- Konu Sahibi gokkoyun91
-
işi yogun henüz cvp vermedi de... gün içinde elbet cvp verir.
hep cumartesi gününe daha cok var. 1 kişiden bişey olmaz herhalde yengenin hazırlıklarına
Tabi ki olmaz ama aynısını bı kere daha yapmıştı,ablamlarla toplandım mangal yapacaktık onu da çagırmiştım gelmemişti(
Arkadaşlar nişanlımla bazı sebeplerden dolayı tartıştık ve 4 gundur konuşmuyoruz.ben su an amcamlarda kalıyorum.hem hep birlikte olalım dıye hemde ramazan vesılesıyle yengem ablalarımı ve kuzenlerımı iftara çağırdı.ve nişanlımında seçılmesını istemedıgi için onu da çağıralım dedı.ararken oturup yengem aramadı kız kuzenım aradı herkesı.bana da nişanlına soyle o da gelsin dedıler.kus olduğum için aramadım sadece "cumartesi günü yengem seni iftara çagırıyo, gelip gelmeyecegını soyle ona göre haber verecem" dıye mesaj attım.tartıştıgımız günün ertesi sabah aradı ama çok kızgın olduğum,için açmadım ve bu zamana kadar hiç konuşmadık.şımdı o da bana cevap vermedi.gelir mi gelmez mi bılmıyorum ama cevap vermedıgı için kımseye cevap veremiyorum.nasıl bı yol izlemeliyim sizce???
bence gelir ve buzları ertimeniz içinde güzel bir vesile olur
neden sen aramıyorsun?
eğer aramak istiyorsan güzel bir fırsatın var ki nişanlısınız. fırsata bahaneye de gerek yok.
elbette ki küsüp barışacaksınız.
alışın bundan sonrası için. hayat canım cicimle geçmiyor.
tartışmak güzeldir.
Aksam 9-10a kadar bekle, cevap vermezse ara. Neden cevap vermedigini sor, yengenin cevap bekledigini de soyle. Eger seni umursuyorsa, ailenin onun hakkinda ne dusunecegini de umursuyor olmasi lazim zaten. "Cevap bile vermedi" diyecektim ama son bir kere arayip sorayim dedim dersin.
Her ilişkide bi taraf alttan alır
Bu ilişkide de bu sen olmuşsun
Ama bu durumu dengelemeye bak mesela bu sorunda haksız olan o ise gerçekten biraz kararlı ol ve onun aramasını bekle bence
Yengenlere uygun bi dille izah edersin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?