Özel bir hastanenin aciline git hemenya ben soktayim zaten hastaneye gittim hrm kadin doguma hemde acile biri bekle diyo diye biz bakamiyoruz diyo saglik ocagina gittim hemde iki ayri yere yok burda bakmıyorum dedi sansa bayram girdi araya olmassa yarin ozele gidiyim bilemedim yaa
bu kanamadan 5 gun once adetten kesildim adet deyil imkansiz yaniAdet olmadığından emin misin ?
Havalardan vücutta neyapacağını şaşırdı erkende geçte olabiliyo
Spiralim mi kaydı diye söylediysen bakmamışlardır adet bitince bakıyolar ona
esim gececi calisiyo ve iki cocuk yani simdi imkansiz gitmem yarin artikÖzel bir hastanenin aciline git hemen
Yarını bekleme
bu kanamadan 5 gun once adetten kesildim adet deyil imkansiz yani
tamam canim cok tsk ler yaTamam canım çok kanamam var adet biteli 1 hafta oldu diye söyle
Başka hastanenin aciline git
spiral falan karıştırma lafa
muayne ederken o görür zaten
himm tamam tskler simdi ariyorumCanım ben dra ulaşamayıp hastaneyede gidemediğim zaman 112yi ararım hep drla görüşmek istiyorum diyince bağlıyolar
Ara anlat eniyi cevabı o verir
yok saka gibi bugun sanki herkez sozlesmis bu na yardim yok diye oda bos aradim cevap yokkkartik yarini bekliycem
Ben dusuk yaptgimda bile bakmadilar canim vicdansiz bunlarin hepsi. İnsallah kotu birsey yoktur ya . hamile de olabilirsin belkiya ben soktayim zaten hastaneye gittim hrm kadin doguma hemde acile biri bekle diyo diye biz bakamiyoruz diyo saglik ocagina gittim hemde iki ayri yere yok burda bakmıyorum dedi sansa bayram girdi araya olmassa yarin ozele gidiyim bilemedim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?