- 25 Temmuz 2015
- 15
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi Psikologtime
-
üniversiteyi kazan başka şehre git, sonra da master için yurtdışına git orada kal. al sana çözüm ablacığım..
sen ne yapabilirsin ki annenin yapması gerekBen 17 yaşındayım lise sona geçtim babamın saçma tavırları yüzünden ondan gerçekten iğreniyorum bana şiddet uygulamışlıgı var 5 6 kere. Ve hiçbirinin gerçek bi nedeni yok. Ağzı çok bozuk çok kaba birisi hemen her lüzumsuz şeye sinirlenir annemi aldattı bi kere yakaladık anlıycagınız birazda gözü dışarda ben napmalıyım bilmiyorum sesini duymaya bile tahammülüm yok. İnanın
Sanırım yapabilceğim tek şey ama yinede canım acıyor
Verdi zamanında da geçti yanisen ne yapabilirsin ki annenin yapması gerek
aldatılmış hiç mi tepki vermedi
Çok teşekkür ederimacır tabi baba çok ama çok önemli. ne yazık ki herkes hayatta eşit şartlarda doğmuyor ama bunu değiştirmek de senin elinde.. sende şansını eğitiminden ve kendi kuracağın ailenden yana değiştir :) o zaman geldiğinde senin döven babanın sana duyacağı saygı paha biçilemez ablacığım..
anladım hazmetti yani madem o kabullendiTabi verdi ama geçti geçen yıldı
Verdi zamanında da geçti yani
Teşekkür ederimanladım hazmetti yani madem o kabullendi
sen kendi yoluna bak oku kendini kurtar
anladım hazmetti yani madem o kabullendi
sen kendi yoluna bak oku kendini kurtar
Okuyup kendini kurtarmalısın. Anneni ve kendini ona muhtaç etmezsin işini eline alınca. Sadece sabret.Ben 17 yaşındayım lise sona geçtim babamın saçma tavırları yüzünden ondan gerçekten iğreniyorum bana şiddet uygulamışlıgı var 5 6 kere. Ve hiçbirinin gerçek bi nedeni yok. Ağzı çok bozuk çok kaba birisi hemen her lüzumsuz şeye sinirlenir annemi aldattı bi kere yakaladık anlıycagınız birazda gözü dışarda ben napmalıyım bilmiyorum sesini duymaya bile tahammülüm yok. İnanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?