- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.113
- 798
- 37
- Konu Sahibi BayramSekeri
seni anlayabilirimmm...bende bu surecten gectimm...esimle severek evlendimmm....ailesi de basta cok iyiydi sonradan herkes degisti...ve o evde durmak istemiyordumm...esim yanimdaydi ama ailesine bir sey demiyordu..evlendikten sonar annemin yanina dahi gidemiyordum...esimm yurtudisnda gittikten sonraa annemi goremedim ve annem rahatsizdi bobrek hastasioydi...evliligimin 6.ayinda annemi kaybettimm...dunya umrumda degildi...yasamak istemiyordum...kimseyi gormk istemiyordummm...yine esimin ailesi yapti yapacaklarini kardeslerimin yanina gidemezdim eesim de etkilenirdi ve gondermezdi beni...cok zor gunler yasadimmmm...ve yurtdusina esimin yanina geldimm...evliligmin 1. senesinde cocugum yoktuhayat bos ve anlamsizdi allahima yal;vardimmmm her geceee gunduz bir kiz cocugum olmasini ...evliligimin 13. ayindaa allahim bana benim minik kizimi yollladi dunyaya daha ski baglandimmm...suan kardeslerim ve kizim icin ayakta durmaliyimm..insallah allah sanada bir evlat gonderiri ve sende hayata skski tutunursunn...