Ne yapmalıyım:(

MAKE UP_

Baslangic:65/güncel:62,55/hedef/55
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
7.188
33.913
548
Belki yok artık diyip dalga geçiceksiniz ama benim derdim kilom.
Ben artık böyle olmak istemiyorum asıl derdim şu ki ben aşırı yemek yiyorum ve doyma hissi hissetmeden yiyorum şuan 68 kiloyum doğum yapalı 7 ay oldu ama hala doğum yapmamış gibiyim bu beni çok rahatsız ediyo sıkıldıkça yiyorum abartısız söylüyorum kahvaltıda 1 ekmek yer tutmuyo çeşit çeşit kahvaltılıkla bir paket makarnayı gıkım çıkmadan yemişliğim var yerken mutlu oluyorum ama aynaya bakınca kendimden nefret ediyorum gören beni 6-7 aylık hamile zanneder dr gitmek istiyorum ama nereye gitmem gerektiğini bilmiyorum bu piskolojik mi yoksa başka bişeymi anlamadım benim beynime doydun mesajını ileten yollar tıkalı heralde bilen varsa bi yol göstersin çok bunaldım böyle olmaktan .
Not:bütün gün yemek yemezsem aramıyorum bişey yemeği

Kelin ilacı olsa başına sürer Ne yapabileceğini ilgili zerre kadar fikrim yok
bir yöntemin öğrenirsen bana da söylezira benim toto ve gobus bağımsızlığını ilan ettiler 72 kiloyum hehehe

Kendinize "dur" demelisiniz.
Yiyin için ayrı mesele ancak sağlığınız mahvoluyor.
Ekmeğe bayılırım
Şekere aşığım ve her ikisi de 50 gündür hayatımda yok.
Yok olmak zorundalardı çünkü aynadaki kendimden nefret ettim.
Bir diyetisyene ve ihtiyaç duyuyorsanız psikoloğa gitmenizi tavsiye ederim.
Her kilo kalbe yük ve yedikçe yiyesiniz gelir.

Doğumdan sonra bende diyordum midemde koca bü kara delik var sanki yediğimi doyduğumu hiç bilmiyordum.
Sonra dedim gençliğin böyle tontiş pattis gibi geçemez giydiğim hüç bişe olmuyordu XL bedene çıkmıştım
hemen toparlan dedim kendi kendime. Bu yediklerin daha önce çok kez yedin hepsinin tadını biliyorsun yemesen de olur dedim. Şuan Son 2 kilom kaldı. Hatta onu bile vermesem olur ama yinede verecem. Doğurdu saldı kendini bozuldu tipsizleşti dedirtmem kendime. Ve daha çok şey yüzünden azmettim verdim doğum kilolarımı.
Sende bu yoldan gidebilirsin. Dış görünüşüme önem veriyorum bu benim için en etkili yoldu

Bi diyetisyene gidebilirsiniz yada uzman yardımıyla spor salonuna başlaya bilirsiniz. Bende aynı dertten muzdaripim. İmkanım olsa dediklerimi ben yapacağım ama maalesef imkanım yok.

Kesinlikle ekmegi kesmelisin. Suan hamileyim en son kontrolde 20 gunde 3 kilo aldigmi öğrendim tatlı hamur isi aksamla yemekle ekmek yemekten bende ekmegi cok yiyordm makarnayla bile yeme potansiyeline sahiptm: )) dr dan sonra kestim tatliyi ekmegi 10 gündür kilom hic degismedi acaip farkettiriyor bence

Valla anlattginiz gibi habire yeyip 68 kilo iseniz sanslisiniz. oo iyimis walla.ben birsey yemedigim halde 70 deyim.Begendiginiz bir elbisenin , hedeflediginiz bedenini alin.Istahinizi kesip , Belki biraz motive olursunuz.

Hepiniz güzel diyonuz ama sorun kg verememek değil bendekisürekli yiyorum miğdemi mi küçültsem acaba diye düşünüyorum artık

Valla anlattginiz gibi habire yeyip 68 kilo iseniz sanslisiniz. oo iyimis walla.ben birsey yemedigim halde 70 deyim.Begendiginiz bir elbisenin , hedeflediginiz bedenini alin.Istahinizi kesip , Belki biraz motive olursunuz.
Boyum 1,56 yürüyen top gibiyim

Cevap: glutensiz yuksek proteinli diyet.

1.67 boyum
67 kilom doğumdan beri 7 kilomu veremiyorum bende
Aynı dediklerini bende yapıyorum malesef.
Yemesem tüm gün ağzıma lokma sokmam.
Yedimmi anasını ağlatıyorum ortalığın.
Diyetisyen
Spor
Akapunktur
Bende irade yok ilk hafta güzel sonra hop sıkıldım

Aslında fena değil içtiğiniz su miktarı. 3 litreye çıkarmayı deneyin bence.
Su içtikçe mideniz dolar ve yemezsiniz; ayrıca su yağ yakımını hızlandırır.

Bir de yeşil çayı hayatınıza sokabilirsiniz.

Ana öğünlerinizin ve ara öğünlerinizin saati belli olsun. Örnek:
Kahvaltı: 7:00, Ara öğün: 10:00, Öğle yemeği00, Ara öğün: 15:00, Ara öğün: 17:00 Akşam yemeği: 18:00, Son öğün: 20:30

Bu saatler dışında hiç bir şey yiyip içmeyin.

Zor olacak ama; beyaz un ve beyaz un içeren hiç bir şey tüketmeyin. Onun yerine tam buğday unu tüketin. Kabızlığınız varsa, kepekli ekmek yemeyin.

Patates ve pirinci de kesmelisiniz.

Ara öğünleriniz, bir porsiyon meyve veya bir su bardağı süt/yoğurt/kefir veya bir bitki çayı şeklinde olmalı.

Ama en önemli tavsiye: diyetisyene gidin.

82 kilodan 62 kiloya düşmüş üstüne hamile kalip gene ayni kiloya ulasmis ve tekrar kilo vermiş biri olarak diyorum ki yemek yerken ara verin. Yemekten önce bol bol su için. Yemek arasi ya da yemekten sonra degil. Ve en önemlisi sofradan doyup kalkmayi neden kendinize şart koşuyorsunuz? Doymadan kalkin.

Sabah en iyi yediğim öğün yumurta peynir zeytin bal kaymak reçel ne varsa öğle yemeği yemem bir iki meyve yerim akşam üstü ne piştiyse onu yerim akşam yemeği yemem çok acıkırsam ekmeğe yatırırım labne peynir çikolatayı acıktıkça onu yerim zaten bazen 4-5 ceviz yerim ama gece acıkırım oğlum 3-4 e kadar uyumaz acıkıncada yerim hiç üşenmem yaparım makarna normal porsiyonla heralde 4 tabak eder mantıda öyle dr gitmem lazım önce ama nereye hangi bölüme?

Ayy doymadan kalkıyorum zaten sorun da o doyduğumu hissetmiyorum kalkıyorum yarım saat geçmiyo bişey yememiş gibi hissediyorum şu an bile öyle cebelleşiyorum ki yememek için

Teşekkür ederim verdiğin bilgiye uymaya çalışıcam ama önce dr gitmem gerektiğini düşünüyorum hangi bölüme gitmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…