Ne yapmalıyız kızlar çıkmazdayız

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
697
235
103
Yaklaşık bir ay önce eşimin avukat bir arkdaşı, sana ihalelerden araba alalım dedi. Eşimde kabul etti. Adam ilk önce 200.000 TL atmasını söylemiş öyle gerekliymiş sözde. Eşimde attı malesef. Sonra eşim arabayı almaktan vazgeçti çünkğ içine sinmeyen bir şeyler olduğunu söylüyordu adamdan parasını geri istiyor. Adam tam bşr aydır oyalıyor. Ödemiyor. Haftaya erteliyor iki haftadır. Elimiz kolumuz bağlı dava açmayı düşünüyoruz ama aile boyu avukatlar bu kişiler. Hanımlar nemyapabiliriz akıl akıldan üstindür. Eşine inatagramdan mesej atmayı bile düşündüm ama sonra saçma olur mu diye çekindim. Hanımlar litfen fikir verin de

Kuvvetle muhtemel adam parayla oynadi zaten sizde düşünmüşsunuzdir. Ya araba aldi karlı satacak onu bekliyor ya altin borsa dolar en kotu bitcoinse para batti bitcoin suan yerlerde. Whtpkonusmalari varsa parami gönder vs delil olur .bi avukattan bence destek alin adamda arkds ne denir esiniz ne diyor iki ucu bklu degnek .yazi da ustte dursun diye yazdim avikt arkdslar görür inşallah

Para gönderirken açıklamaya neden gönderdiğinizi yazdınız mı? Karısı ne yapacak ki adamın kulağından tutup parayı alamaz ya.

İnşallah sağolun

Bilmiyorum ama üstüne aldığı nir araba yok

Cumhuriyet Başsavcılığına nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunacaksınız ve o kişinin bağlı bulunduğu baroya da şikayet edeceksiniz. Şikayet dilekçesi ile suç duyurusunda bulunduğunuz dilekçeyi de o şahsa ve eşine göndereceksiniz paranız tıpış tıpış gelir.

İnstarnetten başvuru oluyor mu öyle

İnternetten olmaz, Cumhuriyet Başsavcılığına şahsen başvurmanız gerekiyor. Baroya şikayet dilekçesini posta yolu ile gönderebilirsiniz.

Araba ödemesi ibaresi tek başına yeterli bir delil gibi durmuyor, keşke daha açık bir açıklama yazsaydınız. Bir an önce elinizdeki tüm bilgi ve belgelerle bu konuda uzman bir avukatla görüşün. Küçük bir ilde yaşıyorsanız ve o kişi ve ailesi o ilde bilinen ve çevresi geniş kişilerse başka bir ilden bir avukatla görüşmenizde fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…