Ne Yapmalıyız?

Sizin üstünüzse uyarma şansınız yok direkt olarak.
İşyerinde server var mı?Varsa laf arasında bi hatırlatın bütün pc ler takip ediliyor serverde kaydediliyor diye.
Bilgi işlem servisi veya pc lerden sorumlu personel varsa program kurdurabilirsiniz bu tür sitelere karşı.
Kendi pc sinden bakmayıp ortak pc yi kullanmayı akıl edebilen bir şahsiyetmiş kendisi.
Amacı ise suç olduğunu bildiği bu hareketini yeri gelince inkar etmektir.
Bakar bakmaz sana ne diyenleri de şaşkınlıkla karşıladım açıkcası.
Bir üst amir bunu yapan ve akıllıca davranıp ortak pc yi kullanıyor daha ötesi var mı.?
Yarın birgün birinin üstüne atmayacağı ne malum.Ki bu ciddi bir suçtur işyerlerinde özellikle kamuda.
İşyerlerindeki pc ler özel eşyamız değildir.Her türlü açılır ve kontrol edilir gerektiğinde.

Bana göre mesai saatlerinde şirket bilgisayarı böyle şahsi zevkler için kullanmak yasak ve suçtur. Bu bazı şirketlerin yönetmeliğinde yazar. Tabi ki böyle açık bir şekilde değil. Her kuralın da yazılı olması gerekmez insanlarca bilinir ve dikkat edilir. Adam haklı tedirgin olan bayanlar suçlu öyle mi? Çok komik

Eski çalıştığım şirkette müdürün şirkete ait kendi bilgisayarında başka bir müdür tarafından açık kadın resimleri bulunmuş ve rezil edilmiştir. Zaten kendisi bunu hakeden biriydi. Gitsin evde tatmin etsin kendini

Arkadaşlar adam kendi bilgisayarından bakmıyor. Ortak bilgisayardan bakıyor. Ne demek özel hayat ya? Ortak bilgisayarda özel hayat mı olurmuş.
Amma özgürlük hak hukuk ayakları yapmışsınız ya..

Nasıl eminsiniz o olduğundan?

şu kkdaki kadınların çağdaşlığı, özgürlükçülüğü beni öldürecek birgün

ınsan anatomısını ıncelemek uzere baktığını düşünüyorum..

cinsel icerikli seylere cok meraklıyız millet olarak
töbee estağfurullahh 50 yasına gelmissin git namaz kıl

şu kkdaki kadınların çağdaşlığı, özgürlükçülüğü beni öldürecek birgün

Katılıyorum canım.Çagdaşlık hrşeye olabilir yapabilir kimse karışamaz demek midir ? Adam sapıksa sapıktır yani.İş yerinde de yapılır mı bu ? Onu yapan orda ki hanımlarıda incelemeye alır birgün. korkulur böyle tiplerden

aslında işyerindeki hanımlara yan gözle bakma ihtimalinden ziyade, bir kere çalışma ahlakı denen bir şey var.
herkesin kullandığı, şirket bilgisayarından böyle şeylere bakılır mı?
ne kadar ayıp. evinde ne yaparsa yapsın. ama iş yerinde yapmaya nasıl ''özeli isteyen bakar '' deniyor ne özeli ayrıca. hayret valla

iyi de mesai saatlerinde degil,bos zamanlarda baktigini soylemis konu sahibi. Saldirmak yerine once bi okuyun.
Bos paydos zamaninda kimsenin yaptigi kimseyi ilgilendirmez maalesef.
hem ayrica adamdan eminde degiller
resmen iftira bu!! Kesin o yapiyordur demek suclamaktir.
ozaman konu sahibinin suclarindanda bahsederiz tabikii tatlim benim.Ne olursa olsun gidipte adamin ozel pc sini kurcuklayamaz.

Aynen katılıyorum.Demek istediğim iş yerinde bile böyle şeyleri düşünen adam ya kafayı cinsellikle bozmuştur,Ya da arkadaşın dediği gibi insan anatomisini incelemeye çok meraklı bir şahıs :))))

ne kadar ayıp silin geçmişi gitsin niye irdeliyorsunuz ki bakmayan mı var töbee töbee.

çok dertleniyorlarsa networke sınır koyarlar bir internet politikası belirlenir olur biter ayrıca oyle kısıtlama yoksa o sayfalar kendine bile açılıyor

Adamın boş vakitlerinde ne yaptığı kimseyi ilgilndirmez
İşe aksettirdiği bir durum da yok anladığım kadarı ile
Şu anda mesai saatinde siz de KK dasınız, o da bunu takip etse hoşunuza gider mi?
Ortak bir bilgisayar, kimin ne yaptığına kesin emin olma şansı yok bence
Boşuna dillendirmeyin

Bişeyi merak etmiştir

Nerede çalışıyorsunuz? Okulda falan değil dimi

Bişeyi merak etmiştir

Nerede çalışıyorsunuz? Okulda falan değil dimi

Bunu yazmayacaktım ama iş yerim bi okul kişide müdür bilgisayrda kamu malı. ..bilgisayar tüm öğretmenlerin kullandığı pc veee öğretmenler dersteyken yada okuldan ayrıldığında adam kadın resimlerini açmış bakmış....iyi ne yaparsa yapsın belkide sizin çocuklarınızın birinin okulunda bu şahıs

Bence oncelikle mudur oldugu hakkinda Sui zan etmeyin yine de, insallah o degildir deyin, kendi aranizda da muhabbetini yapmayin, hem giybet olur, hem baskalarinin kusurunu yaymak olur ki cok ayip birsey.
Soyle birsey yapabilirsiniz belki, mudure hocam bilg.dan edepsiz sitelere girilmis, filtre koyalim mi diye sikayette bulunabilirsiniz.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bence orasi siradan bir isyeri degil bir okul. Sapiklik vakalarinin bu kadar arttigi bir zamanda hele de bir okulda bunlarin olmamasi gerekir. Olayi normal gorenler kizlarinizla boylelerinin ayni ortamda bulunmasi sizi hic mi rahatsiz etmeyecek. Adam resimlere bakip belkide video izleyip bildiginiz azacak. Peki sonra?

Ben anlamiyorum baksin ozel hayat diyenleri kulak asmayin boyle yorumlara is ahlaki diye birsey var mesai saatleri icinde ozel hayat olmaz izin alinmadan sirket mallari sahsi zevklere kullanilamaz bilgisayara antifriz gibi bir uygulama yukleyin yasakli kelimeleri belirleyin bloklasin arartigindan siteleri acamaz

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

evet hoş değil bir eğitmenin bu saayfalara okulda bakması ço tehlikeli
fakat benim babamda ablamda öğretmen benim bildiğim okuldaki internette filtre var
yani ben öyle biliyorum açamaması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…