Ne Yapmalıyım ?

Ayten_____

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2017
5
0
1
39
Merhaba arkadaşlar

ben 6 yıllık evli bi bayanım.. eşim 2 yıl önce trafik kazası sonucu felç oldu ve tekerlekli sandalyede hayatına devam ediyor.. bu durumu kolay aştık fakat benim kafama takılan şeyler yapıyor ve istiyor son zamanlarda.. bunları burdan açık ve net yazmaya çekiniyorum.. sadece söyleyebileceğim eşim önceden kıskanç biriydi ve çoğu şeyime karışırdı.. şimdi ise tam tersi rahat davranmamı giyim tarzımı değiştirmemi istiyor.. bunlar ilk zamanlar normal karşıladım ama zamanla farklı konularda açtı.. burdan fazla açık yazamıyorum.. umarım anlayabilir ve akıl verebilirsiniz.

Psikolojisi bozulmuş. Az çok anlaşılıyor ne istediği. Yaşadığı şey sizi böyle gorne hakki vermez ona. Tavrınızı koyun hemen.

Adam değişiklik istiyordur belki?
Sana ters düşen şeyler değilse yapabilirsin. Evlilikte olur böyle şeyler.

Sanırım psikolojisi yerinde değil,bu da davranışlarına yansıyor.kendisini yetersiz hissettiği için kendine karşı nefretle dolu olabilir ve kendine dönük yıkıcı düşünce ve davranışlar sergiliyor.bbence açık açık konuşmayı denemek lazım ya da bu durumu bir uzmana giderek çözmek

Size anormal gelen bir seyse elbette yapamazsiniz haklisiniz. Orta yol bulunabilecek istekler mi? Anlayamadim tam olarak da.

duygularina ve mantigina ters olan isteklerse kesinlikle kabul etme..tavrini ve rengini belli et..bu tur konusmalarada firsat verme

öyle yamışsınız ki sanki bilerek sizi dışarı itmeye çalışıyormuş gibi hissettim
belkide genç olduğunuz için sizin bu şekilde yaşlanmanızı istemiyordur
bende aynı sorunu yaşıyorum zaman zaman
ben kısırım ve eşimden boşansam yeni bir hayatı çocuğu olsa diye düşünüyorum
çok büyük hastalıklar atlattım bebek sevdasına insan üzülüyor
acaba onu zorluyor muyum diye belkide bunun içindir
yazdıklarınızdan bunu anladım

aslında oturup çok konuştuk.. ama yinede değişmiyor.. engelli bekar bi arkadaşı var oda erkek.. onunla yazışmalarınıda okudum gizlice.. o da eşime demişki evlenince eşim beni gizlice aldatacağına bilerek olsunki tedbirli olsun.

Ben sadece kılık kıyafet anlamında değil dahası da var gibi algıladım niyeyse.Eğer öyle bi durum varsa bunu hoşgörmek durumunda degisiniz.

aslında oturup çok konuştuk.. ama yinede değişmiyor.. engelli bekar bi arkadaşı var oda erkek.. onunla yazışmalarınıda okudum gizlice.. o da eşime demişki evlenince eşim beni gizlice aldatacağına bilerek olsunki tedbirli olsun.
doğru anlamışım yani
bence bu durum size yakışmaz boşanın daha karakterli olur canım

grup ypmak ya da sizi başkasıyla izlemek mi istiyor, yoksa gidip hayatını yaşaybilirsin mi diyor?

Baskasiyla birlikte olmanizi mi istiyor

Yok artik eşiniz siyirmis iyice...

Kendinizi kurtarın vicdanlik bi durum kalmamis ortada

Back
X