Kızlar iş yerinde bizim üstümüz var adam 50 yaşında nerdeyse...Evli-çoluklu çocuklu...Ortak kullanım bir bişgidayar var ve bu bilgisayarın geçmişine geçen gün baktığımızda çıplak kadın resimlerine bakmış hemde hergün ve her boşlukta...Kendi bilgisayarı temiz :) Çok feci kıllandık,huylandık...O olduğundan eminiz...
Kızlar iş yerinde bizim üstümüz var adam 50 yaşında nerdeyse...Evli-çoluklu çocuklu...Ortak kullanım bir bişgidayar var ve bu bilgisayarın geçmişine geçen gün baktığımızda çıplak kadın resimlerine bakmış hemde hergün ve her boşlukta...Kendi bilgisayarı temiz :) Çok feci kıllandık,huylandık...O olduğundan eminiz...
şu kkdaki kadınların çağdaşlığı, özgürlükçülüğü beni öldürecek birgün
Katılıyorum canım.Çagdaşlık hrşeye olabilir yapabilir kimse karışamaz demek midir ? Adam sapıksa sapıktır yani.İş yerinde de yapılır mı bu ? Onu yapan orda ki hanımlarıda incelemeye alır birgün.korkulur böyle tiplerden
Sanki gidip adamın evindeki pc ye bakmışlar. Ayrıca ortak kullanılan pc den bakmış adam. Madem o kadar merak ediyor kendi pc sinden baksaymış ya. Ayrıca iş ortamı bu tür şeyler için ne kadar uygun ayrı bir tartışma konusu. Sen iş veren olsan elemanının bu tür şeylerle iş saatlerinde ilgilenmesine nasıl bakardın?
aslında işyerindeki hanımlara yan gözle bakma ihtimalinden ziyade, bir kere çalışma ahlakı denen bir şey var.
herkesin kullandığı, şirket bilgisayarından böyle şeylere bakılır mı?
ne kadar ayıp. evinde ne yaparsa yapsın. ama iş yerinde yapmaya nasıl ''özeli isteyen bakar '' deniyor ne özeli ayrıca. hayret valla
Bir insan bilgisayardan istediği yere bakar bu kimseyi ilgilendirmezki ister çıplak kadınlara baksın isterse farklı sitelere baksın bu kimseyi ilgilendirmez,size göre adamın yaptığı ne kadar kötü ise sizin ve arkadaşlarınızın da yaptığı olayda kötü adamın haberi yokken bilgisayarı karıştırıyorsunuz ve hangi sitelere girmiş diye bakıyorsunuz
Bişeyi merak etmiştir
Nerede çalışıyorsunuz? Okulda falan değil dimi
Bunu yazmayacaktım ama iş yerim bi okul kişide müdür bilgisayrda kamu malı. ..bilgisayar tüm öğretmenlerin kullandığı pc veee öğretmenler dersteyken yada okuldan ayrıldığında adam kadın resimlerini açmış bakmış....iyi ne yaparsa yapsın belkide sizin çocuklarınızın birinin okulunda bu şahıs
Bunu yazmayacaktım ama iş yerim bi okul kişide müdür bilgisayrda kamu malı. ..bilgisayar tüm öğretmenlerin kullandığı pc veee öğretmenler dersteyken yada okuldan ayrıldığında adam kadın resimlerini açmış bakmış....iyi ne yaparsa yapsın belkide sizin çocuklarınızın birinin okulunda bu şahıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?