzden bnce habersz yapma..ya yap birseylerr sen tanıyorsun esini direk yumurtadan girme konuya zaten..otur bi kac sohbet et geçmişten evlendiğiniz doneme kadar yasadıgınız güzel seyleri konusun adam direk konuyu acarsan tabi red edecek biraz da onun tarafından dusun..ben seninleyim aynı fikirdeyim de bnde istemezdim oyle olsun ama napayım benimde kaderimde var bu asarım belki sen bana destek olursan yanımda sen olursan bir bebeğimiz olur fena mı de..hem ben hic bir seyi sensiz yapamam bilirsin de..yanaş ona ne biliyim konu bebekse yaptığın hersey az bile kalacak bnce bunu dene canım
merhaba arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var,ben 27 yaşındayımm ve erken menopozdayım,çocuğumun olması mucizelerle ancak,evelnirken eşime söylemiştim oda sen ol yanımda yeter dedi.ama şimdi 2 yıl oldu evleneli çocuk istedini söylüyo zaman zaman tartışıyoruz,biliyorum bugün olmazsa bi kaç yıla kadar kopucaz onu çok seviyorum ama bende çaresizim ki doğal olarak bende anne olmak istiyorum,yumurta nakli çare benim için ama eşim kabul etmiyor,sizden istediğim yorum eşimin haberi olmadan bu nakli gerçekleştirebiiicem bi hastane buldum benim yumurtam gibi olucak napiyim ben boşanıcamız günü mü bekliyim yoksa böyle bi yanlış mı hata mı bilimiyorum giriyim mii? doktor asla kimse anlamaz dedii....
bazen olmazsa olmasın diyor bazende boşanırız zaten 3-5 yıla kadar diyorr önerileri bunlar bende asla boşanmıycamı söylüyorum
bebek konusu çok hassas bi konu.bende çok istiyorum.bu konuda bazen diyorum çokmu israr ediyorum.ama ayakkabı bağınızı bile Allahtan isteyin denmiş.bunu sürekli biyerlerde paylaşıyorum.sen tedavi süresince elinden geleni yapmışsın.Gerisi Rabbime kalmış.tevekkül etmek lazım zorda olsa.en önemlisi eşinin rızasınıda düşünmen.ilerisinde senin için farklı yıkımlar olabilir.içmediğim hiçbişey kalmadı etmediğim dualar kalmadı şimdi hayıt suyu içiyorumm allah istedimiş herşey olur kaderim de mii yokk ısrarım yersiz mi bilmiyorumm
söyledim biliyordun ya dedim şimdi neden böyle yapıyorsunn, içimde hep bi umut vardı diyo doktor bide direk yamurta nakli dedi ikimizde vardık kendi duymayı kaldıramadı galiba bide bizle evlenen bütün kuzenlerimizin akrabalarımızın çocukları oldu onları gördükçe sanki benden hıncını çıkartıyo
Eşinden gizli kesinlikle kalkışma bu tür bir işe.
Eninde sonunda ortaya çıkar çünkü.
Ayrıca çıkmasa bile,senin için oldukça ağır bir manevi yük olacaktır.
Taşıyamazsın.
Şuan üzüntüden ne yapacağını şaşırıyorsun anlıyorum ama yapmayı düşündüğün
şey de sağlıklı değil.
Ne yaparsanız yapın eşinle ortak karar sonucu olsun.
Belki evlat edinmeyi düşünebilirsiniz zamanla...
sana cok büyük bi görev düşüyor ozaman canım..bi çaresi olmalı senin yanınnda olmalı o durumda..gizli yapman biraz sorun olur belki o yüzden bnce habersz yapma..ya yap birseylerr sen tanıyorsun esini direk yumurtadan girme konuya zaten..otur bi kac sohbet et geçmişten evlendiğiniz doneme kadar yasadıgınız güzel seyleri konusun adam direk konuyu acarsan tabi red edecek biraz da onun tarafından dusun..ben seninleyim aynı fikirdeyim de bnde istemezdim oyle olsun ama napayım benimde kaderimde var bu asarım belki sen bana destek olursan yanımda sen olursan bir bebeğimiz olur fena mı de..hem ben hic bir seyi sensiz yapamam bilirsin de..yanaş ona ne biliyim konu bebekse yaptığın hersey az bile kalacak bnce bunu dene canım
deniycem konuşamyı canım çok sağolasın
merhaba arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var,ben 27 yaşındayımm ve erken menopozdayım,çocuğumun olması mucizelerle ancak,evelnirken eşime söylemiştim oda sen ol yanımda yeter dedi.ama şimdi 2 yıl oldu evleneli çocuk istedini söylüyo zaman zaman tartışıyoruz,biliyorum bugün olmazsa bi kaç yıla kadar kopucaz onu çok seviyorum ama bende çaresizim ki doğal olarak bende anne olmak istiyorum,yumurta nakli çare benim için ama eşim kabul etmiyor,sizden istediğim yorum eşimin haberi olmadan bu nakli gerçekleştirebiiicem bi hastane buldum benim yumurtam gibi olucak napiyim ben boşanıcamız günü mü bekliyim yoksa böyle bi yanlış mı hata mı bilimiyorum giriyim mii? doktor asla kimse anlamaz dedii....
Böyle bir bahane ne kadar çok incitiyordur sizi.
Bu bir suç değil hata değil.
Üstelik siz saklamadınız ki.
Ne kadar incindiğinizi bilmesi gerekiyor bu konuşmaların.
Elbette ki umut hep var ama can yakmanın da müzumu yok.
Evliliğini kurtarma çabanı destekliyorum fakat eşini ikna etmeye çalışsan bu nakil için daha güzel olur.
bebek konusu çok hassas bi konu.bende çok istiyorum.bu konuda bazen diyorum çokmu israr ediyorum.ama ayakkabı bağınızı bile Allahtan isteyin denmiş.bunu sürekli biyerlerde paylaşıyorum.sen tedavi süresince elinden geleni yapmışsın.Gerisi Rabbime kalmış.tevekkül etmek lazım zorda olsa.en önemlisi eşinin rızasınıda düşünmen.ilerisinde senin için farklı yıkımlar olabilir.
ben eşinin 5 yıla olmassa boşanırız kısmını görmemişim.başta kabul etmeseydi madem.çok büyük ah alır.Allahtan korksun
Eşinden tiksindim şuan ya.
Hem bile bile evlenmiş, hemde çocuğun olmuyor diye sana baskı yapıyor.
Seni nasıl bir psikolojiye soktuğunun farkında değilmi bu adam. Evlenmeseydi madem.
Pekii yumurta naklini neden istemiyor?
Ozaman diyecesin ki kendine güvenen bir ifadeyle; sen benim çocuğum olmayacağını biliyordun. Ya yumurta naklini kabul edeceksin yada git boşanma dilekçeni ver. Ben ömür boyu bunu yüzüme vurmanla yaşayamam.
benım ablamında bır hastalık sonucu yumurtalıkları alındı onunda tek cagresi yumurta naklı. esı hıc bır zaman boyle bır konuda kırmadı onu. suan nakıl yapıldı ablam 1.5 aylık hamıle. yıne senın cocugun olucak senın kanınla canınla beslenıcek bu cocuk.nıye soykarısımı olsunarkadaslarımızında dedıgı gıbı esınle konusman en dogrusu dıye dusunuyorum. destek ve yardım ıste. ıns durum olumlu olur canım. rabbım yardımcın olsun.
Allah allah adama bak ya çocuk oyunu mu bu. Allah vermezse ne yapsın kullar. Bu dünyada çocuk sahibi olamayan binlerce çift var. Allah büyük deyip tevekkül edilecek vermiyorsa vardır sebebi. Bizim bi komşumuz 9 kez hamile kalmış dokuzunda da çocuk ya son ay ya da doğduktan birkaç hafta sonra hep ölmüş. Allah vermemiş işte hiç çocukları yok şimdi yaşlı çiftler birbirlerinin çocuğu olmuşlar,birbirlerine bakmışlar. Başka bi akrabanın kocası da çocuk olmuyor diye karısını boşadı başkasıyla evlendi yine olmadı çocuğu onu da boşadı yine olmadı. Vermeyince mabud neylesin mahmut. Ay sabah sabah sinirlerim zıpladı valla ya. Eşşek herif sanki sen onu kandırdın mı ki her şeyi biliyormuş önceden. Ay dövesim geldi adamı valla. Zaten bu aralar çok gerginim elime geçse de az dövsem
cocuk olmuyo 5 yıla boşanırız diyen adama yalanla dolanla çocuk yapsan ne olur yapmasan ne olur
aslında biliyomusunn tatlım haklısınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?