- 27 Şubat 2022
- 23
- -29
- 1
- 29
- Konu Sahibi ihanettengerikalan33
Arkadaşlar 27 yaşındayım. Yavaş yavaş kendi işimi kurmaya çalışıyorum ve ondan sonra artık kendi ailemi kurmak istiyorum. Bu sebeple tanışacağım kişi ile bir sene tanıma süreci olsun anlaşırsak evlenmek istiyorum. Uzatacak biriyle olmak istemiyorum. Hayalim işimi kurduktan snra sevdiğim kişiyle evlenip çocuk yapmak mutlu olmak. Neyse sevgilim benimle ciddi düşünüyordu tabi ben ona söyledim hayalim bu diye en başından. Okey her şey çok güzeldi muhteşem iyi anlaşıyorduk her konuda yanyana çok eğleniyorduk herşeyi en dibine kadar en zirvede yaşayıp huzurla günlerimiz geçiyordu derken 5. ayımızda bi konu oldu onunla alakalı tartıştık hallettik ama sonra bana dedi ki ben 4 5 sene içerisinde evleneceğimi düşünmüyorum kendimi maddi yöndende hazır hissetmiyorum dedi. Seni çok seviyorum ama olurda biryerlerde ailenle karşılaşırsak beni buna zorlarlar diyorsun ben evlilik düşünmüyorum sende 2 3 sene içinde bunları istiyorsun o yüzden seni çok sevmeme ragmen zamanını çalmak istemiyorum diyip ayrıldı benden. Ben ona herşeyi birlikte yapabileceğimizi söyledim falan ama seni çok seviyorum demekten başka kararından dönmemekten başka hiçbişi yapmadı. Bende onu çok seviyorum ama olurda bi gün ailemden biri öğrendi diyelim o zaman yanımda olmayack demek bu kaçacak demek. Bende bak eğer yarın öbür gün maddi durumun uygun oldugunda bana dönme benimle her koşulda yanımda değilsen birlik değilsen ben sonradan geldiğinde seni istemem istersen dünyanın en yakışıklısı en zengini en bilmem nesi ol dönmem dedim. Oda biliyorum dedi ve yine bana aşkından bahsetti ve kapattık telefonu. Sizce ben şimdi ne yapmalıyım? Onu mu beklemeliyim? Hayatıma biri girerse tanımalımıyım? Sizce bunun kafasına dank eder mi lan olum ben ne yaptım diye?
Son düzenleme: