NE YAPMALIYIM?

nortgirll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
88
37
88
Merhaba Arkadaşlar ben eşimle iki sene önce kaçarak evlendim.ESİM ailenin tek erkek çocugu. Ailesiyle yasamaya basladık DUBLEX evin teras katını sizin olsun dediler,aslında biz öyle istedik kaçtığımız zaman APARTMAN inşaatıyla uğasıyordu kayınpederim eşimle terasta oturalım dedik.insaat bıttıkten sonra evi görmeye gittiğimizde eğimli olduğunu görüp begenmedik ama laf agızdan cıkmıştı birsey demedik.Neyse DÜĞÜN oldu kendi takı paramızla alabildiğimiz kadar esya aldık evimize evlendıkten 6 ay sonra ama hep k.v beraberdık.ESİM 1 buçuk yıl Dukkan işletti.ama AİLESİ sürekli fatura geldi para ALIŞVERİŞ için para diyerek surekli dukkan gelirini aldılar.Biz sadece eşimle dışarı çıktığımz zamanlar harcama yapıyorduk.DUKKAN parasından tek bir esya alamadık.DUKKAN da işler kötü gidince dukkanı devrettik ve yazlığımıza tasındık eşimle orda yaklasık 6 ay kaldık.iş hayatı düzene girmediğinden dolayı tekrar buraya döndük.tasındık dıye evı kiraya vermiştik; şimdi mecbur kayınvalıdemın evindeyız ve şuan 34 haftalık hamileyim eşim iş arıyor ben k.v yasamak istemıyorum.. suana kadar hep dipdibe yasadık suan yazlıktalar.BEBEĞİMİZ olucak tek bir corap bile yok. ne yapmalıyım suana kadar hep sabrettim ama cocugumuz olucagı için aynı evde kesınlıkle kalmak istemiyorum..

Bazı kelimeler neden büyük harfle?
Eşinizin işi yoksa çocuğun masrafları nasıl karşılanacak acaba, kv'le oturmam diyorsunuz ama.
Vermeseydiniz zamanında paraları, yapacak bir şey yok.

34 haftalik hamilesiniz ve cocugun daha corabi yok diyorsunuz. Bir seyler almayi dusunuyor musunuz? Kimse ihtiyaciniz nedir diye sormuyor mu?

Klavyem bozuk ekran klav.yazıyorum.. Aynı evde yasadığımız için verıyorduk ve Dükkanı onlar eşim için acmıslardı, tek gelir dükkanımızdandı yani.. Eşim iş arıyor yazıda belirtmiştim.
Bazı kelimeler neden büyük harfle?
Eşinizin işi yoksa çocuğun masrafları nasıl karşılanacak acaba, kv'le oturmam diyorsunuz ama.
Vermeseydiniz zamanında paraları, yapacak bir şey yok.

Baştan kabul edilmeyecekti oturmak.
Evin eğiminden çok sizin evliliğiniz önemli olmalıydı. Böylesine işi gücü olmayan adamları buluyorsunuz birde üstüne kaçıyorsunuz ya...
Çocuk doğdu doğacak bu saatten sonra ne çaresi? Mecbur kalacaksınız kayınvalide ile. Ortada para yok iş yok. Al bide körü körüne çocuk. Hayat sizin elbet.. Bendekiler sadece düşünce.

Kiraya verilen evde otursanız?

34 haftalik hamilesiniz ve cocugun daha corabi yok diyorsunuz. Bir seyler almayi dusunuyor musunuz? Kimse ihtiyaciniz nedir diye sormuyor mu?
Maleesef eşim de cok üzgün sabret askım herseyı alıcaz para bulucam diyor.Ama Ailesinin hiç bir sey yapmaması cok zoruma gidıyor beklerdim bana yalandanda olsa ne Alalım ne yapalım demelerini..

Umarım en kısa sürede eşiniz iş bulur, siz de küçük olsun olmasın kendinize ait bi yuvada oturursunuz.

Ev yok, iş yok, bebek doğdu doğacak, ayrı eve çıksanız ne yiyip ne içeceksiniz ?

Bence eşiniz iş bulsun, birikim yapın, o sırada bebeğiniz ilk ayları atlatsın sonra ayrı evi düşünün, sanki daha kolay olur.

İşi gücü yokmuş eşinizin. ..zaten dükkanı da evi de ailesi açmış size. El mecbur oturacaksiniz kv.yle yapacak birsey yok gibi.kendi kendinizi gecindiremiyorsunuz ki.

Cocuk dogunca paraya daha cok ihtiyacınız olacagi icin disinizi azicik.daha sikacaksiniz. Esiniz problemi halledince cikarsiniz artik.
Şimdi susup oturma vakti..

Ya arkadaşım doğru düzgün iş yok güç yok ama çocuk yapıyorsunuz bide sanki durumunuz çok iyiymiş gibi kv le oturmak istemem diyorsunuz ne olucak peki kocan çalışmıyor ev yok

Maleesef eşim de cok üzgün sabret askım herseyı alıcaz para bulucam diyor.Ama Ailesinin hiç bir sey yapmaması cok zoruma gidıyor beklerdim bana yalandanda olsa ne Alalım ne yapalım demelerini..

Durumunuz gercekten cok zor insallah tez zamanda islerinizi yoluna koyarsiniz da kimseye minnetiniz olmaz. Sizin kendi anne babanizin bu yasadiklarinizdan haberi var mi?

Evliliğin baştan beri sıkıntılıymış çocuk için neden acele ediyorsunuz. Daha kendinizi geçindirecek para kazanamazken. Burda en önemli sorun kv ile oturmaktan ziyade eşinin işsiz olması

DÜZGÜN KONUŞ ARKADAŞIM EŞİM ÇALIŞIYORDU ZATEN SUAN İŞ ARIYOR..Biz kabul ettık zatev ev verdiler ama ayrı degıldi zaten.iç içeydık gece 12 kadar çalışırdı eşim Bende k.v otururdum o gelene kadar.

Durumunuz sıkıntılı zira eşiniz iş arıyormus.. Malum ekmek aslanin ağzında... İş bulana kadar sırtınızi eşinizin ailesine yaslayacaksiniz mecbur.
Allah yardımcınız olsun...

Pardon ?
Ben size saygısızlık mı ettim ?
Bu söylediklerinizle benim yazdıklarımın örtüşen bi yanı yok.
Ben de diyorum ki baştan kabul etmeseydiniz aynı evde oturmayı.
Iş yok , çocuk doğacak. Maalesef oturmak zorundasınız şuan kayınvalide ile.

Durumunuz sıkıntılı zira eşiniz iş arıyormus.. Malum ekmek aslanin ağzında... İş bulana kadar sırtınızi eşinizin ailesine yaslayacaksiniz mecbur.
Allah yardımcınız olsun...
COK düşüncesizler sadece düğünümüzü yaptılar cekildiler kenara. ıkı hafta önce geldik. yazlıktayken k.v görümcemler bir kere otur hamilesin is yapma demiyorlardı.

işi gücü olmayan adama kacmadım.yargılamak yerine yardımcı olun lüttfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…