ne yapmalıyım

denoktase

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
9
0
6
İzmir
Arkadaşlar ben bi toplantıya katildim 2 ay kadar once orda sunumu yapan çocuktan çok hoslandim hatta iki kere göz göze geldik tabi ben onun adını biliyorum ama o benimkini bilemez neyse ben sonra onun adini google yazdım LinkedIn diye bir site var orada buldum arkadaş olarak ekledim oda kabul etti biraz zaman geçti sunumun kopyasini atarmisnz diye mail attım oda cvp verdi kopyalarini gönderdi filan daha sonra o bana mail atti fakat işle ilgili bir mail atmis bnde yanlış attinz sanırım dedim aa ewet k.bakmayin lütfen dedi bende önemli değil dedim muhabbet kurmaya çalışıyor gibi geldi bilmiyorum bnde muhabbet etmek tanımak istiyorum ama mail ile ne kadar olur ne yazılır bilmiyorum onu nasıl daha yakından tanırım yardım edin

Konuşmaya çalışın bir selam verin gerisi gelir zaten..
ha birde ufaktan bahaneler bulup mail atın arada bir felan...
ama tabiki bu dediklerim orta hızda olsa iyi olur bence

Size attığı sunumun kopyasıyla ilgili sorular sorun bence. şura çok hoşuma gitti gibi yorum yâpabilirsiniz daha sonra sunumunu çok beğendiğini bi sonrakine de katılmak istediğini felan yaz :)

burasi kasti msne gecelim de :)) valla canim bence de sunuml ilgili bi seyleri bahane yap. gönderdiğiniz mailden dosyayi acamiyorum filan de mesela o sirada sana anlatmaya calisicaktir. belki o da muhabbeti uzatmak icin yanlis mail atmistir.

sunum maillesme trafiği bitince nazikce tesekkur et ve siz nasilsiniz peki sormaya firsat olmadi filan de ama o da senden hoslanmissa bi sekikde sohbet acar/acmali diye dusunuyorum. kisa cevaplar veriyorsa da fazla uzatmazsin

siz onu görüp beğenmişsiniz de o size cevap verirken mail atarken kim olduğunuzu bilmiyor değil mi?

sadece bir mail attınız diye size -tanımadığı bir bayana- yanlış mail atarak konuşmaya görüşmeye çalışması bana biraz fazla geldi..

yani karakteri hakk. fikir edinmiş olmalısınız?

Bence o da ilgilenmiş en iyisi ona yönelik bir soru sormak ''kaç yıldır bu şirketle çalışıyosunuz?'' gibi, devamı gelme ihtimali yüksek

Siz de aynı şekilde yanlışlıkla mail atmış gibi yapın :) Sonra selam verin, eee bu arada Nasılsıniz falan filan.. Sonra da ortak nir yön bulup ortak bi şeye davet edebilirsiniz.. Tiyatro, konser, sinema vs... Sonra da gerisi gelir zaten :)

bencede sunumla ilgili bir iki şey sorun, cevap verdiğinde de artık nasılsınız türünden konuşmaya geçersiniz.eğer kısa cevaplar verirse uzatmazsınız, duruma bağlı.ama yapın bi an önce bence çünkü olmayacaksa da şimdiden anlamanız için.ama onun da ilgisi var gibi geldi bana çünkü yanlışlıkla mail atmak çok da sıradan bişey değil.

Bence cidden yanlışlıkla size mail göndermiş olabilir
Konuşmaya yer arıyo gibi bi izlenim görmedim ben
Siz adını arayıp eklemişsiniz
Daha fazla adım atmayın, o da sizin gibi duygular besliyorsa zaten o atar.

Ortak bir noktanız varsa, neden konuşmayasınız ki. İlla içinde duygu olması gerekiyor mu? İki cins olunca konuşamaz mı? Siz ilgi duyduğunuz için biraz çekingen davranıyorsunuz ama selam verip nerelisin gibi sorular sormak garipsenmez.

Evet ben cekingenim bu konularda hep karşı taraftan beklerim adım ama burda bnm onu bulup eklemem gerekiyordu cnku o bnm adimi bilemez 100 kisi vardı sunumda nrden baksan bn önde oturuyordum göz göze geldigmz için ondada bişeyler var sezdim o büyük bir firmada çalışıyor istanbul da bnde o firmanın izmir Şubesi nde yani bu durumdan da cekinmis olabilir işle ilgili sorun olmasın diye fazla bişey yapamiyor gibime geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…