Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar 1.bucuk yıllık evliyim eşimi çok severek evlendim en küçükleri olduğu için ev üstüne gittim kaynanam kayınpederim aynı evde konuşmuyolar birbirlrinin odalarına bile gitmezler aynı evde 10 yıldan fazl konuşmuyolar . Mesele ise hep dünya malı eşim lerin maddi durumu çok fazla iyi kaynanam para için birnirinin terkini etmiş hep kavga ederler kocaman insan lar eşine karılok yapmaz odadına dahi gitmez kayın pederim en son 5000 tl verdi yine kabul etmez az der huzursuzluk çıkarır herşy bende olsun benim elimin altında yürüsün bizede yansıyo eşimden evi ayırmasını istiyorum annem babama bakmaz sen ayrı evi unut der yemek bile koymaz önüne dalga gecer eşine şimdi ye kadar kimler girdi aralarına oğulları herzamn annesini suçlu ettiler ama yine başedemiyorlar bende amileyim çok üzülüyorum banaa da yansoyo aynı evde olduğumuz için eşşimde babam sağ olduğu sürece evi unut diyo hakkımı helal etmiuorum eşim tarafına bana bunları demediler bu kadar kolaymı bir kızı aileden koparp kandırmak bazen düşünüyom bu kadar zengin olmasadılar bir lokma ekmeğe muhtaç olsadım ama eşimle tek huzurlu bir eblilik yaşasaydım(((((
Ayrı eve çıkalım diyom eşime oda huzursuz oluyo hiç ni sıkıntı yaşamaz evleride var eşim de bitiyo o istese hemen ayırabilir yok babam diyo birşey demiyoO kadar karmaşık anlatmışsın ki okurken anlamakta güçlük çektim...Bu kadar para göz aile ile işin zor ! Bence babanın evine git eşine postayı koy. Bu gidişle o evden ayrılman zor görünüyor.
Ayrı eve çıkalım diyom eşime oda huzursuz oluyo hiç ni sıkıntı yaşamaz evleride var eşim de bitiyo o istese hemen ayırabilir yok babam diyo birşey demiyo
Girdik ama konuşmuyoz koparmişiz diye bilrdi ? Bubsorun eşim le var sonuçta bende o eve giriyom ama suç bende diyer gelinler gibi bende yok diyecektim haklısınız hep iiyi niyet liğim yüzünden kaybetmişimNe anlamda kandirdilar ayni eve bile bile girmediniz mi girdiniz. Cokta sikayetlenmeye hakkin kalmiyor yani. Ne bekliyorsun ki oyle bir evlilikten. Esin babasini baktiriyor sana iste. Bekle madem kp göcene kadar. Sonra ayri eve gecersin.
Her türlü eşya aldılar fazlasını bennim tek sitemim eşile problem li olduğunu demediNasıl kandırıyorlar? Evlenmeden önce ev tutulması eşya alınması gerekti bunları yapmadılarsa ayrı ev olmayacağını idrak etmişsinizdir herhalde.
Sizi resmen hizmetçi olarak almışlar, annesi babasına yemek yapmıyor diye kim yapacak tabiki siz.
Ayrıca evi ayırmadan neden hamile kaldınız ki? Deseydiniz çocuğu evler ayrıldıktan sonra istiyorum şu an değil diye.
Çok fazla susmuşsunuz buda karşılığı.
Ben bazen kaynanam inan aynı ev oduğu için yansıuoE seninle sorunları yok neden bu kadar takiyosun ki?
Boşver, umursama, kendinle ilgilen sürekli. Kitap oku, yanlarına fazla gitme.
Yemekleri kim yapiyor bu evde?
Ben bazen kaynanam inan aynı ev oduğu için yansıuo![]()
5 +1 evde oturyoz tmizlik hepsi banna ait bütün eltilerim evlerin de bnden önce hiç biri ev üstüne gelmedi herşey yolunda mutlular bende ise eşim en küçük asla bırakmam diyoSen yapma.
Hamile halinle hizmet etmek zorunda değilsin.
Midem kaldırmıyor de.
Keske çocuk olmadan bu konu açılsaydı.
Simdi hamile halinle bas edemezsin zaten.
Zenginler dedin villa da mi oturuyorsunuz apartman dairesinde mi?
5 +1 evde oturyoz tmizlik hepsi banna ait bütün eltilerim evlerin de bnden önce hiç biri ev üstüne gelmedi herşey yolunda mutlular bende ise eşim en küçük asla bırakmam diyo
Cnm para için yiyiyolar birbirini hizmetçimi ttutcakBu kadar zenginler neden gündelikçi gelmiyor eve?
Hizmetçi diye mi aldılar seni.
Esin de anasıyla babasıyla yaşayacaktı ne diye evlendi.
Sırf cinsel hayat için evlenilmez ki kardeşim.
Ne içiyor bu insanlar ya hu.
Evi terk et.
Eğer ayri eve cikmazsan bir daha gelmem de.
Babası ne diye çekiyor kadını. Madem bu kadar dertliler boşasın.
Kendine karilik yapmayan eşi ne diye çekiyor.
Kaynanam hep eşimi dolduruuo sen ayrıl ben hoş babanıza bakarım diyeBu kadar zenginler neden gündelikçi gelmiyor eve?
Hizmetçi diye mi aldılar seni.
Esin de anasıyla babasıyla yaşayacaktı ne diye evlendi.
Sırf cinsel hayat için evlenilmez ki kardeşim.
Ne içiyor bu insanlar ya hu.
Evi terk et.
Eğer ayri eve cikmazsan bir daha gelmem de.
Babası ne diye çekiyor kadını. Madem bu kadar dertliler boşasın.
Kendine karilik yapmayan eşi ne diye çekiyor.
Ben de tam başka kardeş yok mu diye soracaktım. Karı koca anlaşıyor olsalar dahi ev evin üstüne olmuyor yaaa... hani bakıma muhtaç ihtiyar olsalar mecbur kabullenirsin de başta kabul etmeyecektin. Yalnız ilginç bir aile nasıl yıllarca aynı evde küs kalmayı başarmışlar hayret.Girdik ama konuşmuyoz koparmişiz diye bilrdi ? Bubsorun eşim le var sonuçta bende o eve giriyom ama suç bende diyer gelinler gibi bende yok diyecektim haklısınız hep iiyi niyet liğim yüzünden kaybetmişim![]()