- 26 Ekim 2015
- 8.466
- 20.451
- 348
Maglesef
Bence kendini fazla yormadan biraz pusuya yat...
eger gercekdende hala eski kiz arkadasina yönelirse fazla uzatmadan kes at.
arada güven olmazsa evlilik asla yürümez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maglesef
Bende ole yapiyorum cnm en ufak hareketinde kestirip aticam bekliyorumBence kendini fazla yormadan biraz pusuya yat...
eger gercekdende hala eski kiz arkadasina yönelirse fazla uzatmadan kes at.
arada güven olmazsa evlilik asla yürümez.
Bende ole yapiyorum cnm en ufak hareketinde kestirip aticam bekliyorum
Cok haklisin dedigin gibi bende zaten ona sen beni aramazsan bende seni aramicam dedim erkekler cantada keklik saniyor ama kaybedincede anliyolar degerini bence
Flört ettiniz mi görücü usulü evlilik mi canımYaklasik 7aylik evliyim esimin ailesiyle birlikte kaliyoruz esimin beni sevmemesinden suphe duyuyorum ornegin sabah ise gidiyo ve beni hic aramiyo aklina bile gelmiyorum sabah kalktiginda ilk baktigi sey telefonu oluyo telefon elinden hic dusmuyo ayrica kendime biraz baksam hayirdir diyo ben demesem benimle beraber disari bile cikmiyo eski konustugu kizda is yerinde calisiyomus yeni ogrendim kisacasi hala onu dusuyo gibi geliyo bana hep bi arayis icindeymis gibi geliyo esim suan o isyerinde deil ama arkadaslariyla telefonda gorusuyo ve ayrica esimin eski actigi facebooktan eski kiz arkadasinin eski kiz arkadasinin kardeslerine surekli baktigini gordum ben ne yaptim allahim baskasini seven biriylemi evlendim
Tmm artik ole yapicam tskederimbence söyleme. yani sen beni aramazsan bende aramam konularini girme. hersey normalmis gibi davranip özgüvenini ilgisizlikle yik.
Severek 2hafta bi flort donemimiz olduFlört ettiniz mi görücü usulü evlilik mi canım
Dusunmemek elde deil ama onunla konusup gorusmedigine eminim2 hafta gibi bir sürede mi evlenmeye karar verdiniz çok aceleci olmuş bence.Ayrıca 7 ay olmuş evleneli eski ilişkiside 7 ay öncesi diyorsun,biter bitmez evlenmissiniz sanırım düşündüğün şeyin olması muhtemel yani.Umarım değildir tabi.
Hayirli dogumlar ins saglikla dogar anali babali buyurFlört ettiniz mi görücü usulü evlilik mi canım