NE YAPMALIYIM

tatlım aynı sorun benim görümcemde var sorunu kendinde arama benim gibisin bende çok sorguladım sonrasında "onun bu huyu yapacak bişey yok dedim". sen de takma üzerine düşme arama canını sıkma.

Aslında buraya yazmamın sebebi dogrularim veya yanlismarimi görmek.
Başından geçmiş olanlardan objektif fikirler almaktı. Artık yapacak birşey yok.
Bende oluruna bıraktım zaten:) teşekkür ederim.

Sen şimdi açıp telefon noldu bi sorun mu var felan filan desen kendini iyice bi halt zanneder. O yüzden aramasın boşver takma hiç kafana.

Zamanında üstü kapali yaptım ama haklı bir sebebi olmasa gerek kaçmayı seçti :)
Zaten bende umursamadim ne zamanki eşime benim ile ilgili kotulemeler yaptı sonra ne oluyor dedim. Yani aslında aaramasinda degilim de. Beni ne kadar taniyorsun veya nerden biliyorsunda mahrem hayatim hakkında konuşuyorsun.
Eşime iki kez söyledim nezaketen gerisi onlara kaldı artık birşey yapmam da soylememde çizgi belli :)

Ne güzel uzaktaymis bırak aramasin seni.benim görümcem aynı apt.da esimi arar yürüyüşe giderler ben ne yapayım:) keşke uzak cooook uzak olsaydım

Hanımlar merhaba,
Bir dert mi bilmem ama kafamı kurcalıyor arada, eşimin kiz kardeşi eşimi arıyor sürekli ve evi veya beni asla aramaz. Eşim yanimda konuşur cep telefonundan yine asla demez kucuzuga da ver telefonu. Üstelik sorunumuz yok kesinlikle. Bir sorunu olursa önce ben ararım onu, hep ben arardim sorardım ama baktimki tuhaf davranışlar icerisinde bende umursamayip aramadim takmadim yani. Eşim ile yigenlerine bayramlarda dogum günlerinde hediyeler alırız ve bazen yigenlerini parka götürür. Okul gösterilerinde veya bu gibi durumlarda çok ilgilenir. Normaldir tek kardeşi ve çocukları dedim. Bunlar bizimle aynı ulkedeyken ki davranışlar bana karşı!

Sonrasinda eşimin kardeşi başka bir ülkeye gitti ve yaklaşık 1 yıl orda kaldı. Dediğim gibi ben başta aradım ama bu tutumunu sergilemeye devam etti sonrasında bende hiç aramadim.

Takıldığım nokta şu ki; eşime kırıldım ve şöyle söyledim, neden kardeşim kuzucuga bu şekil davraniyorsun veya umursamiyorsun diye sormayisi ve tüm bu tutumunu görmezden gelişi. Neden?
Sizden nacizane objektif fikir istiyorum.acaba bendemi sorun? Sevgilerimle...

Sunuda ekliyeyimki benim ile ilgili konularda hiç aklımda dahi olmayan konularda eşimi kiskirtmaya çalıştığını ve ailevi konularda sürekli eşime beni kotulediginide bilirim. Esas sorunda bu

Siz eşinizin kardeşinden niye beklentiye girdiniz anlamadım. Hiç gereç yok neden sizi özel olarak arasın ya da sizi telefona istesin? O abisiyle rahat rahat konuşsun araya girmeyin, kendinizi dışlanmış hissetmeyin. Onlar kardeş. Elbette abisini arayacak, evi aramasına ya da sizi istemesine ne gerek var. Sizin de onu sık sık aramanıza gerek yok. Doğum günü vs arar kutlarsınız oldu bitti.

Ayrıca abisine tutup; eşine neden böyle davranıyorsun diye sormasını ciddi ciddi bekliyor musunuz? Siz sanırım çok naifsiniz. Lütfen kimseden beklentiye girmeyin, hele ki eş ailesinden. Belki eşiniz kardeşiyle dertleşiyor, o açıyor konuları. Kendi tarafından anlatıyor. O da eşinizi haklı buluyor. Herkes adil davranacak diye bir şey yok, beklemeyin. Eşinizle sorunlarınızı - arada kışkırtan bir kardeş olsun ya da olmasın - birebir çözün, kimseyi karıştırmayın, aksine siz dışarıda bırakın bu insanları. Eşiniz, karışanlar olur da etkilenirse eşinize tavır koyun. İlişkinizin içine çekmeye çalışmayın kimseyi.

Back
X