ne yapmalıyım

Şu an ayrılmasın, yanımda olsun diye kabul edip sonra da altından kalkamayacağınız bir durum haline gelirse sonu daha kötü oluyor inanın, iki arkadaşım öyle başlamışlardı görüşmeye;kız açık cocuk ilerde kapanmayı düşünüyorsan benim için sıkıntı yok demişti öylece başladılar, gel zaman git zaman cocuk hani verdiğin söz nerede kapanmayacak mısın ailem böyle istemez filanlara başladı, kız benim için erken dedi çocuk hayır kapan dedi derken olayı aralarında halletmeden aileleri tanıştırmaya kalktılar.çocuğun ailesi açık gelin istemeyiz diye yaygara çıkardı, kızın ailesi böyle taassup ehli dindar aile de bize gitmez deyip istemedi sonuç ne peki? hüsran.. şimdi yıpranmış bir kız, başkasıyla da nişanlanmış bir erkek var ortada. diyeceğim o ki anlık hareket etmeyin, bu hayat sizin hayatınız doğrusu da yanlışı da size ait, kapanmanın dini boyutunu herkes biliyor kimseden akıl almaya ihtiyacınız da yok, sorumluluk sizde olmalı ve buna kimse müdahil olmamalı diye düşünüyorum. Eğer şu an içinizden gelerek, kendinizi hazır hissederek bu kararı almayacak, sırf sevgilinizle aranız bozulmasın,ilişki kopma noktasına gelmesin diye sorunu öteleyerek idare etme davranışı sergileyecekseniz hiç yapmayın derim. Sonu cidden şu an olduğundan daha kötü biter,siz yıpranırsınız. size ve fikirlerinize uygun değilse son noktayı koyun.

Herkes kendine göre haklı ben şuan için kapanmayı düşünmüyorum çünkü etrafta çok görüyorum birden kapanıp iki ay sonra tekrar açılan iyi düşünülmeli diye düşünüyorum ama Çok taviz verdim evet tayt giyerdim giyme dedi kabul ettim kotlar tişörtler hepsine karıştı giydiğim sandalete bile karıştı neden açıkmış bilmiyordum buraya kadar geleceğini yani kapanmamı isteyeceğini

Senin yerinde ben olmuş olsa idim,buraya, sevgilim kapan dedi ama ben arabanın kapısını yüzüne çarpıp gittim diye konu açardım.
Öz saygım had safhada çünkü elhamdülillah.

Ben lise cağımdan beri tesetturluyum. Eşimim/sevgilimin bana açıl demesiyle size kapan demesini eşit görüyorum. Bu tarz erkeklerin de dini amaç gütmediklerini, sirf kıskançlıktan bunu istediklerini düşünüyorum. Diyeceğim su ki sen tesettüre girmeye karar versen bile bu adamla devam etme. Çünkü her istediğini yapsan da yaranamayacaksın emin ol.

ya böyle insanlar isteklerini kabul ettirdiklerinde asla durmuyorlar, onların istediği seviyeye gelene kadar isteklerine devam ediyorlar. yüz vermeyeceksiniz.

lisede bir çocuk vardı, bana ve bir kız arkadaşıma durup durup siz ne zaman kapanacaksınıız diye soruyordu, ona neyse. ben carlıyordum, kız gülümseyip geçiyordu. kızın babasının içtiği içkiye laf söylemeye kadar getirmişti işi ya. hadsiz.

siz de kapanmayı doğru buluyor olabilirsiniz ve bu yüzden erkek arkadaşınızın isteği size makul geliyor olabilir belki az önce de yazdığım gibi, böyle kapanan bir sürü insan var. ben doğru bulmuyorum ben olsam ayrılırdım. ama ayrılmayıp kapanacaksanız bile haddini bildirin. ilerde kendiniz istediniz diye kapanın. o dedi diye değil. o da bunu bilsin. yüz bulmasın

edit: vazgeçtim. sinirim bozuldu. dini yönden bu istekleri doğru bulan kadınlar var diye öyle yaklaşıp ılımlı olayım dedim. olmayacam. siz doğrusunun bu olduğuna inanıyorsanız bile, kapanacaksanız bile ayrılın. yüz bulmasın, haddini bildirindedim ama bu saatten sonra bu adam siz ne yaparsanız yapın haddini bilmez. kendinize saygı duyun

Son düzenleme:
Ben lise cağımdan beri tesetturluyum. Eşimim/sevgilimin bana açıl demesiyle size kapan demesini eşit görüyorum. Bu tarz erkeklerin de dini amaç gütmediklerini, sirf kıskançlıktan bunu istediklerini düşünüyorum. Diyeceğim su ki sen tesettüre girmeye karar versen bile bu adamla devam etme. Çünkü her istediğini yapsan da yaranamayacaksın emin ol.
+1
:KK9::KK9:

Başka bir şey de istiyor muymuş ?

Yapacağınız şey belli.Böyle insanlar hayatı kendi kurallarından ibaret sanarlar,ömür geçmez bunlarla.Ayrıl gitsin.

Açık konuşmak gerekirse ben öyle çok Dİnine düşkün bir insan değilim yani zayıftır dini duygularım inanmadığım dan da değil öyle dini bütün bir ortamda yetişmedim ve ilerde kapanmayı falanda hiç düşünmedim ama sevgilimi tanıdıkça muhafazakar bir yapıya sahip olduğunu gördüm ama önemsemedim bu zamana kadar öyle aşırı müdahil olmamıştı bana şu ARaalar evlilik konusu geçtikçe Böyle talepleri ortaya çıkmaya başladı seviyorum ayrılmak ta istemiyorum iki Arada bir derede kaldım

Açık konuşmak gerekirse ben öyle çok Dİnine düşkün bir insan değilim yani zayıftır dini duygularım inanmadığım dan da değil öyle dini bütün bir ortamda yetişmedim ve ilerde kapanmayı falanda hiç düşünmedim ama sevgilimi tanıdıkça muhafazakar bir yapıya sahip olduğunu gördüm ama önemsemedim bu zamana kadar öyle aşırı müdahil olmamıştı bana şu ARaalar evlilik konusu geçtikçe Böyle talepleri ortaya çıkmaya başladı seviyorum ayrılmak ta istemiyorum iki Arada bir derede kaldım

Siz tamam diyeceksiniz gibi geliyor bana.
Ya kendinizle ilgili bir karar söz konusu olduğunda neden ''sus'' demiyorsunuz ? Bu hakkı nasıl buluyor kendinde ? Sırf aşk için sevgi için kendinizden taviz vermeyin bu kadar.Yarın her şey değişebilir siz keşkelerinizle kalabilirsiniz.

Siz tamam diyeceksiniz gibi geliyor bana.
Ya kendinizle ilgili bir karar söz konusu olduğunda neden ''sus'' demiyorsunuz ? Bu hakkı nasıl buluyor kendinde ? Sırf aşk için sevgi için kendinizden taviz vermeyin bu kadar.Yarın her şey değişebilir siz keşkelerinizle kalabilirsiniz.
Hayır şuan için kesinlikle kabul edemem orta yolu arıyorum kapanmayı da ayrılmayı da düşünmek istemiyorum ona da hayır diyemiyorum kırmak ta istemiyorum kaldık böyle

zaten çat diye kapan diyemez ki. önce pantolonuna karışmış sonra tişörtüne karışmış sonra baktı ki senin için hava hoş sıra kapanmaya gelmiş. siz kapanınca sonra ne isteyecek acaba?

Kapalı istiyorsa sevgilisini kapalı hatunlardan seçmeliydi Yol verin kendisine tavsiyemdir :kahve:

Ya erkek zihniyeti sessiz ama derinden köprüyü geçene kadar vs vs maalesef uzatmayın bence gitmez çünkü kararlıysanız

Ben kararlıyım da belki o Vaçgeçer diye umuyorum
Geçmeyeceğine garanti verebilirim muhtemelen ailesi de çoğunlukla kapalıdır ve kendisi için olmasa bile bir süre sonra aile baskısından konu gündeme gelecektir daha sonra sorunlar sorunlar kaldı ki şuan bile istemesi gerçekten istediğini gösterir benim eşimin sülalesi kapalıdır ama eşim bana ağzını açıp tek kelime etmiş değil ve ben gayet açık giyiniyorum bir defa kaynanam kısa elbiseme üşürsün yavrum demeye kalktı eşim hemen çok yakıştı anne ben beğendim dedi ilk ve son oldu iyi düşün derim

Back
X