ne yapmalıyım

valla eşinize kızmamak lazım bence sorun sizde eşinizden sıklmısınız olayı sigaraya bağlamışsınız veba lı gibi eşini evden çıkarmıyorsunuz resmen ondan utanıyorsunuz cinsellikten zevk almıyorum diyorsunuz adama böyle soğuk ruhsuz yaklaşırsanız adamın bu evliliği eğlenceli bulması abes olur zaten

kocaman adam madem verdiği sözün arkasında duramadı ozaman saygı duysun bana biraz canım

Son düzenleme:
Adam sigara içiyor diye alakayı kesmişsin. Sıkılması normal..
Nişanlıyken de mi gitmiyordun bir yere? O zaman sigara içmiyor muydu?

ben sigara konusunu çok iyi anlıyorum.
önce evlenince bırakıcam
sonra askerden dönünce bırakıcam
sonra kpss ye girince bırakıcam...

en sonunda ben bu adamı bırakıcam

hazırladığım kahvaltıların sigara içmek için acele acele yiyip hemen balkona koşmasından
her dışarı çıktığımızda açık kısımda soğukta oturmaktan
alışveriş merkezlerinde gezerken wc ye gidiyorum bahanesiyle beni içeride yalnız bırakıp kapıya koşmasından
kıyafetlerindeki sigara yanıklarından
ellerinin, üstünün başının sigara kokmasından
öksürmesinden
BIKTIM.

aynen benim duygularım...

Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

Konuyu okuyunca ay ne guzel keske esimde monotonluktan azcik sıkılsa diye gecti aklimdan.
Azicik sosyallesmek icin gobegim catliyo ikna edene kadar.
Ne guzel adam monoton bi evlilik istemiyo.öp başina koy.

aynı derten muzdarip iz bizim 4 sen en yi geçti yanlız siz daha taze siniz neden boyle olduğunu bir düşün çözüm uretiniz bide pozitif düşünmek gerek bizim bir oglumuz var 2 .5 yaşında herşeye rağmen hayat neşemiz o bizim

Kusura bakma ama erkekler yemekten ziyade hayatı tam anlamıyla bırlıkte paylasabılecek birisi ister. Annesıde yemek yapıodu zaten çamaşırı yıkanıyofu. Ama bırlıkte eğlenip zaman geçirmek ister. Bence sorun sende. Sigarayı bahane edıyosun arkadas ortamına gırmıyorsun. Herkes eslı gelirken o cocuk mahcup olmuyormu Hc dusunmuyorsun.kusura bakma ama boyle devam edersen yakında yeni bir konu acarsın. Esım benden bosanıyor. Sonun bu.

çok acımasız olmuş yorumun.bana güzel bi dille bazı şeyler söylese bende anlarım ama adam ben bir inat yapıyorsam o on adım yapıyor

Birsen'ciğim senin konularına yorum yapmayım,nasılsa hiç kimseyi dikkate alayacaksın diyorum ama,yine de söylemeden geçemeyeceğim,
canım farkında mısın söz verdi tutmadı,söz verdi tutmadı söz verdi tutmadı......
Napsın ölsün mü? Verdi tutamadı.Sen çok inat bir insansın.Sen inat olunca karşındaki insanı da inatlaştırıyorsun.Tavır alıyorsun tavrının arkasında durmuyorsun.Sigara içiyorsa içiyordur.İnatla kavgayla küsmeyle şartlar koşmayla,onu sigaradan vazgeçiremezsin.Bırakacak olan adam bırakır.Yok evlendikten sonra bırakacağım diye birşey olmaz.O zaman senin için bu kadar SAPLANTI haline gelecek kadar önemliydiyse hayatında hiç sigara içmeyen biriyle evlenecektin.Bir söze kanıp yola çıkmayacaktın.Bırakamamış demek ki napsın.Sen onun içtiği sigaraya saygı göstermezsen,o sana hiç göstermez.
Çalışıyrsun hiç arkadaşın yok.Eşin dostun çevren yok.Eşinden beklentilerin olması dışında evliliğinle ilgili tek bir yapıcı çaban yok.İnsanlar burda yazıyor yazıyor sen hala söz verdi orta yolu bulmuyor diyorsun.Ortaya bulmayan sensin.Adamı kızdırıyorsun sonra çok sinirli diyorsun.
Madem kocandan memnun değilsin.Cinsellikten zevk almıyorsun,ortak hiçbirşey yapmıyorsunuzçSevgililer gününde aldığı bir çiçek bile senin için kıymetli olmuyor,mutsuzsun.Eee neden bu evliliği sürdürüyorsun.

Tavır alıyorsun tavrının arkasında durmuyorsun bu dediğiniz anlamadım nasıl yani

Tek takıldığın nokta buysa söyliyim
Kızıyorsun tavır alıyorsun konu açıyorsun bir gün sonra düzeldi herşey diyorsun.

bende istiyorum sigarayı bu kadar kafama takmamayı ama yok işte beceremiyorum sırf sigara yüzünden başka şeylere bile adapte olamıyorum her yaptığı batıyor bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…