ne yapmaliyim

banahuzurgerek

yalniz kalmayi ogrendim..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
968
43
43
35
merhaba arkadaşlar..
Bu aralar allah nazardan saklasin eşimle bir süredir tartışmıyoruz bile...hatta geçenlerde eşimle konuşurken beni yanlış anlama seni seviyorum ama sana artık güvenmiyorum bir kavga esnasında beni kapıya koyabilirsiniz ve ben ne yapacağım bi garantim yok çalışmama izin vermiyorsun dedim..sen buaralar degistin daha çık ders çalışıp biseyler öğrenmeyejjbjçalışıyorsun dedi..yanlış anlma beni yanında baba şefkati buluyorum ama bu guvensizlik bambaşka dedim...eşimin sürati düştü sanırım benden böyle bir cümle beklemiyordu...neysebuaralar gerckten kendimle daha çok ilgileniyrm..ama buaralar sıkıntım esim çok odun bana ilgisini belli etmiyor şakayla karışık ben mutlu bi kadın degilm ahh ahh beni mutlu etmiyorsun ruhumu oksamiyrsun Diyrm kafamı okşuyor bak oksadim seni diyor..dün gece yanaştı ben geri çektik kendimi ben mutlu degilm dedim..sarıldı uyuduk..normalde esim ben hasta olunca masayı toplar yardımcı olur bişey istiyim hemen alır hediye alır ama hediye gibi vermeyen bi kereste benim kocam..önceden böyle degildi bana aşkım hayatım derdi daha ilgiliydi...ama kavgalarimiz sonuvcu oda kendini böyle çekti ben eski ilgisini istiyorum neler yapabilirim..uzun oldu kusura bakmayın

Bana "aşkım demiyorsun, hediye almıyorsun, ilgi göstermiyorsun" deme. Zaman geçtikçe düzene girer zaten. Ilgi bekler gibi görünme.

Bana "aşkım demiyorsun, hediye almıyorsun, ilgi göstermiyorsun" deme. Zaman geçtikçe düzene girer zaten. Ilgi bekler gibi görünme.
öyle söylemiyorum zaten tek dediğim ruhumu oksamiyorsun diyorum...esim ilgisini önceki gibi belli etmiyor...gece kalkıp üstümü örtüyor sarılır öper saçımı okşar ama ben bunları ben uyanikkende istiyrm

Kim istemez ki ama dile getirdikçe ters tepiyor işte. Zamanla eski halinize döneceğinizi umut ediyorum.

odun kereste işte bunlardan ne oymalı işlemeli kullanışlı mobilyalar oluyor biliyormusun...ama işini bilene... erkeğe şunu yap bunu yap dersen kumandalı tv gibi her istediğin kanala yönlenemezki hatta inada bindirir yapmaz bile...oluruna bırak dikkatini çekeceği şeyler yap... direk değilde hareketlerinde ima ederek konuş...kedi bile sev beni diye sırnaşıyor insana... biz kadınlar kavga ederken çok çirkinleşiyoruz bazen... sesimiz yükseliyor suratımız değişiyor erkekler bizi böyle görmek istemiyordur...o halini unuttur eşine...

ben bunu sürekli lafa dökmeni doğru bulmuyorum. "mutlu değilim, sana güvenmiyorum......"
bu karşı tarafın da motivasyonunu bozar. en son aldatma mı vardı aranızda tam hatırlayamıyorum, o kadar çok konun var ki..

nasıl unutturabilirim?? Esim eve geldiğinde gayet sık bi şekilde hazirlaniyrm daha dikkat ediyrm kendime.

oturduğum yerde hiç arkadaşım ve dertlesebilecegim kimsem olmadığı için buraya konu açıyorum...yok allaha şükür aldatma yok...çok şiddetli kavgalarimiz olduğu için guvenmiyrm dedim...ben ne yapacagimi şaşırdım sadce esim eskisi gibi ilgili olsun istiyrm...o benimle benim onunla ilgilendigim gibi ilgilense çok güzel olur herşey

kocanın çocuğuna bakıp adamın her istediğini yaptığın ayağına kul köle olduğun sürece aşkım canımsın huzur kusura bakma dost acı söyler..kendine vakit ayırmaya başladığın için ,kocanın işine gelmediği için bu durum ,şu an bu şekildesiniz..sen işi düşünme dersi bırak ayaklarına kapan yine aşkım olursun..ama asla ve asla geleceğini kurmaktan çekinmemelisin..çocuk nerde çocuk bu arada.nasıl fırsat buluyorsun ondan ders çalışmaya.

Yaaa nerdeeenn nereye .En son sana kadin siginma evi bakiyoduk dimi biz.Saclarini falan surukluyod yerlerde.O sendin degil mii?

Bak şimdi “sende baba şefkati buluyorum” derken ona iltifat ettiğini düşünüyorsun ama bence yanlış. Onu erkek olarak görmekten ziyade baba olarak görmeye yakınsın gibi. “Ne duygusal ne de cinsel bir şey hissetmiyorum” cümlesine bile çıkabilir. Ama “ sen benim her şeyimsin, annem, babam, kocam, sevgilim” gibi bir cümle aynı anlama çıkmaz.

Sen bu tür cümleler kurarak onu azmettirmeye çalışıyorsun ama motivasyon kırar bu cümleler.

Kavgalar her zaman durgunlaştırır evliliği.

Sen bir şeyler yap evin için bunları dile getirmektense..

bi süredir çocuğu haftada iki bilemedin üç gün alıyorum...ben kendinden çok odun verdim...suan derslerime odaklaniyrm ingikuzcemi gelistirocem spor yapmaya calisiytm...kitap okuyabiliyrm artık fırsat bulup...geleceğimi düşünmek istiyrm yapmak istediğim herşeyi yapmya çalışıyorum..geçen gün eşimin bi iş yemeğine katıldık çoğu bayan iş kadiniydi çok zarif bayanlarda hepsinin kendine güveni tam di..benim neyim eksik onlardan diye düşündüm..önceden eşime bişey aldirmaya kiyamiyrdum suan ihtiyacım varsa alalım diyorum...evde de güzel giyiniyrm makyaj yapiyrm..

Zamana bırak sabırlı ol diyeceğim sadece.yapabilirsen tabi... benim de sabri yok malesef böyle bir durumda sürekli ustelerim

Yaaa nerdeeenn nereye .En son sana kadin siginma evi bakiyoduk dimi biz.Saclarini falan surukluyod yerlerde.O sendin degil mii?
evet malesef bendim..ama artık hiç tartismiyrz bile..ve ben artık pasif durmuyrm sanırım ayaklarımı yere basmaya calisiyrm...geçen aksam eşimin bi arkadaşı bizdeydi konu konuyu açtı bende bi insanım bazen bunaliyrm hiç arkadaşım yok bütün gün dört duvar arasindayim dedim...arkadasi ee haklısın insan kafayı yer dedi...ama geziyorsunuz dedi evet geziyrz allah razı olsun ama benim derdim gezmek degil sohbet dedim

saçlarını yerlerde sürümek falan mı
çok üzüldüm gerçekten.

herseyimde diyorum benim esim eleştiriye açık biri degil hep kendisi haklı kendi yaptığı doğru dur..zor bi karakter..ataerkildir..neler yapabilirim mesela

Ilk zamanlardaki ilgiyi bekleme sonuçta hepimiz insanız. Insan sonsuz ilgiyi ancak çocuğuna gösterebilir. Zamanla azalacak tabiki önemli olan sevgi ve saygıyı tüketmemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…