Bunu yazmayacaktım ama iş yerim bi okul kişide müdür bilgisayrda kamu malı. ..bilgisayar tüm öğretmenlerin kullandığı pc veee öğretmenler dersteyken yada okuldan ayrıldığında adam kadın resimlerini açmış bakmış....iyi ne yaparsa yapsın belkide sizin çocuklarınızın birinin okulunda bu şahıs
Bence orasi siradan bir isyeri degil bir okul. Sapiklik vakalarinin bu kadar arttigi bir zamanda hele de bir okulda bunlarin olmamasi gerekir. Olayi normal gorenler kizlarinizla boylelerinin ayni ortamda bulunmasi sizi hic mi rahatsiz etmeyecek. Adam resimlere bakip belkide video izleyip bildiginiz azacak. Peki sonra?
iyi de mesai saatlerinde degil,bos zamanlarda baktigini soylemis konu sahibi. Saldirmak yerine once bi okuyun.
Bos paydos zamaninda kimsenin yaptigi kimseyi ilgilendirmez maalesef.
hem ayrica adamdan eminde degiller
resmen iftira bu!! Kesin o yapiyordur demek suclamaktir.
ozaman konu sahibinin suclarindanda bahsederiz tabikii tatlim benim.Ne olursa olsun gidipte adamin ozel pc sini kurcuklayamaz.
sanırım çok boş vakti var, calısacagı işler verin...
eger baktıgı fotograflar belli bir yaş altı ise de şikayet etmekten cekinmeyin.
o kisi oldugundan gozunuzle gormeden emin olamazsınız fakat sirkette boyle bir seyin yasanmaması icin bilgisayarda cıkan goruntuleri linkleri paylasabilirsiniz, her kim ise cezasını ceksin. yakalanamazsa da en azından birdahakine yakalanmaktan korkar iş bilgisayarından boyle goruntulere bakmaz.
olmaz olmaz demeyin herşey oluyor
ama merak ediyorum okuldaki tek erkek öğretmen o mu? Hizmetli çaycı kazancı memur bunların hepsi bayan mı? Öğrencilerden şüphelenmiyorum bende öğretmenim bu tarz birşeyi yaşamıştık kazancı aynı zamanda okul memuru olan kişiden bilmiştik günah almayın kesin budur diye ama uyarma şansınız da yok belki bilgisayarlar çok virüsleniyor her belgemiz virüslü flash disklerimize yazık format attıralım iyi bir program kurduralım otomatikmen açılan virüslü saçma siteler açılmasın gibisinden orta halli bir uyarı yapabilirsiniz
Bunu yazmayacaktım ama iş yerim bi okul kişide müdür bilgisayrda kamu malı. ..bilgisayar tüm öğretmenlerin kullandığı pc veee öğretmenler dersteyken yada okuldan ayrıldığında adam kadın resimlerini açmış bakmış....iyi ne yaparsa yapsın belkide sizin çocuklarınızın birinin okulunda bu şahıs
Okulda bu tarz bir durum yaşanması elbette hoş değil de ailemde çok fazla öğretmen olmasından biliyorum bu bilgisayarlara herkes erişebilir. Hadi öğrenciler öğretmenler derste. Başka bir öğretmen nöbetçi olabilir veya hademeler kimse yok diye bilgisayara girebilir, müdür yardımcıları var, nöbetçi öğrenciler var o sırada derse girmeyen. Nasıl müdürün suçlu olduğundan emin oldunuz çözemedim doğrusu. Üstelik okuldaki bilgisayarlarda filtre olur ve bahsettiğiniz tarzda sitelere erişilemez. Üstelik müdürün şahsi bilgisayarının temiz olduğuna nasıl karar verdiniz, onu ne sebeple ajan gibi karıştırdınız bunuysa hiç çözemedim. Bahsettiğiniz kurumun "okul" olduğunu hiç zannetmiyorum bu çelişkilere bakılırsa. Bence daha açıklayıcı yazın, zira tepki alınca ve bir arkadaş da "acaba orası okul muu ki" diyince "evet okul" dediniz diye düşünüyorum tepki almamak adına. Size sorduğum konuları aydınlatırsanız daha mantıklı cevaplar alabilirsiniz.
Adamın böyle sitelere okulda bakması tabi ki ayıp..
Ancak sizin adamla nasıl bir samimiyetiniz var da hem ortak bilgisayarın hem de adamın kendi şahsi bilgisayarının geçmişine bakma cesaretini- hakkını kendinizde görüyorsunuz o da ayrı bir muamma.
Çok rahatsız olduysanız buyrun meb e şikayet edin ama açıklama olarak ne yazacaksınız merak ediyorum..
gizli saklıya alışmasın diye açık açık herkesin içinde mi baksın yani. orası ister okul olsun ya da ofis büro vs farketmez. işyerinde bu şekilde bir özel hayat kavramı yoktur. söz konusu bilgisayar, herkese açık ortak kullanılan bir bilgisayar. böyle şeyler için özel hayat kavramı evinde kendi şahsi bilgisayarındadır. işte oraya karışamayız. ha ayrıca kesin müdür olmayabilir. buna katılıyorum.