Yaklaşık bir ay önce eşimin avukat bir arkdaşı, sana ihalelerden araba alalım dedi. Eşimde kabul etti. Adam ilk önce 200.000 TL atmasını söylemiş öyle gerekliymiş sözde. Eşimde attı malesef. Sonra eşim arabayı almaktan vazgeçti çünkğ içine sinmeyen bir şeyler olduğunu söylüyordu adamdan parasını geri istiyor. Adam tam bşr aydır oyalıyor. Ödemiyor. Haftaya erteliyor iki haftadır. Elimiz kolumuz bağlı dava açmayı düşünüyoruz ama aile boyu avukatlar bu kişiler. Hanımlar nemyapabiliriz akıl akıldan üstindür. Eşine inatagramdan mesej atmayı bile düşündüm ama sonra saçma olur mu diye çekindim. Hanımlar litfen fikir verin
Para gönderirken açıklamaya neden gönderdiğinizi yazdınız mı? Karısı ne yapacak ki adamın kulağından tutup parayı alamaz ya.Yaklaşık bir ay önce eşimin avukat bir arkdaşı, sana ihalelerden araba alalım dedi. Eşimde kabul etti. Adam ilk önce 200.000 TL atmasını söylemiş öyle gerekliymiş sözde. Eşimde attı malesef. Sonra eşim arabayı almaktan vazgeçti çünkğ içine sinmeyen bir şeyler olduğunu söylüyordu adamdan parasını geri istiyor. Adam tam bşr aydır oyalıyor. Ödemiyor. Haftaya erteliyor iki haftadır. Elimiz kolumuz bağlı dava açmayı düşünüyoruz ama aile boyu avukatlar bu kişiler. Hanımlar nemyapabiliriz akıl akıldan üstindür. Eşine inatagramdan mesej atmayı bile düşündüm ama sonra saçma olur mu diye çekindim. Hanımlar litfen fikir verin de
Evet doğru. Açıklamaya araba ödemesi yazmışPara gönderirken açıklamaya neden gönderdiğinizi yazdınız mı? Karısı ne yapacak ki adamın kulağından tutup parayı alamaz ya.
Araba ödemesiparayı gönderirken EFT açıklamasına ne yazdınız?
İnşallah sağolunKuvvetle muhtemel adam parayla oynadi zaten sizde düşünmüşsunuzdir. Ya araba aldi karlı satacak onu bekliyor ya altin borsa dolar en kotu bitcoinse para batti bitcoin suan yerlerde. Whtpkonusmalari varsa parami gönder vs delil olur .bi avukattan bence destek alin adamda arkds ne denir esiniz ne diyor iki ucu bklu degnek .yazi da ustte dursun diye yazdim avikt arkdslar görür inşallah
Ya konuşmuşlar uzun uzun araba alıp kar ediceklerdi ikisinde eşim normalde şok düşünür, insanlara güvenmez öyle kolay kolay nasıl olduğunu o bile anlamamış200 bini gözü kapalı yolladınız mı yani
Siz araba ödemesi amaçlı banka aracalığıyla para gönderip noterde üzerine bir araba almadıysanız mahkeme sizi haklı bulacaktır diye tahmin ediyorum. Karşı taraf avukat bunun bir dolandrıcılığını bulduysa onu bilememAraba ödemesi
Bilmiyorum ama üstüne aldığı nir araba yokSiz araba ödemesi amaçlı banka aracalığıyla para gönderip noterde üzerine bir araba almadıysanız mahkeme sizi haklı bulacaktır diye tahmin ediyorum. Karşı taraf avukat bunun bir dolandrıcılığını bulduysa onu bilemem
Eşime söyleyeyimAvukatsa avukat. Siz de güvendiğiniz bir avukatla çalışmaya başlayın. Ayrıca baroya da şikayet edin lütfen
Malesf5.000 atarken bile düşünür insan 200.000 hayal edemiyorum. Dava açabilirsiniz ne yapacaksınız ki başka? Adam almış ve zorla da almamış eşiniz yollamis.
İnstarnetten başvuru oluyor mu öyleCumhuriyet Başsavcılığına nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunacaksınız ve o kişinin bağlı bulunduğu baroya da şikayet edeceksiniz. Şikayet dilekçesi ile suç duyurusunda bulunduğunuz dilekçeyi de o şahsa ve eşine göndereceksiniz paranız tıpış tıpış gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?