Yani oda bi secenek tabiki degerim ona kalsa azalmiyor hep ayni seviyorum flnlar ama seven insan önemser merak eder arar msj atar ama bu hep bi bahane isim var yorgunum hastayim faln gbi bahaneler ben aramasam aramaz msj atmaz ve bu dyrymdada kendimi salak yerine koymus gibi hissediyorum seviyomuyum artk bilimiyorum ama sevgi degilde alışkanlık sanırım benim kiBir dahaki sefer siz ayrılın, o geri dönene kadar geri adım atmayın, dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır durumu olsun, bu şekilde devam ederseniz, onun artık geri dönmediği bir zaman kurtulabileceksiniz bu sürekli ayrılıp barışma halinden. Bu durumdan da memnun değilsiniz zaten, değeriniz azalıyor mu onun gözünde bilmiyorum ama artmadığı ilişkinin gidişhatından belli; ayrılıp, üzülüp sonra hayatın onsuz da devam ediyor olduğunu görmek de bir seçenek.
Yani oda bi secenek tabiki degerim ona kalsa azalmiyor hep ayni seviyorum flnlar ama seven insan önemser merak eder arar msj atar ama bu hep bi bahane isim var yorgunum hastayim faln gbi bahaneler ben aramasam aramaz msj atmaz ve bu dyrymdada kendimi salak yerine koymus gibi hissediyorum seviyomuyum artk bilimiyorum ama sevgi degilde alışkanlık sanırım benim ki
BİR KERE DE SEN TERS TEP, FARKLI TEPKİLER VER. CİNSİYETİ KIZ OLAN SENSİN TRİP ATMAK ONDAN ÖNCE SENİN HAKKINKızlar benim 2 bucuk yıldır sevgilim var ama aramız gün gectikce daha kötüye gidiyor biz surekli ayrılıp barısıyoruz hep giden o ama dönende o oluyo anlam veremiyorum artık. Onceden ayni sehirdeydik ogrenciydik simdi okul bitti farkli sehirlerde oldugumuz icin iki ayda bi gorusur olduk ve isleri cok yogun oldugu fazla konusamiyoruz gun icinde 1 yada 2 kere ariyor o konusmalarda 5 dakka anca sürüyor snra hep bi bahane buluyo. ben onu cok seviyorum oda beni sevdigini soyluyor ama tam emin degilim ve en ufak bisey de olmuyo yoruldum artk tartsmaktan fln diyor ben onu sevdigim icin ayrlmamakda israr ediyorum ve bunun farknda onceden ona defalarca şans verdigim icin beni cepde goruyor ve iyice ilgisizlesti lutfen bi akıl verin bana bu cepde bilme durumunu nasl duzeltebilirim deger gormek istiyorum artk ama onunlada onsuzda olmuyor ne yapmaliyim degerimi anlamasini istiyorum
ee biliyorsun işte seni cepte gördüğünü. napman gerektiğini bildiğini umuyorum.Kızlar benim 2 bucuk yıldır sevgilim var ama aramız gün gectikce daha kötüye gidiyor biz surekli ayrılıp barısıyoruz hep giden o ama dönende o oluyo anlam veremiyorum artık. Onceden ayni sehirdeydik ogrenciydik simdi okul bitti farkli sehirlerde oldugumuz icin iki ayda bi gorusur olduk ve isleri cok yogun oldugu fazla konusamiyoruz gun icinde 1 yada 2 kere ariyor o konusmalarda 5 dakka anca sürüyor snra hep bi bahane buluyo. ben onu cok seviyorum oda beni sevdigini soyluyor ama tam emin degilim ve en ufak bisey de olmuyo yoruldum artk tartsmaktan fln diyor ben onu sevdigim icin ayrlmamakda israr ediyorum ve bunun farknda onceden ona defalarca şans verdigim icin beni cepde goruyor ve iyice ilgisizlesti lutfen bi akıl verin bana bu cepde bilme durumunu nasl duzeltebilirim deger gormek istiyorum artk ama onunlada onsuzda olmuyor ne yapmaliyim degerimi anlamasini istiyorum
Napmam gerektigini bilmiyorum ona cok alistim o yokken kendimi cok boslukta saniyorum. Bazen tamam bitsin flan diyorum oda pki diyor snra ben onsuzlugu dusununce yapamiyorum tekrar aramaya msj atmaya basliyorum . Ne onunla nede onsuz yapabiliyorum yani ckmaz sokak gibiee biliyorsun işte seni cepte gördüğünü. napman gerektiğini bildiğini umuyorum.
hayır, tam tersine ya onunla ya onsuz olabileceğin bi durum bu. seviyorsun ve onunla olmak istiyorsun fakat tek sorun onun ilgisizliği değil mi? aslında ortada karışık hiçbişiy yok, işleri zorlaştıran kişi o. bir insan birini ya sever ya da sevmez. sorgulama vakti geldi. seni sevip sevmediğini öğrenmen gerek.Napmam gerektigini bilmiyorum ona cok alistim o yokken kendimi cok boslukta saniyorum. Bazen tamam bitsin flan diyorum oda pki diyor snra ben onsuzlugu dusununce yapamiyorum tekrar aramaya msj atmaya basliyorum . Ne onunla nede onsuz yapabiliyorum yani ckmaz sokak gibi
Ben ona soruyorum sevmiyosan syle ikimizde yolumuza bakalim ama o konusmuyo bu konulari oyle dusunuyosun bitti dyip gidiyor ayrilcagi zamanda msj la ayriliyo snra arasmda msj atsamda cvp vermiyo aradan bir iki ay gecnce kendi kndine tekrar donuyor yani dengesz bi insan aslnda bizim tek sorunumuz konusamamak yani duygularini belli edemiyor herseyi icinde yasiyor bense tam tersi aklima gelen herseyi pat dye soyluyorum onu sevdgimden o kadar eminki kafasina estigi gbi davraniyor bu durumu degstrmek istiyorum benm yasadklarimi oda yasasin istiyorum ama olmuyo yapamiyorun duygularimin esiri oldum artk mantkli olunca yanls yaptigimin farkndayim aslnda ama iradesiz bi insanim sanirimhayır, tam tersine ya onunla ya onsuz olabileceğin bi durum bu. seviyorsun ve onunla olmak istiyorsun fakat tek sorun onun ilgisizliği değil mi? aslında ortada karışık hiçbişiy yok, işleri zorlaştıran kişi o. bir insan birini ya sever ya da sevmez. sorgulama vakti geldi. seni sevip sevmediğini öğrenmen gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?