ne yapmalıyım?

visnereceli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
77
48
88
Nasıl anlatıcağımı bilmiyorum cümlelerim biraz karışık olabilir şimdiden özür dilerim. Yaklaşık 4 ay önce online oyun aracılığıyla biriyle tanıştım arkadaşca ama o bana farklı şeyler hissediyor ben onu sevemiyorum çok iyi birisi arkadaşlığını çok seviyorum kendisi alevi onu bahane ettim ben sunniyim sen alevisin böyle bişey olmaz ailem istemez felan dedim yemin etti alevi olduğumu ailen bilmez bana inan dedi . Seni çok seviyorum yanına geliyim bir kez o zaman kararın değişir belki bir şans ver diyor diyorum ben tipe önem veririm parayı çok severim havalıyımdır da dedim. Tamam tipsizim ama al herşeyim senin olsun dedi . Kendimle ilgili tüm kötü yalanları söyledim olsun ben seni öyle kabul ederim yanına gelmeme izin ver dedi farklı şehirlerdeyiz bana güvenmiyorsan yanında arkadaşını getir korkma benden diyor ama ben çok darbe yedim kimseye güvenim kalmadı ona da güvenemiyorum martın sonunda gelmek istiyor buluşalım diyor neyapmalıyım sizce akıl verin buluşuyum mu buluşmayım mı? Burda bir çok yazı okudum nette tanışıp evlenen mutlu olan da var üzülen de o yüzden size sormak istedim .. Durumumu anlatabildiysem ne mutlu bana anlatamadıysam üzgünüm.

Nette tanışıp Mutluluğu yakalayan da var, tam tersı olan da..
Benım kuzenım de 5 senelık ılıskısıne nette tanışarak başladı.. Ama cok haberler okuyoruz maksatları farklı çıkıyor sonra bılemıyorum.. Yalnız gıtme gıdeceksen de kafede falan buluşun belli olmaz bu işler, tabi eğer gerçekten hoşlanıyorsan, öyle Alevilikmiş Sünnilikmiş muhabbetlerine girilecekse -gerek ailen gerek sen- bu ilişkiyi başlamadan bitirin..

Bence sana netten tanışıp seni birebir görmeden bu kadar ısrar etmesi garip... Asosyal bir kişiliği olabilir, sorunları olabilir... bir de bişeyleri ailenden gizlemeye yöneltmesi seni doğru değil açıkcası... ama istisnai durumlarda olmuyor değil... Çok yakın bir dostum netten tanıştı şu an nişanlılar... Ama başta çok zorlandılar güven sorunu yaşadılar...

Okadar yalanlar sayacagina, bir defa ilgilenmiyorum, sadece arkadasca takiliyorum deseydin ya. Cocuk naz yapiyosun sanmis. Eger icinden bulusmak gelmiyosa söyle ona. Bosu bosuna gelmesin yanina. Fikrimce

ben onu sevemiyorum diyorsunuz zaten
bir elektrik alacak olsaydınız çoktan alırdınız
öyle netten tanıdığınız birini arkadaşça nasıl seviyorsunuz onu da anlayamadım ama
alevi - sunni- havalı - tipe önem veren her türlü bahaneyi söylemişsiniz
bir sürü yalan da söylemişsiniz de
neden dosdoğru gerçeği söylemediniz?
neden direkt "hayır" demediniz?
bahanelere sığınmak karşınızdakine ümit vermekten başka birşey değil, hepsini aşabileceğini düşündürtürsünüz çünkü
keşke "hayır" deseydiniz

ayrıca
nette tanışıp mutlu olanlar olsa da
ben onu sevemiyorum dediğiniz ve 4 aydır yazıştığınız biri için
neden buluşup buluşmamakta kararsızsınız ki???

Icınden gelmıyosa gorusme ustelık aılen alevı sunnı vs bu gıbı durumları sorun edecekse hıc adım atma derım. Bi erkek bu kadar olumsuzlugu sıneye cekmez cekmesi için aşk lazım sevgı lazım. Sızın aranızda suan oyle bı durumda yok anladıgım kadarıyla. Okadar olumsuz sey soylemıssın ısrarı ılgınc geldi. Tabi karar senin

Bu ne ısrar yahu! Bu kadar herşeye eyvallah eden adamda bir bit yeniği ararım ben

Erkek kuzenim intden tanıştı o Ankarada kız Samsunda. Simdi 6yillik evliler dünya guzelide 5yasinda kızları var. Şükür mutlular da ama bu bir örnek sadece. Benim verdiğim iyi örneği dengeleyecek kötü bir örnek de vardır illaki. Tanımadan zaman geçirmeden hiç anlaşılmaz bence o işler

Hem sevmiyorum diyorsun hem kararsızsın.insan sevmediği biriyle niye görüşür ki.onun amaci belli sonuçta.onunla buluşmak ona ümit vermekten başka nedir.istemiyorsan daha kesin cevaplar vermelisin. Ne kadar guvenilebilir ki bilemiyorum.ayrıca bu ne ısrar.guvenemedim ben.bi de su alevilik olayı var farklı mezheplere ayak uydurmak çok zor yakın bir akrabamdan biliyorum.sen bilirsin yine de

Beni yanlış anladınız ben ona birçok kez hayır dedim ben sevmiyor değilim sadece arkadaşça seviyorum onunla konuşurken heyecanlanıyorum ama bu aşk değil hoşlantı olabilir ama aşk olduğunu düşünmüyorum görmediğim bir insana aşık olamam sözleri hoşlanmama neden olabilir ama aşk olucağını sanmıyorumalevi sünni olayıysa ona heveslenmemesi için söyledim yoksa sorun olmaz o benim için sadece tek sorunum güven güvenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…