Eşinizin bu noktada sorumluluk alması gerek bir avukata danıştınız mı peki onlar daha iyi fikirler veriyor? Şöyle söyliyim biz eve mobilya yaptırdık 50 bin TL'lik adam bize başında birkaç eşya için '' tamam bunlarda benden olsun '' dedi. küçük bir yemek masası, kombi dolabı, ucuzundan ahşap renkte ( hatta o ürün için para bile almam çok ucuz bu ürün demişti ) kitaplık falan benden dedi çünkü 50 binlik bir anlaşma ve pazarlıkta yapılmadı bu yüzden. Sonradan iş bitince bunların parasını istedi bende bu yaptığınız dolandırıcılık deyince işler uzadı benim ona dava açmam gerekirken o bana açtı. Tabi ben rahatım sonuçta hediye dedi alamaz ırt zırt konuşuyorum. Avukatlara sordum ki ben en az 5 avukata giderim böyle durumlarda. Ben onlardan '' bi şey yapamaz '' tarzında cevap beklerken bana sizin hediye dediğiniz şeyi sözleşmeye dahil ettirseydiniz alamazdı ama sözleşmede yok alabilir dediler. Bende kim hediye edilen ürün için sözleşmeye dahil ettirir ki kimin aklına gelir bu desemde o haklı çıkıyordu. Birde üstüne o dediğim hediye ürünlerin whatsapptan resmini istemişti benden örnek olarak nasıl bi model olsun dediği için onlar falan kanıt olarak görülüyormuş düşünün

Yani öyle şeyler yaşanıyor ki. Aklınızdan geçmez evet. Neyse ki daha bi şey çıkmadı. Ama 50 binlik anlaşmada bile 10 15 vermiştik biz başında kalanı iş bitiminde dendi. Keşke 200 ü pat diye vermeseymiş ya da sözleşme yapsaymış diye o yüzden dedim. Babana bile güvenmeyeceksin diye bundan diyorlar :)