babam polis, bu yaşıma gelene kadar (23) bir sürü şehir değiştirdik.Bir çok kez yeni okul,yeni ev,yeni şehir,yeni insanlar.Hayatım rahatça söyleyebilirimki 3 senede bir sil baştan başladı.Ama gittiğim hiç bir yerde arkadaşsız kaldığımı yada sevilmediğimi yada insanların beni aramadığını görmedim.Peki bu beni özel biri mi yapar? Bence hayır.Bence ben çok sıradan herkes gibi yaşayan normal standart düzeyde bi insanım.Hiç bir özel çabada sarf etmedim yeni yerlerde yeni hayata başlarken.Güzellik desen oda standart türk kızı modeli.Yani bu kadar standart düzeyde bir insanken ben diyorumki 3 yılda bir gittiğim şehirlerin hiç birinde yalnız kalmadım.O zaman siz neden yalnızsınız? bunu kendi açınızdan hiç düşündünüzmü? Mesela etrafımda bir kaç kişi var sizin kendiniz için söylediğiniz tarzda yaşayan.Arkadaşları olmadığından yakınan ben aramazsam aramazlar diyen.Mesela bi tanesinin muhabbeti hiç ilerlemiyor çoğu zaman saçmaladığını bile düşündüm.Bitanesi her dönem bi konuya takılıyor bi zaman telefonundaki oyun bi zaman erkek arkadaşı bi zaman baska bi mesele.Ve sadece bunu konuşuyor.Bi tanesi yeni insanlarla tanıştığı zaman direkt uzun zamandır tanışıyomuş gibi davrandığı için insanları rahatsız ediyor bu tutumu.Bitaneside aradan belli bi süre geçmiş olmasına rağmen hala sanki daha o gün tanışmışız kadar ruh.Bu yüzden yalnızlar.Bunları onlara söyleyemiyorum.Ama gerçekten garip davranıyorlar.Acaba sizin hangi yönünüz insanları sizden uzaklaştırıyor? Bence bu noktayı yakalarsanız ve düzeltirseniz hayatınızıda değiştirmiş olursunuz.Kişisel farkındalık bir çok şeyin çözümüdür.Doğru makyaj yapmanın doğru giyinmenin doğru konuşmanın herşeyin.Ben yakın arkadaşlarımla ne konuşuyorumki mesela, sorarsanız hiç.Biriyle okul biriyle güncel şeyler.Üfff çok fena muhabbet var ortamımızda denicek bi durum yok yani.Ama buna rağmen saydığım diğer olumsuz yönleri ağır basan insanlar bu kadar düz muhabbetleri dahi kuramadığımız insanlar.Bu yüzden eğer kendinizden yada hayatınızdan memnun değilseniz öncelikle kişisel farkındalıkla başlayın herşeye.Bence buda sizin için en doğru çözüm yolu olucak.