- 3 Şubat 2018
- 25.787
- 110.934
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu devirde (gerçi 200,000 de artık para değil ama) gönderirken nasıl güvendiniz yani. Parayı göndermişsiniz bankadan dekontu da alın. Mahkemenin yolunu tutunYaklaşık bir ay önce eşimin avukat bir arkdaşı, sana ihalelerden araba alalım dedi. Eşimde kabul etti. Adam ilk önce 200.000 TL atmasını söylemiş öyle gerekliymiş sözde. Eşimde attı malesef. Sonra eşim arabayı almaktan vazgeçti çünkğ içine sinmeyen bir şeyler olduğunu söylüyordu adamdan parasını geri istiyor. Adam tam bşr aydır oyalıyor. Ödemiyor. Haftaya erteliyor iki haftadır. Elimiz kolumuz bağlı dava açmayı düşünüyoruz ama aile boyu avukatlar bu kişiler. Hanımlar nemyapabiliriz akıl akıldan üstindür. Eşine inatagramdan mesej atmayı bile düşündüm ama sonra saçma olur mu diye çekindim. Hanımlar litfen fikir verin de
Anladım sağolunİnternetten olmaz, Cumhuriyet Başsavcılığına şahsen başvurmanız gerekiyor. Baroya şikayet dilekçesini posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Söyledi eşim ama sürekli sıkıntı yok ddiyorArayın bu haftada bu parayı ertelerseniz hukuk yoluna başvuracağınızı söyleyin. Gidin savcılıktan dava açın haklı taraf sizsiniz
Hukuk yoluna başvuracağım demek ayrı, şikayet edip dilekçeyi önüne koymak ayrı! Resmi şikayet dilekçelerini görünce de desin bakalım sıkıntı yok diye.Anladım sağolun
Söyledi eşim ama sürekli sıkıntı yok ddiyor
Anladım sağolun
Söyledi eşim ama sürekli sıkıntı yok ddiyor
Bence gözünü hiç actirmasin,hemen şikayet etsin. Şikâyet edeceğini ayiktirirsa parayı 3uncu kişilerin üstüne geçirip buhar edecek,bence etmistirde hani bir ihtimal ustundeyse.Avukat değildir %100.Umarım o parayı atarken aciklmaaya araba için ödeme olduğunu yazmissinizdir. Avukatlar dolandırıcılık gibi şeyler yaparlarsa barodan atılıp avukatlık ehliyetleri iptal ediliyor . Eğer parayı geri vermezse dava açığınızı ve işinden edeceğinizi söyleyin .bunu davayla uğraşmadan önce söyleyin yoksa gerçekten dava açıp bu şekilde ilerleyin ***tabii adam gerçekten avukatsa bu laflar gözünu korkutur ***"
Eşim bildirdi ama çok pişkin malesefBu kişinin parayı ödemeyi ertelerken ortaya sunduğu bahane nedir?
Kendisine parayı iade etmemesi halinde baroya başvurup hakkında şikayette bulunacağınızı bildirin.
Avukat barodan bakabiliniyorBence gözünü hiç actirmasin,hemen şikayet etsin. Şikâyet edeceğini ayiktirirsa parayı 3uncu kişilerin üstüne geçirip buhar edecek,bence etmistirde hani bir ihtimal ustundeyse.Avukat değildir %100.