• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım?

zamanlizamansiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
263
56
53
Merhaba
Fikir almak istiyorum, liseden beri sevdiğim ( o da başkasını seviyordu sanırım hala onu seviyor) bir çocuk vardı ama hiç anlaşamazdık (klasik lise birbiriyle geçinemeyen bu arada o benim onu sevdğimi biliyordu) üniversiteye gittim hala aklımda yazları belki 1 ya da 2 kere görüyorum unutmak istiyorum artık kendime söz geçiremiyorum. Artık büyüdük ben olmayacağını biliyorum kafamdan atmak istiyorum ama ne yapmalıyım.?
Arkadaşlarımıda anlatamıyorum artık fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler:)

Unutacaksın ne yapacaksın başka?Git başkasını bul adam seni sevmemiş bile

biraz takıntı gibi bir şeye dönüşmüş olabilir mi bu?
aradan yıllar geçmiş, aranızda hiçbir şey yaşanmamış ve adamı görmüyorsunuz da.
bırakın ve yolunuza bakın

Unutacaksın ne yapacaksın başka?Git başkasını bul adam seni sevmemiş bile
Yalniz unutacaksiniz diyorsunuz sizin nick aciklamaniz cok manidar durumda. Tabi olayinizi bilmiyorumda sadece görüntü olarak dedim bahsettiginiz sevgili bile degikdir belki

Yalniz unutacaksiniz diyorsunuz sizin nick aciklamaniz cok manidar durumda. Tabi olayinizi bilmiyorumda sadece görüntü olarak dedim bahsettiginiz sevgili bile degikdir belki
Sizi ilgilendiren bir durum mu benim orda yazan durumum?Orda yazan şey bir dizi repliği orda yaşanan olayı yaşadık belki ne biliyorsunuz?Beni sevmeyen adamların peşinden koşmuyorum çok şükür.Bazılarını korumak istiyorsanız saldırmayın lütfen.Ben makul şeyi söyledim burda ne diyeyim aman unutma git peşinden en sonunda senin olacak mı?

Kendine güveniosan güzellik bakımından , sosyal medyada ekle.tabi sevgilisi falan yoksa yani eminsen buna.belki bi ihtimal doğabilir.eğer olmazsa en kötü siler tekrar yoluna bakarsın.sakın küçük düşürmek gibi görme kendini böyle yapınca, hayatta en kötü şeylerden biri içinde kalan şeylerdir.hayat kısa canım bazen delilik yapılabilir ama dozunda tabiki.he bide , belki sevgili olsan sevmeyeceğin biridir sanki biraz içinde kalmış ondan takılmışsın....

Sizi ilgilendiren bir durum mu benim orda yazan durumum?Orda yazan şey bir dizi repliği orda yaşanan olayı yaşadık belki ne biliyorsunuz?Beni sevmeyen adamların peşinden koşmuyorum çok şükür.Bazılarını korumak istiyorsanız saldırmayın lütfen.Ben makul şeyi söyledim burda ne diyeyim aman unutma git peşinden en sonunda senin olacak mı?
Konusmaniza dikkat edin ben olayinizi bile bilmiyorum yanlis anlamayin diyede belirrtim saldiran sizsiniz

Yeni ve gerçek ilişkilere yelken açacaksın tabiki o gerçek ciddi sevgi bulduğun birini bulunca geçer %100 garanti veriyorum

Konusmaniza dikkat edin ben olayinizi bile bilmiyorum yanlis anlamayin diyede belirrtim saldiran sizsiniz
Konuşmanıza dikkat etmesi gereken sizsiniz.konu sahibesine akıl verip doğru yolu göstermek isterseniz buyrun ona yazın benim yorumuma ne yazıyorsunuz şimdi?Eleştirirseniz yazarım tabii sonra saldırmayın diyorsunuz ilk ben mi saldırdım acaba?

Kendine güveniosan güzellik bakımından , sosyal medyada ekle.tabi sevgilisi falan yoksa yani eminsen buna.belki bi ihtimal doğabilir.eğer olmazsa en kötü siler tekrar yoluna bakarsın.sakın küçük düşürmek gibi görme kendini böyle yapınca, hayatta en kötü şeylerden biri içinde kalan şeylerdir.hayat kısa canım bazen delilik yapılabilir ama dozunda tabiki.he bide , belki sevgili olsan sevmeyeceğin biridir sanki biraz içinde kalmış ondan takılmışsın....
Kendime güveniyorum sanırım son yıl biraz daha değiştim en son yolda gördüğümde tuhaf tuhaf hareketler yaptı. Lisede kaç kere facebooktan birbirimiz ekleyip çıkardığımızı hatırlamıyorum :) Bende sizinle aynı fikirdeyim küçük düşmek değil bu meseleler ama içimdede kalmadı ki bir şey onu sevdiğimi ona bazı konularda fedakarlık yaptığımı biliyor. Ben üniveristeye geçtiğim zaman bile mesaj attım halini merak ettiğimden şu konuda haklısınız oturup sohbet edebilceğimiz bir şey yok karakterlerimiz çok zıt şimdi değişmiş biraz sanırım arada bakıyorum.

Dilini nasıl anlayacaksın anlamadım ki bu çocuk hiç seni sevdi mi yani?
Şöyle anlayamadım diyebilirm lisedeyken beğenilen bir çocuktu. Duygusaldı birazda bense erkek fatma gibiydim tabir doğruysa en ufak örnek veriyorum ben hoca ile bir şey tartışıyorsam yada soruyorsam bilmiş gene konuşuyor bıt bıt derdi :) bende misli ile cevap verirdim. Ben onu tam manası ile tanıyamadım hiçbir zaman belki kafamdaki çocuğu seviyorum.

Şöyle anlayamadım diyebilirm lisedeyken beğenilen bir çocuktu. Duygusaldı birazda bense erkek fatma gibiydim tabir doğruysa en ufak örnek veriyorum ben hoca ile bir şey tartışıyorsam yada soruyorsam bilmiş gene konuşuyor bıt bıt derdi :) bende misli ile cevap verirdim. Ben onu tam manası ile tanıyamadım hiçbir zaman belki kafamdaki çocuğu seviyorum.
Büyütme bu kadar iyiliğine diyorum.Ben sana bu benim durumumda kod adı yazan Ömerle neler oldu anlatsam kendi durumuna sevinirsin bazen karşılıklı sevmek çıkmak da iyi değildir.Sen de unutmaya bak.

Büyütme bu kadar iyiliğine diyorum.Ben sana bu benim durumumda kod adı yazan Ömerle neler oldu anlatsam kendi durumuna sevinirsin bazen karşılıklı sevmek çıkmak da iyi değildir.Sen de unutmaya bak.
Lise biteli 4 sene olacak arkadaşlarım evlendi çocukları bile oldu yakın zamanda ondanda bekliyorum ben..Rabbim sizede ferahlık versin.

Back
X