ne yapmaliyim

saçlarını yerlerde sürümek falan mı
çok üzüldüm gerçekten.
evet malesef bizim öyle insanlık dışı kavgalaromizda oldu...ama suan bi bakın bize hayatta demezsiniz bu insan bu kadına böyle yapmıştır bu ların böyle bi evliliği olmuştur diye..suan en ufak tartışmamız yok hatta regl dengesizliğin yaklaştı ben tartiscak yer arıyordum esim beni alttan alıp tartisamadi bile..ama bi gerck var ki çok kötü şeyler yaşadım

Ilk zamanlardaki ilgiyi bekleme sonuçta hepimiz insanız. Insan sonsuz ilgiyi ancak çocuğuna gösterebilir. Zamanla azalacak tabiki önemli olan sevgi ve saygıyı tüketmemek.
orası öyle gerçi ama insan en azından bi hayatım yazabilir diyebilir...veya sarilabilir..yada oturup sohbet edebilir oda biliyor ki hiç arkadasm yok annemle aram kötü dertlese bileceğim kimse yok ki sertleşmeye ihtiyacım var..

Konunun detayını bilmiyorum tabi ama bu sözlerinde haklısın canım

herseyimde diyorum benim esim eleştiriye açık biri degil hep kendisi haklı kendi yaptığı doğru dur..zor bi karakter..ataerkildir..neler yapabilirim mesela
yani ne yapabilirim derken..
Senin evliliğinde bir kere şiddet varmış. Bu çok ciddi bir sorun. Yarın çocuğun olduğu zaman annesinin babası tarafından yerlerde süründüğünü görmek onda nasıl bir kalıntı bırakır düşünebiliyor musun?

Öncelikle bu sorunu çözmen lazım.

ınan kendi kendimi sorguluyorum acaba ben çok mu beklenti içindeyim diye hayır değilim aksine ben eşime bebek gibi bakiyrm ki o şiddetli kavgalarimiza rağmen..kimsenin yanında rencide etmem...eşimin iş çevresine ayak uydururum beni gururla esim diye taşır yanında...evime sevmediğim akrabaları veya arkadsida gelse nasıl hizmet edip güzel agirlayacagimi sasirim...tek istediğim eşimden ilgi...artık kavga gürültü de gitmişken mutlu olmak istiyrm...arada gorumcem laf dokunduruyr çocuğu artık pek almıyorsun önceki gibi diyor..onada ayrı uyuz oluyorum...buğu. aradı sana gelicem dedi bakalım bugun nasıl deli edicek beni

uzun vadede çocuk düşünmüyorum zaten...bir süredir tartışmamız bile yok eşimle..ben bu sükunet içinde çalışmak için kendi ayaklarımın ustunde durmak için çabalıyorum...sanırım ben önceki kadar eşime kiyamamzlik yapmiyrm önceden o beni zorlardi illa al kendine biseyler diye almiyrdum ama artık aliyrm kendime daha çok bakiyrm kendimi böyle mutlu hissediyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…