Ne yapmalıyım:(

Çok çok çok düzensiz bir yemek alışkanlığınız var maalesef. Aynı şekilde yiyip, saatleri düzenleseniz bile bir iki kilo verirsiniz, o kadar...
Ekmek üzeri labne, çikolata... Bunu hayatınızdan kaldırın. Aynı şekilde gece mantı, makarna da yememelisiniz. Hele gecenin bir köründe hiç yememelisiniz. Çok acıkırsanız gece, üç dört kurabiye eşliğinde süt için.
Öğle yemeği de çok önemli bir öğün, atlamayın.
Öğünleri düzenleyin mutlaka... Düzenlerseniz, gece acıkmazsınız.
Hastanelerde "beslenme ve diyet" bölümüne gidebilirsiniz. Nerede yaşıyorsunuz?

Şu an deli gibi acıktım mesela gece uzun ne yemeliyim uyusam sorun değil ama oğlum işte

İstanbul ya öğlene kadar yalnızım bu yüzden yemek yemiyorum sabah okula yollarken bi kahvaltı ediyorum sonrası belirsiz ben bi randevu alıyım hemen

az az sikca yiyebilir bol su ile meyve takviyesi ile istahinizi kesebilirsiniz makarnadan vazgecemiyosaniz ki sosu kilo yapar insanda yogurtlayin kahvalti ana ogundur ben cok saglam yaparim oglen ve aksam dengelemeye calisirim mesela kendinizden aynada memnun degilseniz yemeyi keseceksiniz spor falan yapcaksiniz mide sonucta balon gibidir ne verirsen alir kucultme ameliyati bile kar etmez istaha benden demesi

Örneğin, süt/yoğurt - yulaf ezmesi. İçine pekmez veya bal.
Aa var kuru meyveli yulaflı müslilerden aldım bugün kendimce diet yapmaya çalışıyorum bide kurt üzümü aldım günde 15 tane ondan yiyorum

Reactions: K_G
Hepiniz güzel diyonuz ama sorun kg verememek değil bendekisürekli yiyorum miğdemi mi küçültsem acaba diye düşünüyorum artık

Çünkü gereksiz besin alimi yapiyorsun. Beyaz ekmek, makarna bunlar cok yediren fakat kisa surede tekrar aclik hissi veren besinler.
Yuksek protein, bol su ve yesil yada ada cayi yeme isteğini duzenler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…