Hiç olumlu örnek yok galiba
Pardon yazdigim msj eksik gelmis .. Genelleme yapmaniz olmamis sonucta herkes sizin esiniz gibi degildir ... Siz hayatinizdan kesitler anlatiniz bunu kalkip bir kurde yada turke belki bir arap a mal edemezsiniz kisilik meselesi burda neler okuyoruz hepsi kurdmu yaniAnlmdm cnm ne dmk istdn
Çok sorun olur. Benim evliliğimde böyle. Zor oluyor sevgi biyere kadar. Evet eşim kötü biri değil ama zaten evlilk aynı kültürden olan insanları bile zorlarken birde bu ayrıntı zor oluyor. Cok ta aşkından ölmüyorsan vazgeç. Yok seviyorum onsuz olamam diyorsan ne desek boş allah mutlu etsin derim. Sadece kendini değil ileride doğacak çocuğunu da katarak hesaba düşünMerhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık 5 aydır biriyle görüşüyorum öğretmenim tanıştığım kişi de memur. Diyarbakır da görev yapıyorum anlaştığım kişi diyarbakırlı ve kürt ve safi. Bense türk ve aleviyim mezhep konusunda sıkıntı yok ona uyum sağlarım. Ben iç anadoluluyum bu arada. Ailem kürt olduğu için onu istemiyor. İleri de mutsuz olursun farklı kültür ayrıca çok uzak diyorlar sizce ne yapmalıyım farklı kültürler bu kadar sorun olur mu yoksa mutlu olan var mi çevreniz de. Annemi nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum agliyo kalp krizi geçiririm felc olurum deyip beni üzüyor
5 ay erken evlilik kararı için.Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık 5 aydır biriyle görüşüyorum öğretmenim tanıştığım kişi de memur. Diyarbakır da görev yapıyorum anlaştığım kişi diyarbakırlı ve kürt ve safi. Bense türk ve aleviyim mezhep konusunda sıkıntı yok ona uyum sağlarım. Ben iç anadoluluyum bu arada. Ailem kürt olduğu için onu istemiyor. İleri de mutsuz olursun farklı kültür ayrıca çok uzak diyorlar sizce ne yapmalıyım farklı kültürler bu kadar sorun olur mu yoksa mutlu olan var mi çevreniz de. Annemi nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum agliyo kalp krizi geçiririm felc olurum deyip beni üzüyor
ha siz evleneceksiniz yaniBenim ki de şimdilik çok iyi zaten kendisi de memur denizli de okumuş üniversite görmüş biri hatta bugün kendisi söyledi bir araba alırız evlenir evlenmez ehliyet alırız sana filan şimdilik çok iyi her şeye çok ılımlı evet diyor inşallah evlendikten sonra değişmez
Yok canm ben mesajmda belirttim zatn hepsi değil diye %70 oranında diye, çok güzel ailelerin melek gibi insanlarnda olduğunu yazdm zatn. Sonra her kesimde bu tür erkeklerin olduğunuda yazdm canm siz tam anlamamışsnz. Yoksa bende herşeyi görüyorm çevremde harika çiftlerde görüyorm. Sadc yarısndn fazlası böyle dedim hani az çok kürtlere gelşn gelen türk kızlarnn neler çektiğine şahidm. Yinede allah bilir konu sahibinn hakknda hayırlısı ne diyelmPardon yazdigim msj eksik gelmis .. Genelleme yapmaniz olmamis sonucta herkes sizin esiniz gibi degildir ... Siz hayatinizdan kesitler anlatiniz bunu kalkip bir kurde yada turke belki bir arap a mal edemezsiniz kisilik meselesi burda neler okuyoruz hepsi kurdmu yani
Sanane sen kim oluyorsunNe kadar itici bir cümle yazık diyorum...
Yanii senin hiç mi kişiliğin yokk ne demek ona uyum saglarim !!!!
Sevdiği insan için her türlü fedakarlık yapılmasını anlıyorum da şu din mezhep kültür örf adet değiştirmeleri yada kendi inançlarını yok sayanlari anlamıyorum anliyamiyorumm...
Çok kızdım sana daha fazla yazmak istemiyorum bu kadar yeter sana...
Çok şükür benim kim olduğum belli....Sanane sen kim oluyorsun
Aynen dedi zaten bizde boşanma yoktur diye Ama şimdilik iyi biri ölmeBir şey daha geldi aklıma geldi doğu kültürüyle alakalı. Tamamen genelleme yapıyorum, istisnalar hariç ; öyle ha deyince boşanamazsınız da, hele ki çocuğunuz olduktan sonra, kolay kolay bırakmazlar yani, bizzat şahidim böyle bir şeye ayrıca. Koyu dediğiniz Kürtlerde boşanmak yok (genelleme yapıyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?