• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaliyim

Bende ole yapiyorum cnm en ufak hareketinde kestirip aticam bekliyorum

bencede fazla uzatma. ve kendini fazla yorma...
esin sana fazla deger vermiyor...cantada keklik saniyor.
sende artik arama ve sorma...safliga vur...nasil nasil davraniyorsa 3 katini yap...positif yada negatif...
herseyin 3 kati

Cok haklisin dedigin gibi bende zaten ona sen beni aramazsan bende seni aramicam dedim erkekler cantada keklik saniyor ama kaybedincede anliyolar degerini bence

Cok haklisin dedigin gibi bende zaten ona sen beni aramazsan bende seni aramicam dedim erkekler cantada keklik saniyor ama kaybedincede anliyolar degerini bence

bence söyleme. yani sen beni aramazsan bende aramam konularini girme. hersey normalmis gibi davranip özgüvenini ilgisizlikle yik.

Yaklasik 7aylik evliyim esimin ailesiyle birlikte kaliyoruz esimin beni sevmemesinden suphe duyuyorum ornegin sabah ise gidiyo ve beni hic aramiyo aklina bile gelmiyorum sabah kalktiginda ilk baktigi sey telefonu oluyo telefon elinden hic dusmuyo ayrica kendime biraz baksam hayirdir diyo ben demesem benimle beraber disari bile cikmiyo eski konustugu kizda is yerinde calisiyomus yeni ogrendim kisacasi hala onu dusuyo gibi geliyo bana hep bi arayis icindeymis gibi geliyo esim suan o isyerinde deil ama arkadaslariyla telefonda gorusuyo ve ayrica esimin eski actigi facebooktan eski kiz arkadasinin eski kiz arkadasinin kardeslerine surekli baktigini gordum ben ne yaptim allahim baskasini seven biriylemi evlendim
Flört ettiniz mi görücü usulü evlilik mi canım

2 hafta gibi bir sürede mi evlenmeye karar verdiniz çok aceleci olmuş bence.Ayrıca 7 ay olmuş evleneli eski ilişkiside 7 ay öncesi diyorsun,biter bitmez evlenmissiniz sanırım düşündüğün şeyin olması muhtemel yani.Umarım değildir tabi.

2 hafta gibi bir sürede mi evlenmeye karar verdiniz çok aceleci olmuş bence.Ayrıca 7 ay olmuş evleneli eski ilişkiside 7 ay öncesi diyorsun,biter bitmez evlenmissiniz sanırım düşündüğün şeyin olması muhtemel yani.Umarım değildir tabi.
Dusunmemek elde deil ama onunla konusup gorusmedigine eminim

Back
X