• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım

Yemeğe gelin dediler bende şimdi müsait değiliz gelirsek caya geliriz dedim daha ne aradı ne. Sordu sizce neden böyle bi tavır

Cidden bu cümleyi mi kurdun, bu ne demek,yemeğe musait değiliz çaya geliriz,ona müsaitiz

Adamlar normal sen bir hoşsun, neden bu tavır denecek birsey yok yahu, sanki kötü birsey yapmışlar,bari gelemeyiz de yemeğe musait değiliz caya geliriz ne

Cidden bu cümleyi mi kurdun, bu ne demek,yemeğe musait değiliz çaya geliriz,ona müsaitiz

Adamlar normal sen bir hoşsun, neden bu tavır denecek birsey yok yahu, sanki kötü birsey yapmışlar,bari gelemeyiz de yemeğe musait değiliz caya geliriz ne
Kadın hamileyi yoorulma dedim bende cocukluyum onu yormamak adına söyledim Nazikce kırmadan.

Kadın hamileyi yoorulma dedim bende cocukluyum onu yormamak adına söyledim Nazikce kırmadan.
Kırılmış işte kim olsa kırılır. Eğer yemeğe davet ettiğim kişi yemeğe değil ama çaya geliriz dese ben de aramam.

Back
X