Nasıl anlatıcağımı bilmiyorum cümlelerim biraz karışık olabilir şimdiden özür dilerim. Yaklaşık 4 ay önce online oyun aracılığıyla biriyle tanıştım arkadaşca ama o bana farklı şeyler hissediyor ben onu sevemiyorum çok iyi birisi arkadaşlığını çok seviyorum kendisi alevi onu bahane ettim ben sunniyim sen alevisin böyle bişey olmaz ailem istemez felan dedim yemin etti alevi olduğumu ailen bilmez bana inan dedi . Seni çok seviyorum yanına geliyim bir kez o zaman kararın değişir belki bir şans ver diyor diyorum ben tipe önem veririm parayı çok severim havalıyımdır da dedim. Tamam tipsizim ama al herşeyim senin olsun dedi . Kendimle ilgili tüm kötü yalanları söyledim olsun ben seni öyle kabul ederim yanına gelmeme izin ver dedi farklı şehirlerdeyiz bana güvenmiyorsan yanında arkadaşını getir korkma benden diyor ama ben çok darbe yedim kimseye güvenim kalmadı ona da güvenemiyorum martın sonunda gelmek istiyor buluşalım diyor neyapmalıyım sizce akıl verin buluşuyum mu buluşmayım mı? Burda bir çok yazı okudum nette tanışıp evlenen mutlu olan da var üzülen de o yüzden size sormak istedim .. Durumumu anlatabildiysem ne mutlu bana anlatamadıysam üzgünüm.