Ne yapmalıyım?..

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
133
Kızlar pek dert sayılacak birşey değil ama kafama takıldı doğrusu..
Şimdi benim dokuz senedir tanıdığım çok sık gorusmesekte telefonda irtibatı bırakmadığım bi arkadaşım var. Biz bununla aynı yurtta kalmıştık farklı yerlerde. Bunun bi arkadaşı var bu kızda da numaram vardı öyle samimiyetimiz yoktu ama tanışıyorduk yani. Bi seçim bu kız bana mesaj attı ve siyaset tartışmaya başladı siz hainsiniz işte nankorsunuz vs vs diye kızla hiç bir samimiyetim yok saçma sapan msjlar attı. Bende öyle her önüme gelenle siyaset tartismam. Kızın seviyesine inmemek için iyi cevaplar verip engelledim. Her neyse aradan üç yıl fla. Geçti ben evlendim bu dokuz senelik arkadaşımda evlendi bana mesaj attı ve sana gelmek istiyorum dedi. Tabiki gelebilirsin dedim. Ama hamileyim eşim tek hiç bi yere göndermiyor yanımda xle gelicem dedi yani benim kavga ettigim kızla gelecekmiş.. Kırmak istemedim ama biz onunla baya kötü tartişmıstık dedim. O da bana o senin olduğunu hatırlamıyor başka birisiyle tartıştığını sanıyor soylemeyelim benimle gelsin dedi. Bende hatırlarsa hatirlasin dedim banane. Neyse gelicez dedi bende tamam dedim. Yalnız şimdi kız geldiginde tartıştığı kişinin ben olduğunu anlayacak ve yeni bir tartışma açarsa bu sefer ben çok sinirlenicem. Evimde böyle bir tatsızlık yaşanmasını istemiyorum.. Sizce bi bahane mi uydurmalıyım gelmesinler diye.. Çok kafama takılıyor çünkü.. Onca laf saymıştı kız bana yine ben saygimi bozmamıştım. Şimdi hiç birşey olmamış gibi mi davranmalıyım? Bir kaç saat idaremi etmeliyim? Fikirlerinize ihtiyacım var

Tanımadığın bi kız senin siyasi görüşünü naısl biliyo
Ne hakla telefon numaranı başkasından alıp saydırıp duruyo
Bence arkadaşın da suçlu, senin numaranı niye veriyo

Hep diyorum
Önce insan olalım, sonra siyasi görüşümüz olsun, onu da maganda gibi tutmayalım

Bence gelmesinler

Samimiyetiniz olmadığı halde, görüşmediğiniz halde, kızın teki sizi arayıp tartışma mı çıkarıyor? Aklına mı esmiş, deli midir nedir? Ben bir anlam veremedim olaya. Anlatmadığınız ayrıntılar mı var?
Arkadaşınız durumu bildiği halde o kızı sizin yanınıza getiriyorsa ve durduk yere yine bir tartışma başlatırsa, ben ikisini de kapı dışarı ederdim. Elin delileriyle mi uğraşacağım? Ziyarete mi geliyorlar, huzursuzluk yaratmaya mı?
Ayrıca bu kızın aklı kiminle tartıştığını bilmeyecek kadar yerinde değil mi cidden? Gayet de hatırlıyordur. Arkadaşınız işine geldiği için öyle söylemiştir gibime geliyor.

Geçmişte kalmış deyip kapatmak daha mantıklı bence.
Aktivist falan mı bu kız,siyasi görüş fanatiği falan?Hem sizin evinize gelecek hem de anlarsa tartışma çıkaracak.performansını siyasi arenada göstersin de para kazansın bari,

Sessiz kal simdilik.
Tekrar tartışma olursa cırlarsın.
Geldiklerinde hususi hatırlatırdım ben. Zamanında o kadar cemkirdin eee simdi evimdesin diye.

Bence arkadaşın da suçlu, senin numaranı niye veriyo

Dostçum numarasını arkadaşı vermemiş galiba, bu kızda da varmış numara ama pek samimiyeti yokmuş.
Öyle bi anlam çıkardım ben de :/

Bunun haricinde ister samimiyetiniz olsun, ister olmasın, siyaset tartışmanın da bir adabı vardır. Bazı istisnaları bulunmakla beraber, herkes kendi açısından vatanı adına en doğrusunu yaptığını düşünerek oy veriyor.
Karşımdakinin makul gördüğü yönleri dinlemeye bile yeltenmeden, ne demek hain demek?
Televizyona karşı söyle, hainler de, öfkeni salla... Ama olur mu yani şu? Bir-Dost 'un da dediği gibi, magandalığın, kör partizanlığın, kırıp dökmenin bir faydası yok.

Yalnız şimdi kız geldiginde tartıştığı kişinin ben olduğunu anlayacak ve yeni bir tartışma açarsa bu sefer ben çok sinirlenicem

O kız biraz insansa zaten, tartışma yaptığı kişinin siz olduğunuzu anladığı an utanması lazım.
"Gel" demişsiniz, "gelme" demeyin ama 9 senelik arkadaşınız ile bu endişenizi açık bir dille paylaşın.
Buna karşın ısrarla gelmek isterse, "Tamam" deyin.
Geldiklerinde tekrar bir tartışma ortamı ve gerginlik havasına girme durumunuz gelişirse ise, kibarca kapıyı gösterin.

Gerekirse siz gidin alıp gelin, o kızla gelmesin bencede şimdiden bile germiş sizi yani.

Numaranız arkadaşım vermedi kızla tanışiyoruz oda yurttaydi ama hiç bir samimiyetimiz yoktu.

Ben valla ev benim diye daha çok ustelerdim.
Kendi sahamdayım rakip takım deplasmanda.

Aslında iyi siyaset yaparım ama gözleri kör olmuş iki kelime siyaset bilmeyen insanlarla siyaset konuşmak bana çok sıkıcı geliyor. Anlat anlat bi kulağından bile girmiyor ki

Gerekirse siz gidin alıp gelin, o kızla gelmesin bencede şimdiden bile germiş sizi yani.

Kin tutan bi insan değilim ama bazı konularda net çizgilerm vardır genelde. Kırmak istemedigim için tamam dedim ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…