• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım

Ceviri alabilir miyim? Gram bisey anlamadim..

Konu Sahibi bir çifti yemege çağırmış. Aradan iki gün geçmiş kadın da nezaketbicabi olarak düşünüyorum konu sahibini yemege çağırmış konu sahibi neden yaptığına anlam veremedim demiş ki yemeğe değil ama çaya geliriz. Karşı taraf alınmış olmalı ki daha aramamış...

Konu Sahibi bir çifti yemege çağırmış. Aradan iki gün geçmiş kadın da nezaketbicabi olarak düşünüyorum konu sahibini yemege çağırmış konu sahibi neden yaptığına anlam veremedim demiş ki yemeğe değil ama çaya geliriz. Karşı taraf alınmış olmalı ki daha aramamış...
Tesekkur ederim:KK52:

Alinmasi gereken karsi taraf bence. Cagirmislar iste ne diye gun hesapliyosunuz. Misafirligin periyodu olur mu ki ?.

Yani ne guzel bizi sevmis memnun kalmis davet ediyorlar diyecegine yanlis bir sey aramis ve bulamamis anormal bi tepki vermissin. Onlarda layigini yapmis ikinci sefer :confused:
( 1. Yemege davet etmek
2. Sen onlari sebepsizce geri cevirince alinip geri donmemek )

Sen iyi misin
memnun kalmışlar sizinle tekrar görüşmek istemişler

Ama sen seni iki gün sonra yemeğe çağırmış yemeğe değil çaya geliriz demişsiniz ben olsam yanlış anlardım

sizin ne çaya ne yemeğe çağırdım

arkadaş nasıl bişi ya çağırsa çağırmasa suç

Kadın hamileydi gelen kişi sen yorulma 2canlisin dedim biz caya geliriz dedim kırmadımda 2ci gün çağırıp sonra hiç sormaması acayıbime gitti ne yapmaliyım neden böyle yaptı

Kadın hamileydi gelen kişi sen yorulma 2canlisin dedim biz caya geliriz dedim kırmadımda 2ci gün çağırıp sonra hiç sormaması acayıbime gitti ne yapmaliyım neden böyle yaptı
Ayıp etmişsiniz yahu. Memnun kalıp iletısımı devam ettırmek istemış davet etmiş. Sız yemege cagırmışşınız karsı tarafta yemege davet edıyor caya gelelım demek nezaketsızlık olmuş. Telde zahmet etme vs deseydınız yeterlıydı. Ha 2 gun sonra ha 10 gun sonra davet etmışler ben sızı hıc anlamadım. Karsı taraf ıcın ıyı olmş gorusmezsnız işte

Madem yeni tanistiniz samimiyetiniz yok siz niye insanlari yemege davet ettiniz?Ha ettiniz niye onlar da ayni sekilde sizi davet edince icabet etmiyor uzerine de sasiriyorsunuz?

Bana misafir gelse ben de hemen bu hafta tekrar çağırmak zorundayım çünkü ondan sonra ki günler çok doluyum.Ya benim gibi doludur müsait değildir ya da sizi sevmiştir kaynaşmaya çalışıyordur.

Sanırım arkadaşımızın canı sıkılıyor, dert üretmeye çalışıyor. Niye 2 gün sonra çağırmışta 1 hafta beklememiş.
Yaranılmaz arkadaş, yaranılmaz...

Turkce ikinci diliniz mi?
Bu nasil bir yazis seklidir.Nokta yok,virgul yok.Cumlenin basi bi yerde sonu bi yerde..

Bu işin altında başka bir iş var. Dikkatli olun konu sahibi :KK12:

Ben anladım konuyu sanırım :KK54: nie aradan iki gün geçer geçmez çağırdılar nie acele ettiler diye endişelenmiş arkadaş

Back
X