Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz (ikinizde) neden monotonlasmasina izin veriyorsunuz ki? Cikin gezin, aile ve arkadaslari ziyaret edin, misafir cagirin, ..
eşim gittiğimiz yerlerde sigara içtiği için gitmiyorum
eşim evliliğimizdeki monotonluktan sıkılmış 8 ay oldu çok çabuk bıkmış
Evde icmiyor mu?
Bence oncelikle oturup konusun esiniz neden sikilmis beklentileri neler ?Affedersiniz cinsellikmi ,gezme tozmami...bunu ancak esinizle beraber cozebilirsinizama yukardsaki sorularima net bi cvp vermiyosa icinize kurt dusurmek istemem ama sizi aldatmak icin mazerette ariyo olabilir
![]()
8 ayda mı monotonlaştı? Çok erken başlamış. . Bak monotonlaşmasına müsaade etme, yoksa mazaallah ilişkiniz bayağı olumsuz etkilenebilirHenüz ilişkinin başları.. Sinema, tiyatro, başbaşa kahvaltı-akşam yemeği, arkadaşlar ile gezme eğlenme, bulundugunuz şehrin tarihi mekanlarını gezme, şehrinize yakın şehirlere günü birlik gitme-gezme... Bu gibi aktiviteleri yapın canım.. Sonra evlisiniz, evlilikte cinsel ilişki de önemli biliyorsun. Bunda da biraz dikkat etmek lazım.
hayır içmiyor evde
cinsellik sıkıntılı evet bide hiçbiryere gidip gelmiyoruz ailelerimizden başka arkadaş falan da yok gelen gidende yok uzun zamandır
Bi sigara icin gitmemezlik yapmam sahsen. Evde konus esinle sigara icmesin yada asiriya kacmasin.. evlilikte ortayi bulmali esler
İçsin sigara bekarken içmiyor muydu gittiğiniz yerlerde? Anlamadım. Niye sen de gitmiyorsun ki? Kahve tarzı yerlere mi gidiyor? Bir de hep dediğim bir şey var evlilik monotonluk değil midir zaten? Evliliğin en güzel tarafıdır bu.Bu durumdan eşin şikayetçiyse karşılıklı bir çözüm bulun. Monotonlaştık diyip kestirip atmak çözüm değil. Keşke biraz daha açık yazsan..
Evliliğin başladığından beri yoktan çıkardığın sorunlar bitmemiş baktım da şimdi. Hiç elle tutulur bir şey yok ama mutsuzsun. Eşini sevdiğine emin misin? Yoksa depresyonda falan mısın?
Kusura bakmayin ama esinizlede iletisiminiz bizimle kurdugunuz gibiyse sikilmasi cok normal cunku ben bile sikildimagzinizdan cimbizla laf aliyoruz sigara iciyo diye,yok hayir,cinsellikte sorun var....bir iki kelimelik cumleler.sorununuzu acik acik anlatirsaniz bizde size daha iyi yardimci olabiliriz
![]()
hayır karışmayacaksın deyip kestirip atıyor bende huzursuz olduğum için gitmek istemiyorum