Ne yapmalıyız kızlar çıkmazdayız

İnsanların hayatta başına her şey gelebilir hanımefendi. Benim eşim böyle bir tongaya düşüücek en son insandı. Fikir almak için yazdım kınamanız, hatta dalga geçer gibi yazmanız çok üzücü. Umarım böyle bir şeyle sınanmazsınız
Kınamıyorum. İnsanların başına her şey gelebilir. Ama 200 bini tanımadığınz birine vermenizden bahsediyorum. Bu kişi akrabanız ailenizden biri olsa hadi neyse derim. Siz şikayetçi olsanız bile kendi isteğinizle sözleşmesiz verdiğiniz için karşı taraf ceza almayabilir. Siz yapsanız eşiniz ne tepki verirdi peki? Onun bu kadar rahatça vermeside normal değil. Fikir almak için yazdınız bizde söylüyoruz hakaret etmiyorum üzülerek yaptığınızın çok yanlış olduğunu söylüyorum eşinizin tongaya düşecek en son insan olduğunu da düşünmüyorum. 5.000 bin tl değil ki bu.

Kınamıyorum. İnsanların başına her şey gelebilir. Ama 200 bini tanımadığınz birine vermenizden bahsediyorum. Bu kişi akrabanız ailenizden biri olsa hadi neyse derim. Siz şikayetçi olsanız bile kendi isteğinizle sözleşmesiz verdiğiniz için karşı taraf ceza almayabilir. Siz yapsanız eşiniz ne tepki verirdi peki? Onun bu kadar rahatça vermeside normal değil. Fikir almak için yazdınız bizde söylüyoruz hakaret etmiyorum üzülerek yaptığınızın çok yanlış olduğunu söylüyorum eşinizin tongaya düşecek en son insan olduğunu da düşünmüyorum. 5.000 bin tl değil ki bu.
Araba ticareti için verdi parayı aslında. Adamla ne konuştular onu da bilmiyorum tam olarak

Araba ticareti için verdi parayı aslında. Adamla ne konuştular onu da bilmiyorum tam olarak
Eşinizin bu noktada sorumluluk alması gerek bir avukata danıştınız mı peki onlar daha iyi fikirler veriyor? Şöyle söyliyim biz eve mobilya yaptırdık 50 bin TL'lik adam bize başında birkaç eşya için '' tamam bunlarda benden olsun '' dedi. küçük bir yemek masası, kombi dolabı, ucuzundan ahşap renkte ( hatta o ürün için para bile almam çok ucuz bu ürün demişti ) kitaplık falan benden dedi çünkü 50 binlik bir anlaşma ve pazarlıkta yapılmadı bu yüzden. Sonradan iş bitince bunların parasını istedi bende bu yaptığınız dolandırıcılık deyince işler uzadı benim ona dava açmam gerekirken o bana açtı. Tabi ben rahatım sonuçta hediye dedi alamaz ırt zırt konuşuyorum. Avukatlara sordum ki ben en az 5 avukata giderim böyle durumlarda. Ben onlardan '' bi şey yapamaz '' tarzında cevap beklerken bana sizin hediye dediğiniz şeyi sözleşmeye dahil ettirseydiniz alamazdı ama sözleşmede yok alabilir dediler. Bende kim hediye edilen ürün için sözleşmeye dahil ettirir ki kimin aklına gelir bu desemde o haklı çıkıyordu. Birde üstüne o dediğim hediye ürünlerin whatsapptan resmini istemişti benden örnek olarak nasıl bi model olsun dediği için onlar falan kanıt olarak görülüyormuş düşünün :D Yani öyle şeyler yaşanıyor ki. Aklınızdan geçmez evet. Neyse ki daha bi şey çıkmadı. Ama 50 binlik anlaşmada bile 10 15 vermiştik biz başında kalanı iş bitiminde dendi. Keşke 200 ü pat diye vermeseymiş ya da sözleşme yapsaymış diye o yüzden dedim. Babana bile güvenmeyeceksin diye bundan diyorlar :)

Eşinizin bu noktada sorumluluk alması gerek bir avukata danıştınız mı peki onlar daha iyi fikirler veriyor? Şöyle söyliyim biz eve mobilya yaptırdık 50 bin TL'lik adam bize başında birkaç eşya için '' tamam bunlarda benden olsun '' dedi. küçük bir yemek masası, kombi dolabı, ucuzundan ahşap renkte ( hatta o ürün için para bile almam çok ucuz bu ürün demişti ) kitaplık falan benden dedi çünkü 50 binlik bir anlaşma ve pazarlıkta yapılmadı bu yüzden. Sonradan iş bitince bunların parasını istedi bende bu yaptığınız dolandırıcılık deyince işler uzadı benim ona dava açmam gerekirken o bana açtı. Tabi ben rahatım sonuçta hediye dedi alamaz ırt zırt konuşuyorum. Avukatlara sordum ki ben en az 5 avukata giderim böyle durumlarda. Ben onlardan '' bi şey yapamaz '' tarzında cevap beklerken bana sizin hediye dediğiniz şeyi sözleşmeye dahil ettirseydiniz alamazdı ama sözleşmede yok alabilir dediler. Bende kim hediye edilen ürün için sözleşmeye dahil ettirir ki kimin aklına gelir bu desemde o haklı çıkıyordu. Birde üstüne o dediğim hediye ürünlerin whatsapptan resmini istemişti benden örnek olarak nasıl bi model olsun dediği için onlar falan kanıt olarak görülüyormuş düşünün :KK70: Yani öyle şeyler yaşanıyor ki. Aklınızdan geçmez evet. Neyse ki daha bi şey çıkmadı. Ama 50 binlik anlaşmada bile 10 15 vermiştik biz başında kalanı iş bitiminde dendi. Keşke 200 ü pat diye vermeseymiş ya da sözleşme yapsaymış diye o yüzden dedim. Babana bile güvenmeyeceksin diye bundan diyorlar :)
Kesinlikle katılıyorum. Eşim bir kaç avukat ile görüşmüş bunlar tanıdğı avukatlar. Demişler ki bu işi bildiği için her türlü pisliği yapıp seni daha fazla uğraştırır. Adam öyle basite alıncak biri değil. Babası falan yüksek makam mevkilerinde yanş açıklayamaıyorum her şeyi ama anlaşılmıştır. Ondan dolayı sadece paramız daha fazla gitmesiyle kalır gibi. Adam ödeyeceğim diyor sürekli. Bir hafta daha bekleyeceğiz bakalım. Her şeyi için tşeekkürer

Baroda kayıtlı ama gerçektrn ismi o mu acaba.. barodan avukat ismi seçip o isimle insanları dolandıranlar da var çok kez haberlere çıktı isim sahibi avukat da mağdur oluyor.. o adam avukat falan değil bence. Çok üzücü. Aman verir mi acaba alttan alsak demeyin vermeyecek. Hemen gerekli yasal süreci başlatın adam tüymeden.

Dereyi görmeden neden pacalari sivadiniz ?
Kim olursa olsun bu devirde noterden üzerime araba almadan parasını vermem. Neden böyle bir hata yaptınız ? Dava da açsanız hakim size bunu soracak. İnşallah sorunsuz geri alabilirsiniz paranızı.

Baroda kayıtlı ama gerçektrn ismi o mu acaba.. barodan avukat ismi seçip o isimle insanları dolandıranlar da var çok kez haberlere çıktı isim sahibi avukat da mağdur oluyor.. o adam avukat falan değil bence. Çok üzücü. Aman verir mi acaba alttan alsak demeyin vermeyecek. Hemen gerekli yasal süreci başlatın adam tüymeden.
Fotoğrafı var ama tam olarak nasıl anlayabiliriz

Avukatın adını yazınca google a tanıdığınız adam mı çıkıyor nette? Yoksa sadece fotolardan mı gördünüz adamı? Whatsap a avukatın fotosunu koymuş olabilir. Canlı gördünüz veya görüntülü konuştunuz mu?
Yok tabikide görüştüğü biri daha doğrusu eşimin müşterisi

Yaklaşık bir ay önce eşimin avukat bir arkdaşı, sana ihalelerden araba alalım dedi. Eşimde kabul etti. Adam ilk önce 200.000 TL atmasını söylemiş öyle gerekliymiş sözde. Eşimde attı malesef. Sonra eşim arabayı almaktan vazgeçti çünkğ içine sinmeyen bir şeyler olduğunu söylüyordu adamdan parasını geri istiyor. Adam tam bşr aydır oyalıyor. Ödemiyor. Haftaya erteliyor iki haftadır. Elimiz kolumuz bağlı dava açmayı düşünüyoruz ama aile boyu avukatlar bu kişiler. Hanımlar nemyapabiliriz akıl akıldan üstindür. Eşine inatagramdan mesej atmayı bile düşündüm ama sonra saçma olur mu diye çekindim. Hanımlar litfen fikir verin de
Kur korumalıya yatırmıştır belki 2 aya faizi alıp ödeyebilir . İbandan attınız sanırım atarken nota ne yazdınız . Bir şey yazmadıysanız geçmiş olsun. Eşine mesaj atmayın irrite etmeyin Olmadı dava açarsınız

Kazanırsınız dava açarsanız diye düşünüyorum. Hatta parayı alsanız bile açın enflasyon kaybım oldu diye. EFT ye yazmışsınız araba diye. Üzerine aldığı araba yok whatsap konuşması zaten delil. Dolandırıcılığa girer. Tek handikap elinizi çabuk tutun adli tatil var bu davalara bakılmaz

Çok sinirlendim ya bi de avukat
İnşallah kuruşu kuruşuna alırsınız

Esiniz bu kişinin rehberden ismini silsin ve numara olarak görünsün.Whatsapp konuşmasında da sen bana böyle böyle dedim parayı gönderdim ama vazgeçtim parayı iade etmiyorsun gibi konuşup ona da onaylatsin çaktırmadan.Whatsapp konuşmaları bu şekilde delil olarak kabul edilebiliyor çünkü.. Karşınızdakinin avukat olasından korkmayın, hukuk karsisinda herkes eşit ama şikayet etmek için geç kalmayın.Benim 200 binim gitse o dakika soluğu savcılıkta almıştım acele edin hemen harekete gecin

Yaklaşık bir ay önce eşimin avukat bir arkdaşı, sana ihalelerden araba alalım dedi. Eşimde kabul etti. Adam ilk önce 200.000 TL atmasını söylemiş öyle gerekliymiş sözde. Eşimde attı malesef. Sonra eşim arabayı almaktan vazgeçti çünkğ içine sinmeyen bir şeyler olduğunu söylüyordu adamdan parasını geri istiyor. Adam tam bşr aydır oyalıyor. Ödemiyor. Haftaya erteliyor iki haftadır. Elimiz kolumuz bağlı dava açmayı düşünüyoruz ama aile boyu avukatlar bu kişiler. Hanımlar nemyapabiliriz akıl akıldan üstindür. Eşine inatagramdan mesej atmayı bile düşündüm ama sonra saçma olur mu diye çekindim. Hanımlar litfen fikir verin de
Kanunlar avukatlar içinde geçerli ne demek dava açsak hepsi avukat. Az para mı ikiyüzbin, açın davanızı.

Kazanırsınız dava açarsanız diye düşünüyorum. Hatta parayı alsanız bile açın enflasyon kaybım oldu diye. EFT ye yazmışsınız araba diye. Üzerine aldığı araba yok whatsap konuşması zaten delil. Dolandırıcılığa girer. Tek handikap elinizi çabuk tutun adli tatil var bu davalara bakılmaz
Ne zman tatile giriliyor

Kur korumalıya yatırmıştır belki 2 aya faizi alıp ödeyebilir . İbandan attınız sanırım atarken nota ne yazdınız . Bir şey yazmadıysanız geçmiş olsun. Eşine mesaj atmayın irrite etmeyin Olmadı dava açarsınız
Araba ödemesi yazmış eşim. Kur koruması ne oluyor acaba daha önce duymadım hiç

Back
X