Selam kızlar . Kızlar gorumcemin kızı ikigunde bir geliyor . Ne varsa yiyo iciyor . Tatlı olsun tuzlu olsun yiyor . Cikarkende benin 5 yasında oğluma söyle diyor. Ne zaman bize gelcen . Oğlumda ses etmiyor . Bana demiyor yenge gel bize . Oğluma diyor . Gecen yine söyledi . Kızlar bi daha boyle derse ne yapayım . Bu kız 22 yasında . Kahveye kadar yapıyorum iciyor . Kendimi bu durumda aptal gibi hissettim . Sizce öyle diyince ne yapayim
Niye aptal gibi hissediyorsun sende yiyip içtiği için mi
çocuğu sevmek için demiştir sende gel bize diye
sana söylememesinin nedeni belki bu davetin ona düşmeyeceği içindir, sonuçta o evde sadece o yaşamıyor ev sahibi bi yerde annesi
çok büyük dert gibi gelmedi bana
Selam kızlar . Kızlar gorumcemin kızı ikigunde bir geliyor . Ne varsa yiyo iciyor . Tatlı olsun tuzlu olsun yiyor . Cikarkende benin 5 yasında oğluma söyle diyor. Ne zaman bize gelcen . Oğlumda ses etmiyor . Bana demiyor yenge gel bize . Oğluma diyor . Gecen yine söyledi . Kızlar bi daha boyle derse ne yapayım . Bu kız 22 yasında . Kahveye kadar yapıyorum iciyor . Kendimi bu durumda aptal gibi hissettim . Sizce öyle diyince ne yapayim
Ya ikram etmeyin bir şeyler, ya da ikram ediyorsanız şikayet etmeyin, insanın yediği içtiği şikayet edilir mi :/ Kendinizi yanlış ifade ettiniz sanırım, misafir gibi ağırlatıyor kendini, gidiyor mu diyecektiniz?
Daha gelmeden arayın görümcenizin kızını: "Bugün de geleceksen 2 paket kahveyle bilmem ne bisküvisinden al da gel canım, evde bitmiş" de ve bunu uygula bir süre. Her geleceğinde, kendisine aldırt ikramlıkları. O geldiğinde, evin işlerini yap. Çamaşır koy makineye, çamaşır as, dolap yerleştir vb. ilgilenme. Bir gözün onda olsun ama oralı olma...
Kahve? derse, hadi yap birlikte içelim de. Pişkin ol.
Oğluna bir daha ne zaman bize gelecen derse de "Biraz kendini özlet de, size gelmek istesin ablası" de gözünün içine baka baka.
Yasi büyükmus siz konussaniz anlayacak kapasitedeidr herhalde. Kahve yapin bir tane de kurabiye Çikolata ne varsa yanina koyun tamam. Evin yabancisi degildir herhalde. Size zor geliyorsa gelinlik kiz oldun kahveni gorelim bi deyiverin
O nezaketsiz davraniyormua. Sizde o kadar asil davranip herse cikarmayin önüne ne yapalim canim bazisi da böyle