ne yapmalıyım

hayır çok büyük hayal kırıklığı hissediyorum o içtikçe başka yerlerde içmese heryere mis gibi gitcem ama yok inatçı içerim diyor inat ediyor hiç orta yolu yok.içtiği için gidip öpüp koklayamıyorum bu seferde ilgisiz oluyorum evliliğimin ilk günlerini zehir etti yaşayamadım öpmeye kalkışırdım iğrenç kokardı midemin bulantısıyla uzaklaştım iyice ondanda

evet bencede çok erken ama eşim sıkılmış bunalmış herzamanda biyere gidemiyoruz maddi sebepten nayapmalı bilmiyorum

eşim gittiğimiz yerlerde sigara içtiği için gitmiyorum

cinsellik sıkıntılı evet bide hiçbiryere gidip gelmiyoruz ailelerimizden başka arkadaş falan da yok gelen gidende yok uzun zamandır

oncelikle karar verin, sigaradan oturu mu yoksa maddi durumdan oturu mu dısarı cıkmıyorsunuz?

eger nedeni sigara ise beraber dısarı cıkmaya tahammul edemediginiz kisiyle evde nasıl birlikte vakit gecirip aynı yatagı paylasabiliyorsunuz?

bir de kusura bakmayın ama ailenizden baska arkadasınız olmaması bana ilginc geldi. 8 ay olmus...
calıstıgınız yerden tanıdıklar veya apartmanda komsular falan olmadı mı?
ve aileye gidebildiginize gore yasadıgınız sehirde oturuyorsunuz su an, oyleyse eski arkadaslarınız da mı yoktu?

bu arada monotonlugu bozmak icin bir aksam sizden yemek beklemek yerine mutfaga girsin,
haftasonu temizligi o yapsın. siz de keyif catın... o zaman soyleyin ona sıkıldıgı hayatı mumla arar.

eşim benden ayrı takılmak istiyor gibi.bunalmış gibi.ben zaten çabalıyorum ama onun hiç çabası yok boşvermiş gibi ne olursa olur der gibi beraber yürüyelim diyorum zaman geçiyor hiç oralı değil

eskiden yanımda bi salatayı da o yapardı şimdi onu bile yapmıyor boşvermiş.beraber çıkmaya tahammülüm var sadece sigara içmesine tahammülüm yok.

eşim benden ayrı takılmak istiyor gibi.bunalmış gibi.ben zaten çabalıyorum ama onun hiç çabası yok boşvermiş gibi ne olursa olur der gibi beraber yürüyelim diyorum zaman geçiyor hiç oralı değil

eskiden yanımda bi salatayı da o yapardı şimdi onu bile yapmıyor boşvermiş.beraber çıkmaya tahammülüm var sadece sigara içmesine tahammülüm yok.

sizle beraber vakit gecirmemesini sorun etmeyip sigara icmesine takmanız ilginc geldi.
ben de kullanmıyorum ama sigara kullanan sevgililerim cok oldu, rahatsız oldugumu soyledigim zaman biraz ozen gosterirlerdi orta yolu bulurduk, sizinki biraz inada binmis ve takıntı halini almıs sanırım.

evlenmeden once hic beraber vakit gecirmediniz mi? o zamanlar sigara icmiyor muydu fosur fosur? oyleyse nasıl sevebildiniz?

Son düzenleme:
Bence sigara konusunu cok fazla takinti yaptigin icin sen uzaklastirmissin kendinden esini. Yaklasamiyorum opmuyorum soguk davraniyosun dedi diyosun. Disari cikmiyorum sigara yuzunden diyosun. Esinde bunlar birikmis ve yorulmus olabilir.

Sigara konusunda bende cok hassasim ama sen sigara ictigini bildigin bi adamla evlenmissin. Birakcam demesi olcu degil burda malesef.

içmiyordu yanımda dediğiniz gibi inada bindirdi hiç orta yolu yok umrunda değil

keşke diyorum kabul etmseydim ama işte sadece keşke diyorum

Son düzenleme:
topik 5 sayfa ilerlemiş ama konu bir gram ilerlememiş.konu sahibi monotonluk dediğin nedir allah aşkına.evden işe işten eve gidiyorum boş olduğumda anne babalar ziyaret ediliyor çok çok boş olduğumdada sinemaydı arkadaşlarla dışarda yemekti vs. şeklinde geçiyor.
monotonlukla sigaranın ne alakası var

Son düzenleme:
keşke diyorum kabul etmseydim ama işte sadece keşke diyorum

Sen kocandan daha fazla sıkılmıssın bu evlilikte. Bence sigarayi bi kenara birak once aranizi duzeltmeye bak. Bastan sana karsi ilgili arzuluysa senin soguklugun etkiledi onu muhtemelen. Once iletisimini duzelt, sigara sonraki adim olsun.

içmiyordu yanımda dediğiniz gibi inada bindirdi hiç orta yolu yok umrunda değil

bana da birileri surekli bunu yapma dese bırakacagım varsa da yaparım herhalde.
once sevginizi kullanmıssınız koz olarak sonra o buna alısınca dırdır donemi baslamıs sanırım,
ve simdi sıkıldımlar...

dusunup ceki duzen vermeniz gerekiyor bazı seylere. oncelikle kendinizden baslayın ve takıntınızdan kurtulmaya calısın.
siz daha ılımlı davranırsanız onun da tavrı degisebilir.
ama bunu gecici sureyle degil, evliliginizi degistirmek istiyorsanız ikiniz de kendinizden biraz taviz vereceksiniz anlasılan.
ya oldugu gibi kabul edeceksiniz ya da keske dediginiz seyi sonlandıracaksınız.

sigara yuzunden dısara cıkamıyorlarmıs da...

birsen hanım ben sizin daha önceki konularınızıda biraz okumuştum sizin eşinizle sıkıntınız monotonluk değil şuan birbirinize daha adapte olamamışsınız birbirinizin kötü yanlarını daha tolere edemiyorusnuz aslında şuan normal süreci yaşıyorsunuz ben 8 yıllık evliyim evliliğimin ilk yılı sizinki kadar olmasada bazı sıkıntılar yaşadım eşimle mesela benim eşim faturaların yüklü gelmesine sinirlenir daha iki aylık evliydik su yada elektrik fatursıydı hatırlamıyorum tepki gösterdi sinirlendi ve faturayı yırttı o kadar korkmuştumki geçen gün dedimki neden ilk evlendiğimiz zamanlarda ufak tefek seyleri sıkıntı yaptın lüzumsuz tepki gösterdin bana dedi ki özellikle kork diye yaptım... ilk yılımızdan sonra sıkıntılarımız azaldı birbirimizi tanıdık neye kızıp kızmayacağımızı biliyoruz ona göre davranmaya çalışıyoruz ama kabul edelimki ilk zamanlar herkes birbirine bir güç gösterisi ve kabul ettirme inatlaşma halinde oluyor halbuki o kadar zaman var ki önünüzde biribirinizi tanımak için bukadar panik olmayın herşey rayına oturuyor zamanla

bana karşı büyük bir heves ve arzusu vardı hevesi geçince beni umursamıyor artık evliliğide boşvermiş

e sigara içsin bişey olmaz bneim nişanlımda içiyor bi sorun yok napalım yani... zaten parfüm sıkıyor bi de sakız çiğner anında kokudan eser kalmaz... o da böyle yapsın sorun etme bence...

gittiğiniz yerlerde sigara da içebilir ew otrmasıysa balkonda içsin... ewinizde de balkonda içsin... yani kokuyu gidermenin alternatifleri war...

hem eşiniz neden sizden ayrı taklımak istiyor onu da anlamadım??

siz hiç mi flört etmediniz neden bu duruma geldiniz??

haklısınız benim eşimde bazen öyle şeyler yapıyorki korkutuyor bu seferde tabi korkacaksın benden diyor salak salak konuşuyor sinirliyken çok ağır konuşuyor canımı acıtıyor bak sinirlendiğinde böyle böyle demiştin diyorum öfkemden ne dediğimi bilemiyorum diyor.sus ozaman öfkeliyken kendini tut diyorum hep aynı.eşim sıkıntıya gelemiyor ilk zaman çekiyordu ama şimdide hevesi geçince hiçbişeye tahammülü yok.eşim kendince böyle yaparak güç savaşını kazandı

benim mesele bana verdiği sözü tutamadığını gördükçe tiksiniyorum ondan gözümün içine soka soka içiyor ozamn lanet ediyorum bide herkes biliyor bu durumu bu yüzden kavgalar ettiğimizi milletin içinde bilerek yapıyor herkes bana değer vermediğin beni önemsemediğini görüyor içmese ölmez ama böyle yaparak bizi öldürüyor

Oooooo siz baya Cennet Mahallesi tadında yaşıyorsunuz Mutluluğunuz daim olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…