Ne Yapmalıyım?

Huzur96

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2016
99
16
8
29
merhaba herkese, bu günlerde açtığım 2. konum, ama danışmak istedim sizlere.

Abimin 3 hafta sonra düğünü var, gelinimiz şehir dışında oturuyor. geçen pazar çeyiz almaya gittik.
Nişanlımla ben arabamızda çalgıcılar olduğu için, yarım saat önce ordaydık.

nişanlım sen eve geç adamların arasında durma dedi. tek kız bendim.
çaldım kapıyı, balkondan seslendi kusura bakma huzur'cuğum açamam diye.
Kaldım öyle bişey diyemedim.. Uzun yoldan geliyoruz başka ihtiyaçlarımızda vardı. O kadar gücüme gidildi ki..

arkadaşı görümceni al içeri kız yalnız kaldı dedi. onuda duymazdan geldi. neyse belli etmedim. onları da alıp geldik. eve çeyizleri koydular, bende yemeklerle uğraşıyodum. bi ara oturdum,
annesi geldi sen yardım etmede anca öyle otur dedi.
ben anlamadım dedim. heeee iştee öyle diyip gitti. yardıma gidicektim çeyiz yerleştirmeye ama o laftan sonra gitmedim. evde işlendim.
neyse akşam gitmişler, gelin annemi aramış. huzur a kırıldım gelmedi yardıma demiş. bende ona aynısını yaparım gibisinden konuşmuş.
Annemle Abim arayıp konuşmamı istiyolar. Abim gönlünü al diyor. tatsızlık çıkmasın diyor. ama onun gönlünü almaya uğraşcak kadar bişey yapmadım ben. Sizce ne yapmalıyım ?

Tatsızlık çıkmasın diyorsan ara. Ben haklıyım sonuna kadar arkasında duracağım diyorsan arama. Ben olsam aramazdim. Sindirmeye çalışıyorlar gibi simarikca buldum hareketlerini. Hele annesinin öyle demeye hiç hakkı yok

Balık baştan kokmuş bile.
Dikiş tutmazsınız artık.
Ne kadar mesafe o kadar iyi.
Ayrıca tükürürüm öyle insanın gönlüne,kırılsın.

Çok fena görümcekik yapardım
Annesini arayıp senin kızın beni eve almadı bir de utanmadan anneme şikayet ediyor derdim.
bu zamana kadar ne karıştım ne görümcelik yaptım, ama yaptığı terbiyesizlikti, aramak hiç istemiyorum

Ayy ne sinir bozucu kaba insanlar ya.
Ben olsam lafı yerinde söylerdim.
Kusura bakmayın da kapıda kaldım içeri alınmadım ne yüzle yardım bekliyorsunuz acaba? Derdim.

İstemiyorsan arama..
ben aramazdım, hoş arasamda sonuç daha iyi olmazdı.
Kulak arkası yap hiç olmamış gibi.. Bulunman gereken yerde bulun abinin düğünü sonuçta, ama hiçbir şekilde samimi olma..

abinle annen uçmuş bu kızla anası tepelerine çıktığında anlarlar ..
eve almamak nedir ya?
ben düğüne bile gitmezdim ..

Tatsızlık çıkmasın diyorsan ara. Ben haklıyım sonuna kadar arkasında duracağım diyorsan arama. Ben olsam aramazdim. Sindirmeye çalışıyorlar gibi simarikca buldum hareketlerini. Hele annesinin öyle demeye hiç hakkı yok
Annesi zaten yapmadığını bırakmadı. ama ben kızın ne suçu var dedim hep. abimle akşam konuşucam. kimseyi arayıp alttan alamam. çocukça zaten annemi arayp beni şikayet eder gibi konuşması. bi sorun varsa bana söylemesi gerekiyodu

Ben olsam aramam. Tavrım kesin ve net olur. "Tatsızlık çıkmasın" diye düşünen yengeniz olmalı.

Annesi zaten yapmadığını bırakmadı. ama ben kızın ne suçu var dedim hep. abimle akşam konuşucam. kimseyi arayıp alttan alamam. çocukça zaten annemi arayp beni şikayet eder gibi konuşması. bi sorun varsa bana söylemesi gerekiyodu
onların sana yaptıklarını anlat ailene.
haklı olduğunu ve bu yüzden asla aramayacağını söyle.

Gelinin sana yaptıklarını tek tek anlat saklama. Böylesine şirret bir görümce lazım

Back
X