- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
- Konu Sahibi mortaldance
Şu an ayrılmasın, yanımda olsun diye kabul edip sonra da altından kalkamayacağınız bir durum haline gelirse sonu daha kötü oluyor inanın, iki arkadaşım öyle başlamışlardı görüşmeye;kız açık cocuk ilerde kapanmayı düşünüyorsan benim için sıkıntı yok demişti öylece başladılar, gel zaman git zaman cocuk hani verdiğin söz nerede kapanmayacak mısın ailem böyle istemez filanlara başladı, kız benim için erken dedi çocuk hayır kapan dedi derken olayı aralarında halletmeden aileleri tanıştırmaya kalktılar.çocuğun ailesi açık gelin istemeyiz diye yaygara çıkardı, kızın ailesi böyle taassup ehli dindar aile de bize gitmez deyip istemedi sonuç ne peki? hüsran.. şimdi yıpranmış bir kız, başkasıyla da nişanlanmış bir erkek var ortada. diyeceğim o ki anlık hareket etmeyin, bu hayat sizin hayatınız doğrusu da yanlışı da size ait, kapanmanın dini boyutunu herkes biliyor kimseden akıl almaya ihtiyacınız da yok, sorumluluk sizde olmalı ve buna kimse müdahil olmamalı diye düşünüyorum. Eğer şu an içinizden gelerek, kendinizi hazır hissederek bu kararı almayacak, sırf sevgilinizle aranız bozulmasın,ilişki kopma noktasına gelmesin diye sorunu öteleyerek idare etme davranışı sergileyecekseniz hiç yapmayın derim. Sonu cidden şu an olduğundan daha kötü biter,siz yıpranırsınız. size ve fikirlerinize uygun değilse son noktayı koyun.