Bir-Dost Herşey eksik artık Kayıtlı Üye 8 Mart 2016 7.911 13.034 163 19 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Svartbabe #21 Sen git arkadaşına
Svartbabe Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤ Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2015 3.088 2.884 133 19 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Svartbabe #22 Bir-Dost .!.: Sen git arkadaşına Genişletmek için tıkla... İlk beni çağırdı yarın kahvaltiya gel diye bende evimde temizlik var yarın gelemem dedim. O zaman ben geleyim dedi
Bir-Dost .!.: Sen git arkadaşına Genişletmek için tıkla... İlk beni çağırdı yarın kahvaltiya gel diye bende evimde temizlik var yarın gelemem dedim. O zaman ben geleyim dedi
Bir-Dost Herşey eksik artık Kayıtlı Üye 8 Mart 2016 7.911 13.034 163 19 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Svartbabe #23 Svartbabe .!.: İlk beni çağırdı yarın kahvaltiya gel diye bende evimde temizlik var yarın gelemem dedim. O zaman ben geleyim dedi Genişletmek için tıkla... Açık ol bence Aman o varsa başka zaman görüşelim Zaten samimiyetim yok rahat konuşamayız dersin
Svartbabe .!.: İlk beni çağırdı yarın kahvaltiya gel diye bende evimde temizlik var yarın gelemem dedim. O zaman ben geleyim dedi Genişletmek için tıkla... Açık ol bence Aman o varsa başka zaman görüşelim Zaten samimiyetim yok rahat konuşamayız dersin