• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım?

belinnnay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
17
1
1
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydır düşünüyorum fakat hala bir sonuç çıkartamadım 1 yıl önce konuştuğum biri vardı daha sonra bazı sebeplerden dolayı bitti sonra tekrar konuşmaya başladık ama ne arkadaşız ne de sevgili doğum gününde sizce ne yapmalıyım nasıl kutlamalıyım ne hediye almalıyım ve manevi anlamlı birşey olsun istiyorum bana yardımcı olun lütfeen

İyi ki doğdun de geç,ne olduğunuz bile belli değilmiş.
İlla hediye vermeliyim diyorsan el yapımı bir şey olsun,atıyorum resim çerçevesi gibi.

Adamın özel bir yeri yokmuş ki özel bir şey yapasın. Erkeklere çok yüz vermeye gelmez sonra sen daha iyilerine layıksın demeye başlar. Çok iyi olsaydı zaten bugün sevgili olurdunuz.

Adamın özel bir yeri yokmuş ki özel bir şey yapasın. Erkeklere çok yüz vermeye gelmez sonra sen daha iyilerine layıksın demeye başlar. Çok iyi olsaydı zaten bugün sevgili olurdunuz.
Dogum günün kutlu olsun demeniz yeterli
+1 Telefonla arama sadece dogum gunun kutlu olsun diye mesaj at. Zaten erkekler kadinlar gibi"ay bana soyle surpriz yapti ay cok anlamliydi" diye dusunmez. O kadin beyni. Erkeklerinki farkli isliyor ve sonucu degistirmiyor.

+1 Telefonla arama sadece dogum gunun kutlu olsun diye mesaj at. Zaten erkekler kadinlar gibi"ay bana soyle surpriz yapti ay cok anlamliydi" diye dusunmez. O kadin beyni. Erkeklerinki farkli isliyor ve sonucu degistirmiyor.
O zaman sadece mesaj mı atıyım

O zaman sadece mesaj mı atıyım
Canim yukaridaki mesajima cevabin buysa bence hicbir sey yapma cunku bu cocuga karsi ciddi duygular besliyorsun ve onun totosu kalkiyor. Aranizda bir sey olmaz. Hicbir sey yapma siradan bir gun gibi gecir.

Back
X